• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Önerilerinize ihtiyacim vaar!! :(

Ayyy cok heyecanlii :KK17:
Son karari paylasacam mutlakaa. Bu gece tek tek dinleyip eleyecez. Cok heyecanliyimm :KK23:
hahah ben de heyecanlandım :KK55:

şimdiden ömür boyu mutluluklar canım, bilirim o heyecanları :oops: yani dün gece bir anda geçmişe döndürdün beni kendi hazırlıklarım aklıma geldi :KK19:

haberlerini bekliyorum :KK49:

Sence doksanlar pop nasıl olur düğün müzikleri için?

Ben çok beğeniyorum. Bir gün evlenirsem eğer :KK70: söyleyince bile komik geldi :KK71:
Müzikleri doksanlar potansiyel seçmeyi düşünüyorum

ilk dans selim gülgören AŞIKLAR ŞEHRİ
ikinci dans mustfa ceceli SEVGİLİM
giriş DEVLERİN AŞKI remix versiyonu

ister giriş müziği isterseniz pastanızı keserken ama düğünün bir yerinde mutlaka olması gereken eğlenceli bir şarkı

hahah ben de heyecanlandım :KK55:

şimdiden ömür boyu mutluluklar canım, bilirim o heyecanları :oops: yani dün gece bir anda geçmişe döndürdün beni kendi hazırlıklarım aklıma geldi :KK19:

haberlerini bekliyorum :KK49:
E biz hepsini ayri ayri cok beğendik bi karar veremedik o_O

ister giriş müziği isterseniz pastanızı keserken ama düğünün bir yerinde mutlaka olması gereken eğlenceli bir şarkı

Canimm ben cok beğendim.:KK68: Ammaa bizim burda bunu calsak ohooo cok farkli karsilanir :KK70:

Canimm ben cok beğendim.:KK68: Ammaa bizim burda bunu calsak ohooo cok farkli karsilanir :KK70:
pasta felan keserken çalın, ya da takı törenin de ya daaaaa düğünün bitmesine yakın olsun. düğünün sonunda herkes yorgun olur kimse bişeycik anlamaz :D

kara verebildiniz mi bilmiyorum ama buyrun size başka bir alternatıf daha

ay herkes aynı derrtten muzdarıp ınternette arastırmıyoormusunuz sıtelerı bır sıte var missdugun.blogspot.com orda her tur muzık var ordan bakabılırsınız

kızlar bana da -yabancı- ilk dans müzikleri ,giriş müziği lazım.
hı bir de türkçe hareketli pasta müziği arıyorum çok azzamanım kaldı.
lütfen yadımcı olur musunuz?

Back
X