- 8 Ocak 2017
- 25.174
- 43.523
- 528
- Konu Sahibi zms rainbow
-
- #1.221
Biz tanışıyoruz dua topiğinden ya bilmiyo musun :))
Hoş bulduk iyiyim nollsun erken ıyıcam sanırım uyku bastıhos gelduuun kizzz naber neler ediyorsun :* ❤❤
Biz tanışıyoruz dua topiğinden ya bilmiyo musun :))
he dogru yaa kendisi aeamizda kalsin hafizdir ne derdin varsa ne yardima ihtiyacin varsa yardimcin olur Allh in izniyleBiz tanışıyoruz dua topiğinden ya bilmiyo musun :))
Olabilir benim için de mahsuru yok :)Olsun yine tanışırız :)))
beyaz cay ictik oturuyozHoş bulduk iyiyim nollsun erken ıyıcam sanırım uyku bastı
Bazen pert oluyorum
Sen neler yapıosun
Tahmin ettim duaların üstünü tamamlarım dediğinde :)) ama direkt söylemedi maşallah diyorumhe dogru yaa kendisi aeamizda kalsin hafizdir ne derdin varsa ne yardima ihtiyacin varsa yardimcin olur Allh in izniyle
Afiyet olsun biz de meyve yedikbeyaz cay ictik oturuyoz
he dogru yaa kendisi aeamizda kalsin hafizdir ne derdin varsa ne yardima ihtiyacin varsa yardimcin olur Allh in izniyle
EstagfirullahOlabilir benim için de mahsuru yok :)
Estagfirullah
aynen masaAllah ^^ cok iyidir ya benim kankimTahmin ettim duaların üstünü tamamlarım dediğinde :)) ama direkt söylemedi maşallah diyorum
ay utanirmis daaaaa ❤❤Estagfirullah
Ne mutlu sizeaynen masaAllah ^^ cok iyidir ya benim kankim
aleykum selam evet caniiiiim nabersin ya gorusemedikOoooo zmssss topiğin mi vardııı.
Ohalde
Selammm olsunnnn
aynen masaAllah ^^ cok iyidir ya benim kankim
Ooooo zmssss topiğin mi vardııı.
Ohalde
Selammm olsunnnn
Ne mutlu size
Daha iyim canım öksürükler en aza indirgendi :))aleykum selam evet caniiiiim nabersin ya gorusemedik
Kim hortlattı :)) ben genellkle geyikteyımdır ama ilk defa denk geldimBen bilmiyordum topigine olduğunu :))
Sizler de dünya iyisiniz kızlar Allah razı olsun hepinizden
İyi geceler canım ben de çok yoruldum bugün yatıcam birazdanKızlar ben uyucam sanırım iyi geceler pert oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?