kredi alma sansın yokmu arkadasım çalışma ihtimali zor gözüküyor..
çalışacak pek vaktin kalmıyor fakat bi ajansa yazılsan hani bazı marketlerin standlarında duruyorsun,broşür dağıtıyosun vs ajansa kayıt olurken sadece hafta sonu çalışabileceğini belirtirsin ihtiyaç olduğunda seni ararlar...
cnm bnde üniversite okurken para biriktrmek ve ailemden daha az para almak için işe grdim ki ben şehr dışında okudum haftasonları arada istanbula iş için geldim fuarlarda çalıştım ve ciddi anlamda iyi paralar aldım yani öğrenci için fazla ciddi ... ailem parasımı kısmadı çalışma dedi fazla fazla gönderdi bnde çalışırken kazandıklarımn bi kısmını biriktrdim ve ilerde çok işime yaradı bnce sende fuar işlerini araştr ama sağlam fuarlar olsun ben oto fuarlara gdiodum ve otellerde baol ve toplantı salonu tanıtımı yapıyodum (abim otelci o ayarlıodu) ve buralardan kazancım sadece c.tesi pazar için 400-500 lira civarydı 4-5 sene önce ve 2 gn için bile ssk yapmışlardı bnce araştr
ah be canim burada, almanyada hemen yakinimda olaydinda hemen bir is önerim olacakti... bugün üniversiteye giderken bir solaryumun kapisinda haftasonu icin ögrenci isci ariyorlar diye yazi yazmislardi....
InsAllah bir haftasonu isi bulursun kendine... hafta ici cok zor görünüyor senin icin...
Canim benim yaaa... Allah yardimcin olsun...
Bu şartlarda çalışmak seni çok zorlamaz mı canım? Burs veren bazı vakıflar var, onlara başvurmayı düşündün mü hiç?
Bu şartlarda çalışmak seni çok zorlamaz mı canım? Burs veren bazı vakıflar var, onlara başvurmayı düşündün mü hiç?
yabancı dilin de varsa çeviri yapmayı deneyebilirsin
ya da HUKUK ÖĞRENCİSİNDEN ÖZEL DERS yazılı kağıtlar asıp uygun bikaç saatinde özel ders verebilirsin.Benim yaşadığım gibi küçük bi şehirde bile 40 liraya veriyoruz özel ders.Eğer büyük şehirdeysen daha iyi paralara ders verebilir,hiç yoktan harçlığını çıkarabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?