Önerilerinize ihtiyacım var arkadaşlar

Leylahyt

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2022
50
71
3
33
Geçen gün konuş açmıştım patron asık suratlı laf söyleyip duruyor diye. Tam da o gün 2 yıldır başvurduğum bir Alman üretim firması mülakat için aradı. Pazartesi günü sabah saatlerinde mülakat.Peki ben nasıl izin alıp gideceğim.Cumartesi günü resmi tatil ama çalışıyorlarmış bende şehir dışına çıkacaktım 3 hafta önceden izin almıştım bir de pazartesi gecikince sıkıntı olacak.Hastaneye gideceğim desem gideceğim hastanede önceden çalışmış bir şekilde gidip gitmediğimi öğrenir.😏

1 mülakat için size pazartesi müsait misiniz demişlerdir, bunu düzeltmek için geç değil.
2 gene izin alacaksınız, iş görüşmesi demek çok doğru değil, saatlik izin alabilirsiniz sanırım.
3 cuma iznini iptal edip pazartesi izin alacaksınız.

Iş görüşmesine gideceğim deme.iznini pazartesi kullan.sehirdisina çıkma.
İş görüşmesi desem ortamı düşünemiyorum asla bahsetmem şehir dışına da çıkmam lazım öncesinden planladığım bişeydi kafam çok karışık işten çıkmayı bile düşündüm ama o mülakata da gitmem lazım

1 mülakat için size pazartesi müsait misiniz demişlerdir, bunu düzeltmek için geç değil.
2 gene izin alacaksınız, iş görüşmesi demek çok doğru değil, saatlik izin alabilirsiniz sanırım.
3 cuma iznini iptal edip pazartesi izin alacaksınız.
Mecbur bırakmadıkça izin vermez ya pazartesi sabah arayıp şehir dışından dönerken arabada sıkıntı oldu 1 2 saat gecikeceğim diyeceğim napacağımı şaşırdım 🤷🏻‍♀️

Back
X