Önerisi olan?? :(

pupiqq

"Çapulcu" T.C !
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2012
2.027
120
163
Ankara
Merhaba kızlar..

Ben üniversitede okuyorum. Şu dönem ailem maddi sıkıntı çekiyor bunun için işe girmeyi düşünüyorum. Yalnız şöyle bir sorun var hukuk okuyorum ve çoğu gün 5e kadar dersim oluyor, bir de çıkınca bir avukatlık bürosuna gidiyorum staj amaçlı. Yani maalesef fazla bir vaktim olmuyor part time iş için bile.
:5: Sizce benim için uygun bir iş var mıdır ? Önerilerinizi söylerseniz minnettar olurum. Teşekkürler şimdiden :3:

çalışacak pek vaktin kalmıyor fakat bi ajansa yazılsan hani bazı marketlerin standlarında duruyorsun,broşür dağıtıyosun vs ajansa kayıt olurken sadece hafta sonu çalışabileceğini belirtirsin ihtiyaç olduğunda seni ararlar...

çalışacak pek vaktin kalmıyor fakat bi ajansa yazılsan hani bazı marketlerin standlarında duruyorsun,broşür dağıtıyosun vs ajansa kayıt olurken sadece hafta sonu çalışabileceğini belirtirsin ihtiyaç olduğunda seni ararlar...

Teşekkürler öncelikle önerin için. Bunu ben de düşündüm ama konuştuğum bir kaç yer haftasonlarının yeterli olmayacağını hafta içleri de çalışmam gerektiğini söylediler. Anlayışlı olan bir patron bulsam buralarda çalışmak çok iyi olur aslında. Aramaya devam ediyorum:31:

cnm bnde üniversite okurken para biriktrmek ve ailemden daha az para almak için işe grdim ki ben şehr dışında okudum haftasonları arada istanbula iş için geldim fuarlarda çalıştım ve ciddi anlamda iyi paralar aldım yani öğrenci için fazla ciddi ... ailem parasımı kısmadı çalışma dedi fazla fazla gönderdi bnde çalışırken kazandıklarımn bi kısmını biriktrdim ve ilerde çok işime yaradı bnce sende fuar işlerini araştr ama sağlam fuarlar olsun ben oto fuarlara gdiodum ve otellerde baol ve toplantı salonu tanıtımı yapıyodum (abim otelci o ayarlıodu) ve buralardan kazancım sadece c.tesi pazar için 400-500 lira civarydı 4-5 sene önce ve 2 gn için bile ssk yapmışlardı bnce araştr

cnm bnde üniversite okurken para biriktrmek ve ailemden daha az para almak için işe grdim ki ben şehr dışında okudum haftasonları arada istanbula iş için geldim fuarlarda çalıştım ve ciddi anlamda iyi paralar aldım yani öğrenci için fazla ciddi ... ailem parasımı kısmadı çalışma dedi fazla fazla gönderdi bnde çalışırken kazandıklarımn bi kısmını biriktrdim ve ilerde çok işime yaradı bnce sende fuar işlerini araştr ama sağlam fuarlar olsun ben oto fuarlara gdiodum ve otellerde baol ve toplantı salonu tanıtımı yapıyodum (abim otelci o ayarlıodu) ve buralardan kazancım sadece c.tesi pazar için 400-500 lira civarydı 4-5 sene önce ve 2 gn için bile ssk yapmışlardı bnce araştr

Tamam canım çok teşekkürler hemen bakıyorum şu an internetten ilanlara inşallah bulurum bende böyle bir iş. Çok iyi yapmışsın gerçekten doğru sıkıntı olmasa bile para biriktirmek lazım:31:

ah be canim burada, almanyada hemen yakinimda olaydinda hemen bir is önerim olacakti... bugün üniversiteye giderken bir solaryumun kapisinda haftasonu icin ögrenci isci ariyorlar diye yazi yazmislardi....
InsAllah bir haftasonu isi bulursun kendine... hafta ici cok zor görünüyor senin icin...
Canim benim yaaa... Allah yardimcin olsun...

ah be canim burada, almanyada hemen yakinimda olaydinda hemen bir is önerim olacakti... bugün üniversiteye giderken bir solaryumun kapisinda haftasonu icin ögrenci isci ariyorlar diye yazi yazmislardi....
InsAllah bir haftasonu isi bulursun kendine... hafta ici cok zor görünüyor senin icin...
Canim benim yaaa... Allah yardimcin olsun...

Çok ama çok teşekkürler iyi dileklerin için düşünmen bile yetti inan ki :16: Evet çok zor sanırım şu an hafta sonu işi inşallah bulurum böyle bir yer :43:

Bu şartlarda çalışmak seni çok zorlamaz mı canım? Burs veren bazı vakıflar var, onlara başvurmayı düşündün mü hiç?

Bu şartlarda çalışmak seni çok zorlamaz mı canım? Burs veren bazı vakıflar var, onlara başvurmayı düşündün mü hiç?

lyudka ya katılıyorum hem okuyorsun hemde staja gidiyorsun
burs sağlayan yerlere başvurmalısın

Canım bu yıl başvurmadım ama geçen dönem başvurduğumda reddedildi. Çünkü ailemin geliri iyi, düzenli maaşları var ama iflas etme durumu oldu.. Bilemiyorum belki bu sene çıkar burs ama bir kez reddedilince kolay vermiyorlar diye duydum:26:

yabancı dilin de varsa çeviri yapmayı deneyebilirsin
ya da HUKUK ÖĞRENCİSİNDEN ÖZEL DERS yazılı kağıtlar asıp uygun bikaç saatinde özel ders verebilirsin.Benim yaşadığım gibi küçük bi şehirde bile 40 liraya veriyoruz özel ders.Eğer büyük şehirdeysen daha iyi paralara ders verebilir,hiç yoktan harçlığını çıkarabilirsin

yabancı dilin de varsa çeviri yapmayı deneyebilirsin
ya da HUKUK ÖĞRENCİSİNDEN ÖZEL DERS yazılı kağıtlar asıp uygun bikaç saatinde özel ders verebilirsin.Benim yaşadığım gibi küçük bi şehirde bile 40 liraya veriyoruz özel ders.Eğer büyük şehirdeysen daha iyi paralara ders verebilir,hiç yoktan harçlığını çıkarabilirsin

Çeviri işini yapıyorum ancak ufak tefek tabi :31: Özel ders konusu da maalesef kendime o kadar güvenmiyorum, yapamam herhalde konular da unutuldu :26:

iş ilanlarının bulunduğu çok güzel siteler var.büyük ulusal ya da uluslararası fuarlar oluyor.bu fuar standlarında gorevlendırılmek uzere günübirlik elemanlar aranıyor ve genelde haftasonu oluyor.işin guzel yanı her hafta yenı fuarlar oluyor.1-2 defa gıdersen ve senden memnun kalırlarsa fuar zamanı elemana ıhtıyac duyulunca tanıdık,guvenılır ve tecrubelı bırı olsun dıye oncekı katılanları arıyorlar. ve buralardan da guzel paralar kazanılıyor.gunluk 100 tl gibi mesela.ayda 4 kere gitsen 400 tl.bence hiç de az degıl :) her gün takip et bu siteleri.. Allah yardımcın olsun..:34:

Önerileriniz için çok teşekkür ederim kızlar dedikleriniz doğrultusunda bir kaç yere başvurdum hala haber bekliyorum.. Şu an işler yolunda gidiyor ufak tefek yaptığım şeylerden en azından harçlığı çıkartıyorum.. İyi dilekleriniz için de hepinize ayrıca teşekkürler :16:

Back
X