Önizleme sorunu

Cacaro

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2018
37
4
1
34
merhaba, bir yere link attığımızda o linkte önizleme olup olmayacağının ayarını nasıl yapabiliyoruz ? Yada yapabiliyor muyuz örneğin aşağı link bırakıyorum,bazen önizleme var bazen sadece link

Son düzenleme:
[MEDIA

Son düzenleyen: Moderatör:
[MEDIA

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim bildiğim kadarıyla sizin belirleme seçeneğiniz olmuyor. Bazen çıkıyor bazen çıkmıyor.

Aynen bariz reklam , bu kadar Videolar yüklemeyi bilen insanlar önizlemeyi de öğrenmiş olmalı ..

üyenin diğer mesajlarına baksanıza resmen efor sarf etmiş jsksjwksj mevlüt olsam annemin ellerinden öperdim cefakar anam benim için abone toplamaya çalışıyor diye :D

yazmış cinsiyet belirleme sayfasina
Hahaha
Yok artık!
Bu arada mevlüt isimli fenomen bebek mi olur ya? Mervan mercan falan farklı birşey koyaydiniz
Hani bazı Mesajlar var ya “bu mesajı en az 10 kişiye göndermezsen dünyan tepetaklak olacak “ cinsinde .. bu da onların görseli :) izlemezsen bebeğin kız olacak :) tövbeler olsun :)

Hani bazı Mesajlar var ya “bu mesajı en az 10 kişiye göndermezsen dünyan tepetaklak olacak “ cinsinde .. bu da onların görseli :) izlemezsen bebeğin kız olacak :) tövbeler olsun :)
:))

Onun da çaresi var zaten. Bir alttakini izleyenin de boncuk gözlü kızı olacakmış. Sen bunu dert etme :KK49:

yazmış cinsiyet belirleme sayfasina
Hahaha
Yok artık!
Bu arada mevlüt isimli fenomen bebek mi olur ya? Mervan mercan falan farklı birşey koyaydiniz
Olay Mevlüt koyduktan çok sonra gerçekleşti cnm ya :D o zamanlar aklımızda Yoktu böyle birşey . bidakine artık :)))

Back
X