• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Onkoloji - Kanser ve Türevleri Onkoloji ücretleri

vecihinin-sesi

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
186
Puanlar
8
Merhaba acil bir durum olduğu için bu başlığa açtım umarım değişmez konu türüm. Bir de bildirim nasıl gönderiliyor bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim.
Bir akrabam Almanya’da yaşıyor kanser hastası (testis kanseri) ve Türkiye’de tedavi olmak istiyor İstanbul’da. Almanya’daki sigortayı burada kısmen ya da tamamen geçerli saymamızın bir yolu var mı? İstanbul’da BEP 3 kür ücretleri nedir özelde kendisi karşılarsa bilen var mı? Maddi durumu çok iyi değil orta halli kendi cebinden karşılasa biraz zorlanacak Almanya’da bakacak kimse yok tek başına yaşıyor. Teşhis kondu sonuçları hazır. Burada ailesinin yanında tedavi olacak. Buraya gelip araştıracak tabii ama yine de tecrübesi olanlardan yardım istiyorum. Acıbademi araştırıyoruz ama diğer hastahaneler hakkında fikrimiz yok. Doktor hastane önerisi ve tedavi ücretleri hakkında bilgileriniz için teşekkür ederim şimdiden

Geçmiş olsun chatpate sordum

Almanya’daki sigorta şirketiyle acilen görüşün — yurt dışında tedavinin kapsamı, ön onay prosedürü ve geri ödeme koşullarını sorun.
İstanbul’daki birkaç merkeze randevu alın:
Acıbadem Sağlık Grubu (özellikle onkoloji bölümleri)
Memorial Şişli ve Koç Üniversitesi Hastanesi
Florence Nightingale Hastaneleri
American Hospital (ABD tedavi standartları ve uluslararası koordinasyon açısından)
Bu merkezler testis kanseri tedavisi konusunda deneyimli onkologlara sahipler.
Tedavi ücretlerini yazılı olarak (fiyat teklifi / maliyet hesabı) istemeyi talep edin.
Bazı hastaneler ödeme planı veya destek programları konusunda yardımcı olabiliyor, bunu mutlaka sorun

Back