• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Önerilere ihtiyacım var ...

Atyeb

Üye
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2017
209
364
18
Merhaba ben genç ve 1 yıllık evli biriyim.
Bekarkende son dönemlerde bende bir durum oluşmaya başlamıştı...
Hayata karşı motivasyonumu kaybetmeye baslamistim...
Hayalim vardi resim uzerine ve gerçekleştirememistim... bu beni resimden uzaklastirdi.
Yapmak istediğim çok şeyler var eskiden çok kitap okurdum şimdi hiç okumuyorum. Okuyamiyorum.
Zamanım olsada oturamıyorum başına. Otursamda sanki bunaliyorum.
Müzik bile dinlemeye motivasyonum kalmadı bazen.
Yani hayat sıkıcı ve bos geliyor
Bu arada çevrem var görüşüyorum her hafta ve yurt dışında yaşıyorum geziyorum sık sık. Başka sehirlere gidiyorum yine elimden geldigince hayatımı doldurmaya çalışıyorum. Güzel anılar biriktirmek...bi arkadaşım böyle bi cümle kurmuş..
Bende bunu istiyorum ve şu genç ömrümü telefon basında bunalarak çürütmek istemiyorum.
Hafta içi 5 günlük 1- 2 saatlik kısa islerde çalışıyorum yani evde degilim hep
Ayrıca hiç yakın arkadaşım yok yani 2 tane var ama 2side Türkiye de kaldi
Biri ile ayda yılda bi selam selam
Diğeri ile de bazen konuşuyoruz bitiyor

Ailemle de pek görüşemiyorum. Yanı zamanlar uyusmuyor. Allah tan annemle daha çok haberlesiyorum..
Neyse kısacası
motivasyonum yok

Fazla kilom var veremiyorum
Kitap okumak istiyorum okuyamiyorum
Erken uyanmak istiyorum uyanamiyorum
Spor yapmak istiyorum yapamiyorum
Pozitif biri olmak istiyorum olamıyorum.....

Lütfen fikir öneri bekliyorum çünkü nasıl bu durumdan çıkacağımi bilmiyorum

Bu istediklerinin , bir ucundan denesen aslında olacak gibi görünüyor herşey...
İlk önce kendini sev ve inan yapabilirim diye gerisi çorap söküğü gibi gelecektir emin ol...

Her insan kendinin motivasyonudur. Önce kendinde bulacaksın gücü. Biz ne dersek diyelim boş burada. İnsan isteyince yapar, inanmak başarmanın yarısıdır. Böyle diyerek başlayın. Kilo her şeyin nedeni, kilo vermek ilk adım olsun. En büyük motivasyon.

Her insan kendinin motivasyonudur. Önce kendinde bulacaksın gücü. Biz ne dersek diyelim boş burada. İnsan isteyince yapar, inanmak başarmanın yarısıdır. Böyle diyerek başlayın. Kilo her şeyin nedeni, kilo vermek ilk adım olsun. En büyük motivasyon.

Çok teşekkür ederim aslında haklisiniz...
Evlendikten sonra 30+ kilo aldım ondan belkide boyle oldum...

Kk'nın diyet grubuna takıl ver kiloları..
Yaşam enerjini daha bu yaşta sömürme kafana koyduğunu uygula:KK39:

Hepsini birden değil de en acil gördüğünden başla. Yaptıkça motive olacaksın ve daha çok şey başarmak isteyeceksin. Ben kendimi geliştirmeyi, değiştirmeyi, irade savaşları yapmayı severim.

Mesela 15 yıldır sigara kullanıyordum, hamile kalınca bıraktım mecburen, düşükle sonuçlandı ama sigaraya geri dönmek istemedim. Şimdi bırakalı 9 ay oluyor.

Bu beni motive etti. Kitap okuyamazdım, hadi onu da yaparsın dedim. Günde bir saatcik dedim. Bir baktım 3-4 saat okuyorum. Başlamasam bilemeyecektım.

En son da çay/kahvede şekeri bırakacağım dedim. Üstelik 3 şeker atarım çaya. :D Ona da alıştım artık şekersiz içiyorum.

İlk adımı at, başardıkça hayata daha sıkı bağlanacaksın.

