Banyo Dekorasyonu Önerisi Olan Var mı?

aleysa

hoşgeldin dünyam :-)
Kayıtlı Üye
10 Mart 2014
1.596
1.470
Arkadaşlar resimde de gördüğünüz gibi dairenin kapısını açar açmaz karşınıza direk bir lavabo geliyor :KK43: Lavabonun hemen sol tarafında da wc var. Wc küçük olduğu ve kapısı iç tarafa doğru açıldığı için lavabo içeri sığmamış ve böyle koymuşlar. Kapı açıldığı gibi insanın karşısına böyle bir görüntü gelmesi hiç hoş değil.

Kafamda bir kaç çözüm var ama sizlerden de öneri alabilirsem oraya ne yapılabileceği ile ilgili sevinirim :)

Eklentiler

• Fotoğraf0281.jpg
    Fotoğraf0281.jpg
    57,6 KB · Görüntüleme: 249
  • Fotoğraf0282.jpg
    Fotoğraf0282.jpg
    63,2 KB · Görüntüleme: 232
kapı koyabilirsin oraya bende çamaşır makinesini kirli sepetini falanda koyarsın

kapı koyabilirsin oraya bende çamaşır makinesini kirli sepetini falanda koyarsın
lavabonun hemen sağ tarafında da çamaşır makinesi için gider ve çeşme var.
dediğiniz gibi düşüncemin biri o; karşıyı kolondan itibaren duvara kadar biraz örüp normal kapı koyup kapatmak ama wc ye gitmek için 2 kapıdan geçilecek bu biraz tuhaf olmaz mı? wc nin de kapısını sökmek olmaz :)

yoo neden tuhaf olsun ki ben olsam öyle yaparım valla en mantıklısı o çünkü

yoo neden tuhaf olsun ki ben olsam öyle yaparım valla en mantıklısı o çünkü
en az maliyetlisi de o gibi duruyor şuan.
kafamdaki diğer bir çözüm yolu da; wc nin kapısını çıkartıp yönünü değiştirmek ve o sığmayan lavaboyu içeri sığdırmak. fakat bu durumda yine o karşıyı kapatmak gerekir mi diye düşünüyorum. çünkü orada çamaşır makinesi olacak

bence yapacağın en mantıklı şey oraya kapı koymak çünkü her halükarda oraya kapı koymak şart şahsen benim evim olsaydı öyle yapardım

bence yapacağın en mantıklı şey oraya kapı koymak çünkü her halükarda oraya kapı koymak şart şahsen benim evim olsaydı öyle yapardım
büyük ihtimalle öyle yapılacak, başka çözümlerde var fakat uzun işler. en kolayı dediğiniz gibi oraya bir kapı koyup işi bitirmek.
teşekkür ederim öneriniz için

X