Doğuma Hazırlık önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Yavrum benim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2015
1.737
2.394
53
37
Merhaba arkadaşlarım benim kızım olcak inş isim konusunda kararsız sizin fikirlerinizi bekliyorumm
eşim Gökçen ismini çok beğeniyor bende Sare ismini sizce hangisi daha hoş geliyor kulağa
Gökçen mi Sare mi dersiniz yada Gökçen sare koysam olur mu

Merhaba arkadaşlarım benim kızım olcak inş isim konusunda kararsız sizin fikirlerinizi bekliyorumm
eşim Gökçen ismini çok beğeniyor bende Sare ismini sizce hangisi daha hoş geliyor kulağa
Gökçen mi Sare mi dersiniz yada Gökçen sare koysam olur mu
Sare benim de en sevdigim tek kiz ismidir.. Kizimi. Ismi Ayse Sare, diger kizim da Elif Asya.
Sadece Sare benim cok hosuma gidiyor ama Gokcen sare bence cok
Uyumlu ve kulaga da cok guzel geliyor. Gokce Sare daha kolay soyleniyo sanki..

Maşallah ikisinide ismi çok güzel sağlıkla yasasınlar inş eşim Gökçeni beğeniyor bende gökçe dedim ama Gökçen sevdiğim isim dedi iki isimde karışıklık oluyor mu acaba insanlar söylerken

Maşallah ikisinide ismi çok güzel sağlıkla yasasınlar inş eşim Gökçeni beğeniyor bende gökçe dedim ama Gökçen sevdiğim isim dedi iki isimde karışıklık oluyor mu acaba insanlar söylerken
Amin cok sagolun..
Sare tek basina cok guz3l bir isim bence.. Ben koyarken fazla bilinmiyordu. Cevremde ya da ettafta hic duymamistim. Cok kucukken henuz okula bile gitmiyorken komsumuzun kizinin ismiydi..
Koymak istedigimde ise bir kisi bile begenmedi. Esim Ayse istedi ben Sare. Ikisini birlikte soyluyoruz. Sadece Ayse veya Sare diyen yok. Ama insan iki isimde cok zorlaniyo. O nedenle ikinci bebegime tek isim koymak cok istedim. Fakat esim istemedi.. Elif Asya oldu ama suan ona sadece Elif diyoruz :) Bem olsam esimi kirmazdim. Yine olsa yine iki isim koyardim ama tek isim her zaman daha rahat daha guzel..

Amin cok sagolun..
Sare tek basina cok guz3l bir isim bence.. Ben koyarken fazla bilinmiyordu. Cevremde ya da ettafta hic duymamistim. Cok kucukken henuz okula bile gitmiyorken komsumuzun kizinin ismiydi..
Koymak istedigimde ise bir kisi bile begenmedi. Esim Ayse istedi ben Sare. Ikisini birlikte soyluyoruz. Sadece Ayse veya Sare diyen yok. Ama insan iki isimde cok zorlaniyo. O nedenle ikinci bebegime tek isim koymak cok istedim. Fakat esim istemedi.. Elif Asya oldu ama suan ona sadece Elif diyoruz :) Bem olsam esimi kirmazdim. Yine olsa yine iki isim koyardim ama tek isim her zaman daha rahat daha guzel..
İşte bende tek isin daha rahat söylenir diye düşündüm Canim tesekurr ederim yorumun için ben tüp bebekle hamile kaldım eşim cok kosturrdu bu süreçte onu kırmak asla istemiyorum ama çok kararsız aslında sade Gökçen de güzel kötü değil ama Sare de benim sevdiğim isim bakalım artık yaklaşınca netleşti die düşünüyorum canım

Gökçen kesinlikle çok güzel bir isim. Sabiha Gökçen'i çağrıştırması da güzel.
Gökçen isminde birini tanımıyorum ama kibar, seçkin birini çağrıştırıyor bende. : ))

Sare tarzı isimleri beğenmiyorum ben. Bir anda moda olup insanı duymaktan bayan isimlerden biri bana göre.

