Saç Rengi ve Saç Boyama Önerilerle renk değiştircem. lütfen..

fstklcklt

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2011
103
0
46
Muğla
$Fotoğraf0417.webp $fotoğraf0420.webp $Fotoğraf0418.webp

Merhaba kızlar .bende sizden saç rengim konusunda tavsiye isteyecektim .saçlarımı bir hafta önce kısaltmak için bi kuaföre gittim ama şuan hiç istemediğim şekilde kısa oldu .artık saçlarım ne toplanabiliyor ne de cansız olduğu için saldığında güzel görünüyor  anlayacağınız morallerim çok bozuk. Ben genelde saçlarımı kızıl ve tonları boyatırdım ama artık tenimi canlı beni de daha bakımlı güzel gösterecek bi renk arıyorum ve bu konularda saç rengi bakım falan çok cahilim lütfen yardımcı olun . ten rengim sarı buğday galiba ama tam emin değilim pek iyi bilmiyorum bu konuları. O yüzden şimdi çektiğim resimleri koyucam daha iyi tavsiyede bulunmanız için .kötü çıktım şimdiden kusuruma bakmayım.

önerdiğin sayfayı baştan sona okudum canım çok sağol :) önerdiğin renkte çok güzel ama bişey sorcam daha önce açık renkler yapınca sarıya yakın pek beğenmemişlerdi ama bu renk çok güzel acaba nasıl olur

bence kumral ustune sarı krepe balyaj cok hos olur.bırden oyle geldın gozumun onune nedense:)

kızlar bi cevap verin yardımınıza ihtiyacım var lütfen.
bu arada çevremdekiler açık renk seni solgun gösterir diyorlar. sizce?

sarı yakışır birde uzatıp maşa yap saçalrına düz kullanma yüz tipine dalgalı saç yakışır he bide açık renk solgun gösteir dmeişler hiçde değil çünkü açık renkler herkezi solgun gösterir zaten makyaj yapıyosan hiç sorun değil allık falan sür çok açar bence seni solgun görünmezsin

Son düzenleme:
sarı yakışır birde uzatıp maşa yap saçalrına düz kullanma yüz tipine dalgalı saç yakışır he bide açık renk solgun gösteir dmeişler hiçde değil çünkü açık renkler herkezi solgun gösterir zaten makyaj yapıyosan hiç sorun değil allık falan sür çok açar bence seni solgun görünmezsin

çok teşekkür ederim canım :) bende genelde su dalgası yaptırıyorum uzayınca yaptırcam tekrar inş . peki tam olarak sarı mı olsun yani bi resim koyarmısn canm zahmet olmazsa

çok sağol canım :) ben normalde zaten su dalgası yapıyordum ama şu an yok tabi yine uzayınca tavsiyene uyupyaptırıcam çok sağol. açık renk yakışır demişsin ya canım bu tam olarak nasıl bi ton ismiyle ve resmiyle özellikle koyarsan çok sevinirim canım tabi zahmet olmazsa

canım 3.ye selena gomeze bayıldım resmen ne güzel bi renk öle burda yapabilirler mi bilmiorum ama süpermiş çok sağol :)

Back
X