Cilt Bakımı Ürünleri Öneriniz nedir?

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

Derinee

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2013
2.680
517
Merhaba 29 yaşındayım arkadaşlar henüz bir cizgim yok kırışıklık yok ama yüzüme baktığımda bir olgunlasma ve yaşlanma hissediyorum bu anlamda artık destek almam gerektiğini biliyorum ama ne kullanmam gerektigini bilmiyorum cildim beyaz ve kuru sayılır cok kuru olmasada yağlı değil bu kesin:) yaşlanma karıştı ve kendimi daha iyi hissedebilecegim maske krem her oneriye acığim simdiden Teşekkürler

uzun süredir arayıştayım bende kullanıp memnun kaldığım metotlar şunlar:

makyajımı nemlendirici bi kremle silip yıkar bırakırdım. şimdi makyaj temızleme ürünleri kullanıyorum. ayrıyetten gülsuyunun çok faydasını gördüm ferah ve temiz bi görüntü elde ediyorum. haftada iki kere karbonat &yoğurt maskesi yapıyorum (1 tatlı kaşığı yogurda 1 çay kasıgı karbanot ekle karıstır yüzüne sür 20 dakika sonra yıka , yüzünde mermer etkisi yaratıyo ve sıkılaştırıyo.) arkasından da loreal skin perfection kusursuzlaştırıcı günlük nemlendiricisini uyguluyorum. verdiği yumuşaklık çok iyi, harikalar yaratmasa da görüntü de düzeltme yaptığını söyleyebilirim. bu arada 28 yaşındayım bende. bu konuda araştırmalarım da sürüyo. konunu takipteyim :KK66: