Önerilerinize İhtiyacım Var

Umarım o kadar uzun sürmez ne kadar iyi anlasirsan anlas bu uzunlukta ve stres altinda zor bir süreç olacak. 2 hafta olsa toplam okey ama bu bayağı uzun
Bende zaten rahat edemiyorum hep utangaçlık oluyor üstümde.Bir de 3 tane kuşum var giderken mecbur onlarıda götüreceğim.Yedi deliler dokuz oturaklılar gibi

Bende zaten rahat edemiyorum hep utangaçlık oluyor üstümde.Bir de 3 tane kuşum var giderken mecbur onlarıda götüreceğim.Yedi deliler dokuz oturaklılar gibi
Utangaç olmazdım açıkçası yengemin evinde tabi bu bana verdiği imtiyazla alakalı. İnsan ne kadar he derim hı derim dese bile zor mu evet.
Bence biraz daha düşünün eğer gerçekten aranız çok iyiyse 2 ay olabilir belki. Umarim sorunsuz atlatirsiniz.

Yanında olsanız bile yeter. Çok bişey yapmanıza gerek yok. Zaten bebekler çoğunlukla o dönemde fazlaca uyuyorlar. Yemek yaparsınız fazladan.

Kıyamam ya ne güzel bir düşünce sizinki. Araştırmalarınızda faydalı bilgilere ulaşacağınıza eminim. Yinede anne çocuk ilişkisi kurulacağı için sizin bu durumda ev işinde yemek gibi işlerde daha çok faydalı olacağınızı düşünüyorum. Varlığınız bile destek olacaktır. Beraberce aşarsınız bu zamanı diye düşünüyorum. Yengeniz isteklerini söyler sizde yapabildiğiniz kadarını yaparsınız.

Kişinin mizacına göre de bebeğine göre de çok değişiyor inan...cabbar bir esin varsa yanında o da yeterli iki haftadan sonra alışıyorsun ama ilk bir ay birkaç günde bir ya bebekle ya da seninle ilgili doktorda işin/kontrol oluyor yanında birisi olsa iyi olur.Bir de doğumdan önce çocuk doktoru arayışına girmeni bebeğin doğduğu andan itibaren ona goturmeni tavsiye ederim...hep aynı doktorun takibinin çok faydasını gördüm ben.

Sen yengene ev işlerinde ve yemekte yardım et yeter en çok ihtiyacı olanlar onlar yeni doğum yapan annenin

Bebek gelmeden bütün hazırlıgınızı yapın. Doğumdan önce bir ay bunun için yeterli bir süre ki bence 15 gün yeterdi ama siz bilirsiniz. Ütülencekler, yerlestirilecekler ve genel temizlik bitsin. Misafir kabul edilecekse hazırda da bişiler tutulabilir dolapta. Neyse dogum sonrası sürecte de ortalığı toparlayıp, alısveriş yapıp Bi de yemekleri yapsanız yeter de artar bile =) kolik olmaz insallah

Ilk aklima gelen: Cok gencsiniz, isiniz ya da okulunuz yok mu? O kadar uzun sure ayri kalabilecek misiniz isten/okuldan diye merak ettim. Ben su an kizkardesim bile dogum yapsa 2 ay yaninda kalamam izin durumlarindan. Siz de kendinizi zora sokup mu gideceksiniz acaba, boyleyse gereksiz uzun bir yardim suresi gibi gozukuyor.
Onun disinda anne bebege zaten bakar, siz annenin isini kolaylastirirsaniz sizden iyisi olmaz.

Protein ve sebze ağırlıklı yiyecekler hazırlamaya çalışın. Bakliyatlardan bir müddet uzak durmakta fayda var. Hele de kolik bir bebek olursa gazı inanılmaz arttırır. Yemeklerine azıcık kimyon atın yine de

Çok uykusuz kalırsa annesi bebeğin karnını doyursun, ilgilenebileceğinizi söyleyin. Anne de uyur kendine gelir. Şekersiz hoşaflar kaynatabilirsiniz(kayısı, erik, üzüm... Kuru meyvelerle)

Gün içinde eğer isterse rezene, kimyon, ıhlamur çayı yapıp götürün. Hele de bir meyve bile soyup getirseniz çok mutlu olur. Ben annemde kalmıştım bir süre. Hazır yemek olması o kadar iyi hissettiriyordu ki.

Sütü olsa da olmasa da "acaba aç mı?" "üşüdü mü?" "Allah Allah bir şey mi oldu niye böyle ağlıyor?" gibi tepkiler vermezseniz ilişkiniz zarar görmez lohusalık gerçekten zor ve anne kendini ne olursa olsun yetersiz hissetmemeli.
Siz özellikle üç öğün sağlıklı yiyecekler, arada sağlıklı atıştırmalıklar hazırlayıp evi temiz tutun yeter de artar.

Bonus olarak hurma, ceviz, fındık alıp gidebilirsiniz.

Okulum şöyle var sadece bitirme projemi teslim edeceğim mayısta o da hazır zaten

Çok teşekkür ederim hepsini yapacağım

1 hfta 10 gun icinde normake doner yengen. Ev toparlayip yemek yaparsin. O kadar cok seveceksin ki yanindan ayrilmak istemeyeceksin

Kolik olursa artık hayaletler gibi dolanırız evde napalım

Ne güzel, sağlıkla kucağınıza alın inşallah.
Siz yemek ve ev temzliğini halledin yeter.
Yengeniz ilk bir hafta oturup kalkmakta yatmakta zorlanır, onda da bebeği alır verirsiniz.
Önceliğiniz ev işleri olsun.
Ağzınızın tadı varsa hallolur gerisi, maşallah size

Yemek temizlik konusunda çok rahatım,şu bebeği alıp verme tutma vs. konularını öğrensem yeter et bebekle deneye deneye öğrenicem inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…