Bazı yorumlara sasip kaldım bu nedir ya. Ne demek ciplak insanlar , hiç acilamamissiniz gelistirememissiniz kendinizi..eskiden annem de böyleydi bana karışirdi bu etek çok kısa, bunu giyme ,uzun giy, bilmem ne..antalyaya ciplaklar sehri derdi.ne sinir olurdum yaşadığım yerde insanlar bikiniyle kaldırıma çıkıyor, yürüyor kurulaniyor. Burada insanlar rahat , kimse kimseye abazan gibi bakmıyor.ulkede bir cinsel aclik var mesele bu. Zamanla annem de alıştı, artik ona da normal geliyor. .burası o kadar sıcak memleket ki ve en güzeli istediğini giyebilmek o kadar güzel bir özgürlük ki... abazan bir esiniz/ erkek arkadaşınız varsa ve bir tayttan/ etekten hemen etkilenip aziyorsa görmemiş oldugundandir. Bu tarz erkekler eşine giydirmez çünkü açık kapalı demeden herkese bakar.
Keşke ülkedeki şu cinsel aclik , görmemişlik bitse. Açık kapalı herkes tacize uğruyor bu ilkede.mesele sizin görmemiş abazan kocalarınzda . O yuzden tatil yerine gidince kuduruyorlar herhalde. Herkes istediğini giyer. Kadinlari suçlamayın sakın.nefes alınamayacak kadar sıcak bir yerde , insanlar uzun kot giymek zorunda değil. Keske her yerde insanlar buna alisabilseydi .Her yer böyle olabilseydi. Kendi özgürlüğünüzü önce kendi içinizde yasayabulseydiniz. İnsanlar bunu giyersem ne der , bunu giyemem vs demek yerine canınız ne istiyorsa onu goyebilseydiniz. İster kapalı olun ister bikiniyle gezin , siz yerine göre giyinmeyi bildikten sonra , görgülü ve cinsel açlığı olmayan biriyle olduktan sonra sorun çıkmıyor.