- 10 Şubat 2017
- 290
- 380
- 53
- Konu Sahibi Queenkingg
-
Niye konya dan ankara ??? Annen olunca bişey diyemiyorum ne desen kırılacak gibi katalogdan birlkte seçelim biz öncedem bi bakcaz desen
Açık açık söyle biz birlikte gidip seçicz diye daha başka yapacağın bişey yok gibi eski konunu bildiğim için bu yorumumÖnden gidip bakıcaz nerde ne var diye dedim , ona da gelmek istedi .
Seçenek ve model açısından , malesef istediğim şeylerin çoğunu burda bulamadım biraz araştırdım bulabileceğim en yakın yerlerden orası var
siz evlenince anneniz arayıp ne yemek yaptığınıza kadar karışacak. sonra evinizin bir anahtarını da kendine ister, siz olmadığınız zaman da gelir mutfağınızın düzenini değiştirir. çocuğunuz olduğunda da eğitimine karışır falan.... eşinizle ilişkinize müdahele eder, sürekli akıl verme düşüncesiyle özel hayatınıza mudahele eder.
çok mu abarttım ki?
neyse bir an önce bu konuyu oturup uzun uzun konuşun. önce trip atar yanlış anlar falan ama yine de bi ortayolu vardır.
Ne dersen de,istenmediğini anlayacak.
Ne zaman birisi kırılmasın diye hareket ediliyor,o zaman işler tam sarpa sarıyor.
Ben anneme bunu coook rahat soylerdim.Annen cok mu despot ya da alingan?Soyle bence ne var ki bunda?Nisanlinin annesi de gelmiyo,bozulacak bi durum yok.
Annen kaynanan olmus kaynanan da annen gecmis olsun
Çok alıngan malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?