Önerilerinizi Bekliyorum :(

sibelhayat

Üye
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2014
47
12
8
Ankara
Ben yaklaşık 2 yıldır evliyim severek evlendik şu sıralar eşimin dısarıdan kız arkadaşları bana batmaya başladı yani şöyle söyleyim bi ablası var öz değil ama abla diyerek konusuyorkızın tarzı hiç hoşuma gitmiyor evlenmiş ayrılmış zaten facede eşim
bişi paylaşınca altına hemen yorumu apaylaşıveriyor geçen gün ise yazdıgı yorum şu
''seni benden daha ii allahın bir kulu tanıyamaz'' bu nedemek ya bana eşimin
üzerinden laf mı çarpıyor benden nekadar ii tanıyabilir.Kaç günlük insan yani öz ablası bile bu şekilde konusmazken o kimki.
yorum yapacaktım altına eşimle tartısırım die yapamadım ama o kız ve kuzeninde bişi var
bi çekememezlik.Bu bir değil iki değil bunaldım bu kızdan ve kuzeninden.Kuzeniylede daha önce msjla tartıstık ben ona eşimi silmesini söyledim neden dedi eşim olduğu için olabilirmi diyince cevabı şu oldu''bak kızım ben senden öncede vardım senden öncekilerden öncede çok rahatsız olduysan söyle kocana silsin diye mahalle azıyla konusan iki kuzen var karşımda biri kocasından ayrılmış diğeri almanyada kocasını sevmeyen zavallının biri eşimle defalarca konusup kavga etmemize ragmen bana bunları söleyen insanları silemedi.:43:

Israrla kocasından ayrıldığını vurgulamanız hoş değil. Ama yazdığı yoruma verdiğiniz tepkiyi haklı buldum, hadsizlik etmiş.

Son düzenleme:
Ben yaklaşık 2 yıldır evliyim severek evlendik şu sıralar eşimin dısarıdan kız arkadaşları bana batmaya başladı yani şöyle söyleyim bi ablası var öz değil ama abla diyerek konusuyorkızın tarzı hiç hoşuma gitmiyor evlenmiş ayrılmış zaten facede eşim
bişi paylaşınca altına hemen yorumu apaylaşıveriyor geçen gün ise yazdıgı yorum şu
üzerinden laf mı çarpıyor benden nekadar ii tanıyabilir.Kaç günlük insan yani öz ablası bile bu şekilde konusmazken o kimki.
yorum yapacaktım altına eşimle tartısırım die yapamadım ama o kız ve kuzeninde bişi var
bi çekememezlik.Bu bir değil iki değil bunaldım bu kızdan ve kuzeninden.Kuzeniylede daha önce msjla tartıstık ben ona eşimi silmesini söyledim neden dedi eşim olduğu için olabilirmi diyince cevabı şu oldu''bak kızım ben senden öncede vardım senden öncekilerden öncede çok rahatsız olduysan söyle kocana silsin diye mahalle azıyla konusan iki kuzen var karşımda biri kocasından ayrılmış diğeri almanyada kocasını sevmeyen zavallının biri eşimle defalarca konusup kavga etmemize ragmen bana bunları söleyen insanları silemedi.:43:

Canim esine soyledin mi hic bu rahatsizligini. Ayni sey benimde basima gelmisti ama benim kuzenim bana o tarz konusuyodu esimin bisey soylemesine gerek kalmadan ben sildim kuzenimi hayatimdan. Bence esinle konus bu durumu rahatsiz oluyorum benimle bu sekilde konusmalarindan de

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

O zaman siz eşinizi silin bakalım ne yapacak. Hiç konusmayin ta ki onları silene kadar ...

Sizle evlenmeden once samimi degildiler de evlenince mi birden samimiyet artti?
Bu insanlar sizden oncesinde de bu kadar samimiyse yapacak birsey yok bence. Sadece evlendi diye kimse kac yillik yakinlarini, sadece karsi cinsten diye silmek zorunda degil.
Sizin, esi oldugunuz icin silmesi mevzunda, kiz hakli. Iyi de cevap vermis, kusura bakmayin. Kadinlarin, kocalarinin etrafindaki eskiden kalan yakinlarini sildirme cabalarini sacma bulan biriyim. Bana biri bir erkek yakinima karsi boyle bir sey dese, ben de ayni o kizin verdigi cevabi verirdim. Siz baskasiniz, onlar baska. Esi de olsaniz, durmaniz gerektigi yeri bileceksiniz bence. :6:

