• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimle tatile geldik sürekli kız kesiyor gibi..

Çok güldüm yorumlara konu sahibi fena linçlenmiş. Kadın canını sıkan moralini bozan bi konuyu yazmış vermiş veriştirSanki hiç kimse kocasına etrafa bakıyor , önündeyken geçen birini kesiyor diye burnundan getirmemiş gibi yazmış da yazmış; buradaki herkes çok rahat çok umursamaz bi konu sahibi mağarada yaşıyor.

İnsanlar bütün yıl çalışıp para biriktirip tatile gidiyor. Eşiniz ve sizin gibilerde ancak huzur bozuyorsunuz.
30+ üstü, evli olup aktif cinsel hayatı olduğu halde yıllarca hapishanede kalmış bir adam gibi her önüne gelen kadını kesen erkek iğrençliği... Şimdiye kadar gözü doymadıysa daha da doymaz. Buradaki bazı yorumları anlayamadım. Evet, insan olarak ilginizi çekene bakarız bu anormal bir şey değil ve evli de olsak değişmez. Fakat yanında karın/kocan varsa içine düşecek kadar bakmazsın. Bakılan kişi içinde çok rahatsız edici, rezil olma korkusu yok adamın bildiğin sapık.

Kızlar ben her sene tatile gidiyorum zaten ilk defa değil kimseyi de yargılamıyorum.Ayrıca eşim taciz eder gibi bakmıyor tabiki saniyelik gördüm ayrıca canlı müzik vardı ordan 100 tane adam dinliyor bakıyordu çünkü sahneydi yine de bilmiyorum ben rahatsız oldum kafanı çevir sahneye bakma dedim böyle yani kavga ettim ruh hastası mısın senin yanından 1 sn ayrılmadım hayatımda hiç insan görmedim mi falan dedi.Şimdkilik oteldeyiz diye konuyu uzatmadım dünya kadar para verdik çocuğumla biraz güzel vakit geçirmek istiyorum bugün korkudan başı önde gezdi normal biri geçse de bakmadı 😒

Ağzı sulana sulana bakıyor demiştiniz, nasıl sahneye bakmasın adam ya. Tatilde öyle güzel kadınlar ya da bir şeyiyle ilginç kadınlar adamlar görüyoruz ki ister istemez herkes bakıyor. Ona baktı buna gözü değdi diye diye tatil yapılmaz.

Back
X