- 29 Aralık 2018
- 37
- 4
- 1
- 34
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen bariz reklam , bu kadar Videolar yüklemeyi bilen insanlar önizlemeyi de öğrenmiş olmalı ..
Bir de boncuk göz meselesi var ki inandım ben Mevlüt ve annesineüyenin diğer mesajlarına baksanıza resmen efor sarf etmiş jsksjwksj mevlüt olsam annemin ellerinden öperdim cefakar anam benim için abone toplamaya çalışıyor diye![]()
daha önce bu kadar iyi reklam görmedim bu sitede. mevlüt helal kardeşim.
Ama zekicedaha önce bu kadar iyi reklam görmedim bu sitede. mevlüt helal kardeşim.
yazmış cinsiyet belirleme sayfasinaŞu videoyu izleyip kanala abone olanın çocuğu erkek oluyor şimdiden teşekkürler [MEDIA
Hani bazı Mesajlar var ya “bu mesajı en az 10 kişiye göndermezsen dünyan tepetaklak olacak “ cinsinde .. bu da onların görseli :) izlemezsen bebeğin kız olacak :) tövbeler olsun :)yazmış cinsiyet belirleme sayfasina
Hahaha
Yok artık!
Bu arada mevlüt isimli fenomen bebek mi olur ya? Mervan mercan falan farklı birşey koyaydiniz
:))Hani bazı Mesajlar var ya “bu mesajı en az 10 kişiye göndermezsen dünyan tepetaklak olacak “ cinsinde .. bu da onların görseli :) izlemezsen bebeğin kız olacak :) tövbeler olsun :)
Onun da çaresi var zaten. Bir alttakini izleyenin de boncuk gözlü kızı olacakmış. Sen bunu dert etmeHani bazı Mesajlar var ya “bu mesajı en az 10 kişiye göndermezsen dünyan tepetaklak olacak “ cinsinde .. bu da onların görseli :) izlemezsen bebeğin kız olacak :) tövbeler olsun :)
Olay Mevlüt koyduktan çok sonra gerçekleşti cnm yayazmış cinsiyet belirleme sayfasina
Hahaha
Yok artık!
Bu arada mevlüt isimli fenomen bebek mi olur ya? Mervan mercan falan farklı birşey koyaydiniz
KesinlikleeeOnun da çaresi var zaten. Bir alttakini izleyenin de boncuk gözlü kızı olacakmış. Sen bunu dert etme![]()
Ama Valla çıktı bildiğin gibi değil bu işlerBurdan sana iş çıkmaz Mevlüt'cüm![]()
Mevlüt’ü bilmiyorum ama anası müteşekkir :))Bir de boncuk göz meselesi var ki inandım ben Mevlüt ve annesine![]()