Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
TV programlarının cıvıklığını seyrettikçe içim acıyor.Yüreğime bir kez daha teller battı.
Biz ŞEHİTLERİMİZE üzülüp, gözyaşı dökerken....Hiç bir şey yokmuşçasına,dansöz oynatmayı eğlence sanıp eğlenenleri......Komedi diye sululuk yapanları....
Nasıl içlerine sindirdiklerine hayret ettim.
Özellikle dolaştım kanalları.Çoğu,sanki sözleşmişler gibi,vur patlasın,çal oynasın...Neye karşı,kime karşı,neyi kanıtlamak için..“Siz vurun,bizim umurumuzda değil mi” Demek oluyor.Ama bizim umurumuzda
Biri diyor ki “Acımız büyük ama sanat matem dinlemiyor”..Senin oğlunu,kardeşini vursalardı,görürdüm ben senin sanatını.. Matem tutun demiyoruz ki.. Biraz seviye,biraz insaf,biraz merhamet
Şu günlerde bile,magazin programlarına ara vermediler ya..Pes...Pes
Bu,çocuğunu kaybetmiş anneyi,babayı üzülmesin diye,eğlendirmeğe gelen komşulara benzer.Olabilir mi,kabul edilebilir mi böyle bir şey..
Hafta sonu şöyle biraz yürüyüşe çıkıyoruz...Aman Allahım her yer dolu.Çılgınlar gibi Antalya eğlenceleri.
Eve dönüyoruz,TV açıyoruz rezalet..Acı bir rüya gibi..Kanlı günlerin gecesinde,ancak renkli rüya görüyor olabilirdim.İnanılmaz...
Yani o çocuklar kim için ŞEHİT oldular ..Siz diskolarda,şehitlerin ardından eğlenin diye mi..
O genç ŞEHİT çocuklar ,vatan için öldüler.
O genç ŞEHİT çocuklar hepimizin çocukları,kardeşleri,ağabeyleri
Bize ne oldu...anlamıyorum
Grevlerin,davullarla,zurnalarla halay çekilerek yapılmasını anlamadığım gibi.
Bu benim isyanım