Kadinin kocasindan ayrildigini, digerinin de sevmedigi biriyle evlenmesini anlatacak kadar dolduysaniz, demek ki sizin bu insanlara karsi zaten gareziniz varmis, her yaptiklari batiyor gibi geldi bana. Yoksa kime ne milletin ayriligindan, evliliginden degil mi? :ssz:

Ozellikle bosanmis oldugunu vurgulamaniz hic hosuma gitmedi ama sinirlenmekte haklisiniz. Maalesef cogu erkek ve kadin durmasi gereken yeri bilmiyor. Evlenmis bir adam icin seni en iyi ben tanirim gibi bir cumle hos degil. Sizi cekemiyorlar bence de. Yalniz burada esiniz cok hatali. Benim esime herhangi biri boyle bir sey dese o kisiye cok sinirleneceginden ve beni yuceltecek cumleler kuracagindan eminim. Esinizle guzelce konusup o insanlara sizin varliginizi ve oneminizi hissettirmesi gerektigini anlatin bence.

Rahatsızlığımı bilecek, bana karşı saygısızca konuşan kişilere göz yumacak, ama bunlara rağmen benimle ortak hayatı paylaşacak ha?
Hele ki bi de face'inde karşı cinsten kan bağı olmayan kişilerce yorum yağmuruna tutulacak?! ...
Ben öyle kocayı varya...... Allah'ımmm sen koru Yarabbim.
Beni cinnetlere getirmesinler getirmesinler!!!
Konu sahibi arkadaşım sürt şu kocanın burnunu, evli olduğunun farkındalığını hissetsin artık.

Ay çok sinir bozucu bir durum gerçekten :18: bende sinir olur kendimi yer bitirirdim:18: eşine söyledin mi bu insanlardan rahatsız olduğunu eğer anlattında sana tepki vermediyse dahada sinir edici :41: umarım en kısa sürede kendi kendine gidiverir bu insancıklar

Bence soğuk kanlı olun ve ona aynı şeyleri abartmadan yaşatın empati yapmayı öğrendin örneğin erkek bir kuzeniniz varsa o da size öyle yorumlar yazsın kocanız rahatsız oluncada şimdi beni anladın mı dersiniz

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bence eşinizde hata.. gerçekten konuşmaları hiç hoş değil o nasıl lafmış senden öncede vardım fln.kendini ne zannediyo o..Ama dediğim gibi eşiniz hatalı, konuşun onunla

İki tarafta da hatalar buldum ben. O facede yorum kısmında sen sonuna kadar haklısın, çok yersiz olmuş. Benim abi dediğim ve abi yerine koyduğum evli iki kuzenim var. Ki eşleri de abladan farksızdır benim için, onlarla da çok samimiyiz. Ama ne olursa olsun belki hoşlanmaz diye arada bir mesafe oluyor. Kuzenim bazen mesaj atıyor, hemen eşini soruyorum belki mesajlaşmamızı okursa içi rahat eder diye.

Ama diğer yandan da silmesini istedim demişsin, o konuda da seni haksız buldum. Eşine aradaki seviyeyi korumasını söylemen yeterli. Çünkü evet senden önce onlar vardı hayatlarında, haklı olmuş oluyorlar sen böyle söyleyince.

Bir de ikide bir eşinden boşanmış olduğunu söylemen de hoş değil. İnsanların başına her şey gelebiliyor. Eşinden boşanmış kadınlara kötü muamele mi edelim yani?

Sizle evlenmeden once samimi degildiler de evlenince mi birden samimiyet artti?
Bu insanlar sizden oncesinde de bu kadar samimiyse yapacak birsey yok bence. Sadece evlendi diye kimse kac yillik yakinlarini, sadece karsi cinsten diye silmek zorunda degil.
Sizin, esi oldugunuz icin silmesi mevzunda, kiz hakli. Iyi de cevap vermis, kusura bakmayin. Kadinlarin, kocalarinin etrafindaki eskiden kalan yakinlarini sildirme cabalarini sacma bulan biriyim. Bana biri bir erkek yakinima karsi boyle bir sey dese, ben de ayni o kizin verdigi cevabi verirdim. Siz baskasiniz, onlar baska. Esi de olsaniz, durmaniz gerektigi yeri bileceksiniz bence. :6:

Kadinin kocasindan ayrildigini, digerinin de sevmedigi biriyle evlenmesini anlatacak kadar dolduysaniz, demek ki sizin bu insanlara karsi zaten gareziniz varmis, her yaptiklari batiyor gibi geldi bana. Yoksa kime ne milletin ayriligindan, evliliginden degil mi? :ssz:

%100 katılıyorum yorumunuza.

