Önizleme sorunu

Benim oğlum 4 yaşında youtube asla ve asla giremez. Sizin gibi kanallarin sacma sapan videolarını gördüm resmen istismar eline dahi vermem. Sizde masallah cok ilgili annesiniz basul nasil izlettiriyorsunuz baska bir çocuğun yaşantısıni iki kuruş kazanacam diye

Ok.
Yine de bi düşünün derim.
Artık çocukların fotoğrafını koymaya korkuyoruz kötü niyetli, kötü bakışlı insanlardan.
Şöyle güzelce söylemek varken Yok sömüren anne, yok bencil anne . Ya ne gerek var niye bunca nefret yüklü insanlarımız . Bu şekil saldırınca ne oluyor
Gelip burada yalan başlık açıp hala nasıl böyle konusabiliyorsunuz anlamıyorum. Sanırım gizli olduğunuz için
Bazılarının ahlakı öyle çalışıyor çünkü.
günlüj hayatta asla küçücük yalan söylemeyen bir insanla karşı karşıyayız ooouuwwww:) tabi çünkü burası sanal alem dimi. Asla yalan söylemiyorsunuzdur hiçbir zaman . Bi saniye önümü ilikliyorum ama önce ceketimi getireyim :D

O sizin cocugunuz ne yapsa size eşsiz, sempatik gelir. Baskalari bu frekansta hissetmeyebilir o sirinligi.
Tuttugunuz yol fark edilmek, begenilmek insanoglu icin hos bir duygu ancak varliginizi degerli kilmak icin bunlara gerek yok.
Bu tip videolar bende olumlu bir etki birakmiyor. Benim yorumum cocugunuzu (ileride bundan ne derece memnun olacak bilemezsiniz) bu denli paylasmamaniz.
Size ne diyecek olursaniz buranin sosyal bir platform ve her yoruma acik oldugunu soyleyebilirim. Tehlike burada iste.

Kendini bilmezin biri gelir o videolarin altina rencide edici yorumlar yapar. Uzulursunuz cocugunuz ileride okur uzulur.

Allah cocugunuzu size bagislasin. Saglicakla...
Çok teşekkür ederim.. samimi yapıcı yorumlarınız. İçin . Hiç Tanımadığınız bir insanın anneliğine saldırmadığınız için . Söylediklerinizi dikkate alacağım . Video çekmeyi bırakmayı düşünmüyorum fakat yorumlara kapatmak mantıklı gibi görünüyor .tekrar teşekkürler

Amin canım inş :) ve yolu da açık olsun . Küçük Enes Batur’um benim . Ailemizin gururu Mevlüt :KK70:
Gerçekten çocuğunuza layık gördüğünüz hayat Enes Batur gibi bir insanın hayatı mı? Gerçekten üzücü. Çocuğunuzu para uğruna ne hallere sokuyorsunuz. Ha ayrıca size şöyle söyleyeyim bu çocuk ailenizin gururu falan değil,yavrum elini yakmışken siz komik komik video çekmeye devam ediyorsunuz,para kazanmak uğruna çocuğuna zarar veren bir anneden çokta bir vizyon beklemiyorum zaten,videolarınız güzel değil ve garip sesler çıkarıyorsunuz videoda (çocuk doktorculuk oynarken video çekiyorsunuz falan),ne diyeyim Allah hepimize akıl fikir vermiş kullanmak sizin elinizde. Bir sürü sapkının,2 yaşındaki çocuk bir kenara 2 aylık bebeğin (erkek) tecavüz edilip dövüldüğü bir ülkede yaşıyoruz ve bir çocuğun alenen fotoğraflarını paylaşmak,videoya almak gerçekten büyük tehlikedir. Umarım ileride çocuğunuz size dava açar ve hakettiğinizi bulursunuz. Sırf çocuğun aklı kesmiyor diye saçma sapan yüklemekte nedir? Belki paylaşılmak istemiyor/anlamıyor ya da bunun bilincinde değil. Bunu alenen fırsata çevirmişsiniz. Dediğim gibi çok şükür ben aklımı kullanabiliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şöyle güzelce söylemek varken Yok sömüren anne, yok bencil anne . Ya ne gerek var niye bunca nefret yüklü insanlarımız . Bu şekil saldırınca ne oluyor

günlüj hayatta asla küçücük yalan söylemeyen bir insanla karşı karşıyayız ooouuwwww:) tabi çünkü burası sanal alem dimi. Asla yalan söylemiyorsunuzdur hiçbir zaman . Bi saniye önümü ilikliyorum ama önce ceketimi getireyim :KK70:
Vallahi küçük yalan gerektiği yerde soylenir ve spontane gelişir.( Dün size gelemedim hastaydım,.ayy saçın çok güzel olmuş vs) yani birilerini kirmamak için. Yani hiç gereği yokken,tamamen tıklanma kazanmak için binlerce kişiye aynı anda söylenen yalana küçük yalan denmez. Ki kendini bu kadar belli ede ede küçük yalan da olmaz.

Ben daha konu açılır açılmaz kib'ledim ama hala görmediler :KK43:
Sanırım sitede değiller,bir an önce gitmeli.
Herşeyden önce yalanla insanları kandırmaya çalışan bir hanımefendi kendisi.

Bir zamanlar dünya tatlısı bir kadınin blogu vardı, kendince annelik deneyimlerini yaşam görüşünü falan komik bir dille paylasirdi.
Bir gün çocuğu ağlarken video çekmişti, 'hayir yaman,aç yatacaksin. Bu şekerle idare et' dediği. Çocuk da 'idare edemem anne idare edemem' demisti ağlayarak.
O videoyu izledim...birkaç gün sonra yeni yazı var mı diye tekrar açtım ki video viral olmuş. Resmen YouTube alemi parçalanıyor idare edemem anne diye. Taklit videoları mi dersin, duvar yazilari mi dersin...

