Geçen gün konuş açmıştım patron asık suratlı laf söyleyip duruyor diye. Tam da o gün 2 yıldır başvurduğum bir Alman üretim firması mülakat için aradı. Pazartesi günü sabah saatlerinde mülakat.Peki ben nasıl izin alıp gideceğim.Cumartesi günü resmi tatil ama çalışıyorlarmış bende şehir dışına çıkacaktım 3 hafta önceden izin almıştım bir de pazartesi gecikince sıkıntı olacak.Hastaneye gideceğim desem gideceğim hastanede önceden çalışmış bir şekilde gidip gitmediğimi öğrenir.
1 mülakat için size pazartesi müsait misiniz demişlerdir, bunu düzeltmek için geç değil.
2 gene izin alacaksınız, iş görüşmesi demek çok doğru değil, saatlik izin alabilirsiniz sanırım.
3 cuma iznini iptal edip pazartesi izin alacaksınız.
İş görüşmesi desem ortamı düşünemiyorum asla bahsetmem şehir dışına da çıkmam lazım öncesinden planladığım bişeydi kafam çok karışık işten çıkmayı bile düşündüm ama o mülakata da gitmem lazım
1 mülakat için size pazartesi müsait misiniz demişlerdir, bunu düzeltmek için geç değil.
2 gene izin alacaksınız, iş görüşmesi demek çok doğru değil, saatlik izin alabilirsiniz sanırım.
3 cuma iznini iptal edip pazartesi izin alacaksınız.
Mecbur bırakmadıkça izin vermez ya pazartesi sabah arayıp şehir dışından dönerken arabada sıkıntı oldu 1 2 saat gecikeceğim diyeceğim napacağımı şaşırdım