Merhaba ben genç ve 1 yıllık evli biriyim.
Bekarkende son dönemlerde bende bir durum oluşmaya başlamıştı...
Hayata karşı motivasyonumu kaybetmeye baslamistim...
Hayalim vardi resim uzerine ve gerçekleştirememistim... bu beni resimden uzaklastirdi.
Yapmak istediğim çok şeyler var eskiden çok kitap okurdum şimdi hiç okumuyorum. Okuyamiyorum.
Zamanım olsada oturamıyorum başına. Otursamda sanki bunaliyorum.
Müzik bile dinlemeye motivasyonum kalmadı bazen.
Yani hayat sıkıcı ve bos geliyor
Bu arada çevrem var görüşüyorum her hafta ve yurt dışında yaşıyorum geziyorum sık sık. Başka sehirlere gidiyorum yine elimden geldigince hayatımı doldurmaya çalışıyorum. Güzel anılar biriktirmek...bi arkadaşım böyle bi cümle kurmuş..
Bende bunu istiyorum ve şu genç ömrümü telefon basında bunalarak çürütmek istemiyorum.
Hafta içi 5 günlük 1- 2 saatlik kısa islerde çalışıyorum yani evde degilim hep
Ayrıca hiç yakın arkadaşım yok yani 2 tane var ama 2side Türkiye de kaldi
Biri ile ayda yılda bi selam selam
Diğeri ile de bazen konuşuyoruz bitiyor

Ailemle de pek görüşemiyorum. Yanı zamanlar uyusmuyor. Allah tan annemle daha çok haberlesiyorum..
Neyse kısacası
motivasyonum yok

Fazla kilom var veremiyorum
Kitap okumak istiyorum okuyamiyorum
Erken uyanmak istiyorum uyanamiyorum
Spor yapmak istiyorum yapamiyorum
Pozitif biri olmak istiyorum olamıyorum.....

Lütfen fikir öneri bekliyorum çünkü nasıl bu durumdan çıkacağımi bilmiyorum
Aynı ben ama sanki biraz biraz bu aralar degisiyorum gibi bi kitap okuma programı var onu indir telefon a hem kendinde orada kitap da yazabilirsin sonra iki günün boş Muş spor a yazıl mesela

Aynı ben ama sanki biraz biraz bu aralar degisiyorum gibi bi kitap okuma programı var onu indir telefon a hem kendinde orada kitap da yazabilirsin sonra iki günün boş Muş spor a yazıl mesela

Maalesef spora yazilamiyorum
Hangi program acaba ?

Gerçekten bu durumdan çıkıp pozitif enerji dolu biri olmak istiyorum:)

Hepsini birden değil de en acil gördüğünden başla. Yaptıkça motive olacaksın ve daha çok şey başarmak isteyeceksin. Ben kendimi geliştirmeyi, değiştirmeyi, irade savaşları yapmayı severim.

Mesela 15 yıldır sigara kullanıyordum, hamile kalınca bıraktım mecburen, düşükle sonuçlandı ama sigaraya geri dönmek istemedim. Şimdi bırakalı 9 ay oluyor.

Bu beni motive etti. Kitap okuyamazdım, hadi onu da yaparsın dedim. Günde bir saatcik dedim. Bir baktım 3-4 saat okuyorum. Başlamasam bilemeyecektım.

En son da çay/kahvede şekeri bırakacağım dedim. Üstelik 3 şeker atarım çaya. :KK70: Ona da alıştım artık şekersiz içiyorum.

İlk adımı at, başardıkça hayata daha sıkı bağlanacaksın.

Çok teşekkür ederim çok motive edici olmuş ya :)
Allah razı olsun gerçekten

Bu sorunları yalnızca adım atarak aşabilirsin. Kendini zorlayarak.
Alışkanlık haline getirerek. Başka bir yolu yok malesef.
Cesaret et ve başla. Sendeki imkan bende olsa keşke :(

Bu dönem de böyle geçsin. Neden illa aktif yaşayasın? Aktif yaşamamak sorun mu? İlla hobilerim olsun diye çaba harcamaya ne gerek var? Bol bol dinlen işte.

Kilolarından rahatsızsan spor salonuna yazıl oradakilerle sosyalleşirsin.

Bu dönem de böyle geçsin. Neden illa aktif yaşayasın? Aktif yaşamamak sorun mu? İlla hobilerim olsun diye çaba harcamaya ne gerek var? Bol bol dinlen işte.

Kilolarından rahatsızsan spor salonuna yazıl oradakilerle sosyalleşirsin.

Bence hayatı dolu yasamak lazım...
Teşekkür ederim öneriler için

bence birinden başlasan diğerleri gelir. mesela diyet yapmaya başla. gram verdikçe spor yapasında gelir. sonra kendini daha iyi hissettikçe resim yaparsın kitap okusun. aktifleşirsin kısacası

Back
X