Hoş gibi görünüyor. Hatta çocuk için reklam filmi teklif etmişler o ablaya ama asla kabul etmemiş. Bir gün içini döktüğü uzuuun bir yazı yazmıştı; "Küçücük çocuğa bu küfürleri nasıl ediyorsunuz, siz nasıl insansınız" icerikli. Sonra da çok sevdiği bloğunu kapatmıştı.
Çocuk bu videoyla anıldı,kim bilir okul yıllarında nelere maruz kalmıştır. Lise yıllarında insanlar ona bu videoya zorbalık etmiştir ...
Çok şirin bir video değil mi?
Ama bu paylaştığım videonun altında bile nefret kusanlar, şımarık p.ç diyenler, zengin çocuğu deyip beddua edenler var.
Kadın o paylaştığını ertesi gün sildi. Ama tee hangi ulkede prezervatif reklamı olmuş cocuk.
İnternet böyle birşey. Sildim bitti dersiniz, ama bitmez.
Devir siber zorbalık devri. Çocuğun sümüğünü, aglamasini, düşmesini vs biri kaydeder,üstüne caps yapar. Bir omur o capsle anılır cocugujuz.
Bu sular tehlikeli sular

Hakikatten böyle videolar yayınlayan annelere sormak istediğim bir şey vardı. Siz banlanmadan sorayım.
Çocuğunuzu bir pedofilinin izleme ihtimali sizi hiç rahatsız etmiyor mu? Amacım yargılamak değil cidden merak ediyorum.
Ayni ihtimal çocuğumla alışveriş yaparken , yolda yürürken de olduğu için hayır. Burası ayriyeten bir rahatsızlık uyandırmıyor . Bence video yükledi diye anneyi kötü ilan etmek yerine pedofiliye bir çözüm aranmalı o enerji ona harcanmalı . Bu tıpkı yolda kısa etekle yürüdü o yüzden taciz ettim diyen sapığı değil de kadının yolda yürümesini önlemek gibi birşey benim gözümde . Yoksa bu dediklerinizin hepsini Elbette her anne baba düşünüyordur ...

Ayni ihtimal çocuğumla alışveriş yaparken , yolda yürürken de olduğu için hayır. Burası ayriyeten bir rahatsızlık uyandırmıyor . Bence video yükledi diye anneyi kötü ilan etmek yerine pedofiliye bir çözüm aranmalı o enerji ona harcanmalı . Bu tıpkı yolda kısa etekle yürüdü o yüzden taciz ettim diyen sapığı değil de kadının yolda yürümesini önlemek gibi birşey benim gözümde . Yoksa bu dediklerinizin hepsini Elbette her anne baba düşünüyordur ...
Türlü türlü video yüklemekle markette alışveriş yapmanın gerçekten aynı şey olduğunu mu düşünüyorsunuz? :D

Bence yanlış dusunuyorsunuz. Şimdi ağır cezalar ile birinin pedofilisini açığa çıkarmasını veya tecavüz etmesini onleyebilirsiniz belki. Ama evinde yalnızken sosyal medyadan açtığı şeylerle ilgili düşüncesini veya o an yaptıklarını onleyemezsiniz. Çünkü onu kimse görmüyor orada aynen bizim sizi görmediğimiz gibi. Onun için gelip burada yalan başlik acabiliyorsunuz kolayca.

Türlü türlü video yüklemekle markette alışveriş yapmanın gerçekten aynı şey olduğunu mu düşünüyorsunuz? :KK70:
Türlü türlü olan videolardan birinde çocuğum çıplak felan da ben mi göremiyorum acaba , baktım baktım Yok bulamadım :D

Anlıyorum, daha doğrusu anlamaya çalışıyorum.
Amacımın sizi yargılamak ya da kötü ilan etmek olmadığını başta zaten söylemiştim. Yolda yürümek ya da alışveriş durumları çocuğunuzun yanında olduğunuz ve güvenli olduğunu bildiğiniz anlardır. Ama birinin çocuğumun özel anlarını ( özelden kastım günlük yaşam) canı istediği an başa sarıp sarıp izleyebilmesi ihtimali beni çok irrite ediyor. Düşünsenize ben manyağın biriyim indirdim çocuğunuzun videosunu telefonuma canım istediği an izliyorum. Ben mi abartıyorum acaba?

Belki konuyla çok haşır neşirim, belki konuyla ilgili katıldığım toplantıların etkisi bilemiyorum ama bana bu durum gerçekten korkutucu geliyor. Çocuğunuz daha küçücük, ve bilmediği kişiler tarafından durumun farkında olmaksızın izleniyor. Annem bunu bana yapmış olsa özelime saygı duymadığı için ileride çok kızardım.

Tabi ki çocuk sizin, büyütmek istediğiniz şekilde büyüteceksiniz fakat lütfen dikkatli olun.

Türlü türlü olan videolardan birinde çocuğum çıplak felan da ben mi göremiyorum acaba , baktım baktım Yok bulamadım :KK70:
Çocuğun elini yakmışsınız ama buna rağmen gülerek video çekmeye devam ediyorsunuz onu ne yapacağız. Çıplak olmak farketmez bu ülkede 2 aylık kundaktaki bebek tecavüze uğruyor ama onlarda çıplaktı değil mi pardon? Kendinizi savunma biçiminiz çok itici ve saçma,dediğim gibi allah'tan ben aklımı kullanabiliyordum yoksa ne yapardım :KK70:
Ayrıca felan değil falan; keşke çocuğunuzu videoya çekmek yerine türkçeyi beraber öğrenseniz. :)

Back
X