Onlar hepimizin canı

Aradan 1,5 sene geçmiş değişen birşey olmamış arkadaşlar vur patlasın çal oynasın o kadar. Aynı TV programları aynı tantana

3 gün ağlayıp daha sonra unutulanlar
ne acı değilmi
kendi canını bu vatan için feda eden
binlerce askerimiz polisimiz
vatan size minnettar kalacaktır
sizler asla unutulmassınız

bunu önemsemeyenler kardeşlerini oğullarını kaybetsinlerde görelim bakalım
ateş gerçekten düştüğü yeri yakıyor.....
o gencecik çocuklar analarına,babalarına hasret gittiler kimsenin umrunda mı?
allah analarına sabır versin

ya ben acık konuşacam arkadaşlar. bi seda,bi ibo,hülya bilmem sibel yada daha bi gözde biri ölseydi,bakın o zaman yasa,tüm proğramlar acıya boğulurdu bee.
kimin umurunda askermiş,polismiş.ançak bizim olur bizim umurumuzda çünkü bizim içimizden onlar ,çünkü biz öncemizi unutanlardan değiliz.memleketin her türlü sıkıntısını birebir yaşayanlardanız.umursuz olmak mümkünmü.her akşam dua ediyorum .allahım nolur nolur bugün,tabutunun başında ağlayan ana,baba,eş çocuk,çoluk görmek istemiyorum nolur diye..
ama malesef yine yine.neyin imtihanı,neyin intikamı .anlayamadım.ya aslında çocukluğumdan bu yana duyarım.hep kıyım,ölüm,carpışma,çatışma,patlama,ooffffff kime kalacak bu dünya,bakın öldüler gittiler işte onlara kalmadığı gibi,eyyy bire şerefsizler sizede kalmıcak.aklınızı başınıza alın.alınki dünya,yine dünyada kalacak.olan ölüp giden o günahsız,insanlara oluyor.ama sizler altından kalkamayacağınız bir yığın günahla nere gideceğinizi bir bilseniz.

allah tüm ölenlerin mekanı cennet,yakınlarına acil sabırlar versin

allah tum sehıtlere rahmet eylesın mekanları cennet olsun
aılelere bınlerce kez sabır versın cok acı
hepsı vatanın evladı her bırımız ıcın canlarını teslım edıyolar
allah hepsını korusun artık bıtsın ya bıtsın..

en büyük milli bayramlarını yani 29 ekim Cumhuriyet bayramını sadece okullardaki rutin törenlerde iki şiir ve günün anlam ve önemini anlatan alışılmış konuşmalardan ibaret yaşayıp.o günü o yaşananları vatan uğruna can veren binlerce şehidi ne kadar hissediyorki bizim insanımız şimdi şehidine oturup canı gönülden sahip çıksın.on kasımda saat dokuzu beş geçe kaç kişi nerde olursa olsun atası için saygı duruşunda bulunuyor.kaç kişinin gözleri dolup kaç kişi ona yüreğinden teşekkür ediyor.ben çocuğumu tüm bunlara duyarlı yetiştiriyorum.hem geçmiş hemde geleceğindeki vatan bekçilerine sahip çıkıp saygı göstersin diye.herkestende bunu bekliyorum.bizim kendimizden başka dostumuz yok.bu vatan toprakları için canını seve seve veren şehitlerimize allahtan rahmet ailelerinede sabırlar diliyorum.

görevimden dolayı o tv.lerde gördüğünüz hergün şehit haberlerinin geldiği bölgede bulunuyorum suan.. hepinizin acılarını paylasıyor ve tesekkür ediyorum.. işte türk anası bunlar diyorum.. bende bir anneyim.. soruyorum size kaç kere şehit cenazesi gecti önünüzden kaç kere o cenazeyi sağken geldiği uçagın kargo bölümünde memleketine gönderdiniz. kaç şehit anasıyla konustunuz.. oglun sehit oldu haberini verdiniz.. artık gözlerimden yas bile akamıyor arkadaslar.. evet ates düştüğü yeri yakar. ama milletce daha da duyarlı olmalıyız.. evlatlarımızı daha duyarlı yetiştirmeliyiz.. allah kimseyi sevdiklerinden ayırmasın acısını yasatmasın..

şimdi saadece haberlerde söyleniyor şehitlerimiz birkaçgün sonra onlarda kapatır üstünü. 20yıllık bir acı bu unutmasınlar diye sonuna kadar yayınlasalar belki bu terör biter. enazından ilgili yerlere bir sesleniş olur çok zor yazık oluyor bu analara yavrulara..............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…