Gökçen kesinlikle çok güzel bir isim. Sabiha Gökçen'i çağrıştırması da güzel.
Gökçen isminde birini tanımıyorum ama kibar, seçkin birini çağrıştırıyor bende. : ))

Sare tarzı isimleri beğenmiyorum ben. Bir anda moda olup insanı duymaktan bayan isimlerden biri bana göre.
Çok sağol cnm yorumun için çok teşekür ederim

Oyle icinizden cok gelen isim yoksa sadece Gokcen koyun bence.. Guzel isimm..
Ama icinizde kalacaginizi dusunuyorsaniz iki isim koyun :)

Kayinpederimde Sare yi beğendi canım bakalım eşim erkek olsa koyacaktı ben kız ismini onunda sanki aklına yatıyor gibi ben tek isim olsun özdeşsin kızımla istiyorum iki isimde zorlanıriz die bakalım arkadaşım inş yakışır isimde.

Sare ismi yeni bir isim değil arkadaşlar babamın yegenının eşinin ismi Sare hal böle olunca bana modern gelmiyor 42 yaşında isim kendisini çagrıstırdıgı için sıcak bakmıyorum. Sare ismi duyulmamıs bir isim değil ayşe fatmaya nazaran oledir. İkisinden biri derseniz Gökçen daha iyidir alternatif isterseniz öneri yapalım:KK54:

Bana sare guzel geldi . Sizin icinize sinmesi onemli. İki ismi birden soylemeyeceksiniz gokcen sare koymayin derim. Okulda biri evde biri deniyor iki isimli tanidiklarim memnun degil. Aile buyiklerinin ismi olup diretmiyorlarsa.

Evet Sare cok eski bir isim. Bir tanidigimin kizinda duymustum. Daha ben okula gitmiyordum..25 sene once.. :) Genelde babaanne anneannelerde bulunuyor ;) Hz.Ibrahim a.s'ın esinin ismi ayrica.. Ben kizima koyarken hic duyulan bir isim degildi. Soranlar iki defa tekrarlatiyordu.. Ama suan cok moda oldu.. Moda isimler arasina giriverdi :(
Tuba Unsal'ın kizinin adi bir de.. :)

Sare ismi yeni bir isim değil arkadaşlar babamın yegenının eşinin ismi Sare hal böle olunca bana modern gelmiyor 42 yaşında isim kendisini çagrıstırdıgı için sıcak bakmıyorum. Sare ismi duyulmamıs bir isim değil ayşe fatmaya nazaran oledir. İkisinden biri derseniz Gökçen daha iyidir alternatif isterseniz öneri yapalım:KK54:
Canim mesaj için teşekür ederim benim içime Sare ssindi açıkçası benim aklıma takılan çok koyulması Gökçen de eşim beğeniyor pek duymadım az yani kullanan bu ismi bakalım suan ikisi üzerinde yoğunuz

Bana sare guzel geldi . Sizin icinize sinmesi onemli. İki ismi birden soylemeyeceksiniz gokcen sare koymayin derim. Okulda biri evde biri deniyor iki isimli tanidiklarim memnun degil. Aile buyiklerinin ismi olup diretmiyorlarsa.
Yok cnm aile büyüklerinin ismi değil ben beğendim Sare ismini eşime Gökçeni ama iki isim koyma taraftarı değilim sıkıntı olur die Gökçen Sare uzun oluyor bide ikisinden biri tercihimiz olcak.inş degismesse ozamana kadar :)

Canim mesaj için teşekür ederim benim içime Sare ssindi açıkçası benim aklıma takılan çok koyulması Gökçen de eşim beğeniyor pek duymadım az yani kullanan bu ismi bakalım suan ikisi üzerinde yoğunuz
Evet canım Gökçen fazla duyulmamış modern bi isim inşallah karar verirsiniz saglık mutluluk dilerim:KK200:

Back
X