- 10 Şubat 2017
- 4.754
- 40.917
- 508
- Konu Sahibi zms rainbow
-
- #1.201
kiz Allah seni yaaa ama nasil bildimhipodromum isim değiştirdim
valla süpersin@@
kiz Allah seni yaaa ama nasil bildim
dua deyince ♡♡♡♡♡♡♡♡ @ bu harfi koydum bakalim etiketlwnckmisin diye baktim etikentlnmiyin kesiiiin hipom dedimvalla süpersinnasıl tahmin ettin pekii
dua deyince ♡♡♡♡♡♡♡♡ @ bu harfi koydum bakalim etiketlwnckmisin diye baktim etikentlnmiyin kesiiiin hipom dedim
nasil olam surekli psikolonik bunalimdayim srn naparsin nasilsin nasil gidiyoree nasılsın görüşmeyeli bakalım
ben de depreşiyorum kendi çapımdanasil olam surekli psikolonik bunalimdayim srn naparsin nasilsin nasil gidiyor
Allah yardimcin yardimcimiz olur insaAllah :) ozlemisim kiz seniben de depreşiyorum kendi çapımdaçok çabalamam gerekiyor ama ben de hayat yorgunuyum
inşallah canım benim hepimizi mutlu etsin de şükür yapalım beraberAllah yardimcin yardimcimiz olur insaAllah :) ozlemisim kiz seni
hıh ozlemismissss :/ ben hipodrom demesem habetim bile olmicakti sendeninşallah canım benim hepimizi mutlu etsin de şükür yapalım beraberben de çok özledim sohbetini
söyleyecektimmmhıh ozlemismissss :/ ben hipodrom demesem habetim bile olmicakti senden
hiiiiiiihh cok kirdin bni :'(söyleyecektimmmama dua ederken hep anıyorum senii
Yaa deme öyle hem çıkıktır o kırık olsa duramazdınhiiiiiiihh cok kirdin bni :'(
ewet cikik o :) özel degilse diger hesabini niye kapattin :/Yaa deme öyle hem çıkıktır o kırık olsa duramazdın
Özel değil canım benim biraz moral olarak çökmüştüm. Sonra da yeni hesap açtım :) şükür şimdi iyiyimewet cikik o :) özel degilse diger hesabini niye kapattin :/
bnde oyle kafam gidik olunca hesap kapattriyimÖzel değil canım benim biraz moral olarak çökmüştüm. Sonra da yeni hesap açtım :) şükür şimdi iyiyim
Aklın yolu birbnde oyle kafam gidik olunca hesap kapattriyim
Ooo teşekkür ederiz
hos gelduuun kizzz naber neler ediyorsun :* ❤❤Ooo teşekkür ederiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?