Evlendikten sonra eşlerinizin sizden önceki bütün hayatını yok saymasını istiyorsunuz. Nasıl bir mantıktır bu ben anlayamıyorum. Kadın söylediğinde çok haklı, sizin evliliğinizden önce bir arkadaşlık ilişkileri varmış, evlendiniz diye neden adamın o insanla ilişkisini kesmesini istiyorsunuz ki? Eşiniz akıllı adam belli ki, arkadaşlıklarıyla evliliğini ayrı tutmayı beceriyor.

Ben de 2 senelik evliyim, eşimin uzun süreli atkadaşlıkları var. Yedikleri içtikleri ayrı gitmeyen insanlar. Eminim ki bazı konularda eşimi benden daha iyi tanıyorlardır. Neye nasıl tepki vereceğini daha iyi biliyorlardır. Ya da daha tuhaf, daha komik hallerini görmüşlerdir. Evlenince adamın tapusunu alıyor, kullanma klavuzu ve tüm özelliklerini de beyninize naklettiriyorsunuz heralde. Sizden daha iyi kimse tanıyamadığına göre.

Kusura bakmayın, kesinlikle hakaret değil görüştür bu. Ben eşlerinin arkadaşlıklarına, nereye gittiklerine, cartına curtuna karışan kadınları çok aciz buluyorum açıkçası.

Dikkatle okudum da düzeltme ihtiyacı hissettim. İkinci konuda da haksız değilmişsin sen. Çok hadsizler gerçekten. Ne demek senden öncekiler... Sen de gelip geçicisin der gibi.
Ama bence burada kabahatin büyüğü eşinde. Neden bu kadar tepelerine çıkartmış ki? Kaldı ki sen onları hayatından çıkarmasını istemiyorsun, sadece biraz mesafe istediğin.

Son düzenleme:
Keşke o kizin ağzina laf vermeseydiniz eşinizle halletmeniz gereken bir konu eşinizin o kadinlarla arasina mesafe koymasi gerekiyor.

Bence çok abartıli düşünüyorsunuz. Eşiniz neden sırf karşı cins ve BOŞANMIŞ diye kuzeniyle iletişim kuramasın?
Abla dediği şahısa ben de kızardım bunu da eşime söylerdim. Kendisi dış kapının dış mandalı zaten.

Ama sırf BOŞANMIŞ ve bayan diye kuzeninin silmesini istemeniz sonucu hakli bir tepkiyle karşılasmışsınız.

Bunu yazarken eşimin beraber büyüdüğü kız erkek kuzenlerini düşündüm de böyle bir tepki gösterip basitleşemezdim.
Bence siz bu boşanma olayına çok kafayı takmışsınız. Herkes boşanabilir ne var bunda?:ssz:

Son düzenleme:
Eşinizin o insanlara mesafe koymasını istemeniz konusunun haklılığına ya da hakszılığına girmeyeceğim bu sizinle ilgili bir şey ama bu düşüncenizi sadece eşinizle halletmeliydiniz. Ona sildiremiyorsam kadınlara söylerim diye bir dünya yok. Birincisi bunu kendiniz için yapmalıydınız. Konumunuz ve saygınlığınız için. İkincisi de sorun onların arkadaşları arasında eşinizin olması değil. Sorun eşinizin arkadaşları arasında onların olması ve sizin müdahale edebileceğiniz ya da böyle bir şey rica edebileceğiniz tek kişi eşiniz. O kadının üslubu çok kötü ama biri beni arayıp arkadaşlarının arasından eşimi sil dese, benim arkadaş listeme müdahale edemeyeceğini ben de belirtirim. Bunu daha kibar yaparım ama yaparım. Çünkü kimsenin böyle bir hakkı yok.

Bence çok abartıli düşünüyorsunuz. Eşiniz neden sırf karşı cins ve BOŞANMIŞ diye kuzeniyle iletişim kuramasın?
Abla dediği şahısa ben de kızardım bunu da eşime söylerdim. Kendisi dış kapının dış mandalı zaten.

Ama sırf BOŞANMIŞ ve bayan diye kuzeninin silmesini istemeniz sonucu hakli bir tepkiyle karşılasmışsınız.

Bunu yazarken eşimin beraber büyüdüğü kız erkek kuzenlerini düşündüm de böyle bir tepki gösterip basitleşemezdim.
Bence siz bu boşanma olayına çok kafayı takmışsınız. Herkes boşanabilir ne var bunda?:ssz:

Eşinin kuzeni mi bahsedilen? Ben abla denilen kızın kuzeni sandım.

Back
X