Onlar hepimizin canı

Aparatif, "arkadaşımın nişanlısı yüksekovada karakol baskınında şehit düştü üsttegmen BURAK burakçıgım ruhun şahd olsun bütün vatan için kanlarını akıtıp şehit düşen mehmetçiklerimiz hepinizin ruhu şahd olsun. BU VATAN SİZİ UNUTMUYACAK.UNUTANLARSA ZATEN BİZDEN DEGİL."

Allahtan rahmet diliyorum,yakınlarına sabırlar.

Yalnız82 "şehitlerimizin arkasından bir anlık bile üzüntü duymayıp eğlencelerine kaldığı yerden devam eden insanlarımızında vicdanını arttırsın"
Paylaşımın için teşekkürler

Yesilim cok haklisin gerci ben televizyon olayindan haberdar degilim ama yapilan cok buyuk saygisizlik yazini okuyunca sinirlenmemek elde degil, Sehitlerimizin ruhlari sahd olsun, Turk topraklari icin canini kanini veren sehitlerimize bu yapilanlar ne kadar nankor oldugumuzu gostergesi utanc duydum, yaziklar olsun demekten kendimi alamiyorum, siz ulkemde olaylari daha iyi gozlemliyorsunuz ogrendim ne yapiliyor sehitlerimizin arkasindan, ayip olmazsa tek bir sey yazacagim kimse kusuruma bakmasin yuh, ates dustugu yeri yakar cok dogru ama hele bu kaybettigimiz canlar bizim ulkemiz icin hayatlarini kaybedenler cok uzuldum hemde cok, goz boyayip hayat gulluk gulistanlik gosterilmek isteniyorsa yaniliyorlar demek istiyorum,
Sehitler Unutulmaz ve Sehitler Olmez, Tum Sehitlerime Allahtan rahmet, Ailelerine Bassagligi sabir diliyorum,

yazık artık haberleri dinlerken acaba bugunde sehit verdikmi diye yuregim agzıma geliyor ne guzel bir ara ortalık durulmustu yine azdılar allah askerlerimizi korusun alilelerine sabır versin ne yazıkki insanlar artık giderek duyarsızlasıyorlar sevgiler
Link Silinmiştir.

bi söz vardir aglarsa anam aglar gerisi yalan aglar haberleri seyretmek istemiyorum dayanamiyorum yazik gencecik cocuklarimiza hayatlarinin baharinda onlara kalkan eller kirilsin yok olsun

yeşilm çok güzel ifade etmişsn yine düşüncelerini malesef acılar, yaşamayanlar için hiçbir zaman tam olarak anlaşılmamıştır sadece üzüntüye ortak olmaya çalışmışlardır,tek temennim kimsenin acı yaşamamasıdır...teşekkürler.

Bu gün kanal Türküte Bursa mitingini izleyince ne kadar haklı olduğumuzu gördüm
Yürekleri yanmış binlerce vatandaşımız..Haykırdı..
ŞEHİTLERİMİZE tekrar Allahtan rahmet,ailelerine,bizlere sabırlar diliyorum.

TV programlarının cıvıklığını seyrettikçe içim acıyor.Yüreğime bir kez daha teller battı.
Biz ŞEHİTLERİMİZE üzülüp, gözyaşı dökerken....Hiç bir şey yokmuşçasına,dansöz oynatmayı eğlence sanıp eğlenenleri......Komedi diye sululuk yapanları....
Nasıl içlerine sindirdiklerine hayret ettim.
Özellikle dolaştım kanalları.Çoğu,sanki sözleşmişler gibi,vur patlasın,çal oynasın...Neye karşı,kime karşı,neyi kanıtlamak için..“Siz vurun,bizim umurumuzda değil mi” Demek oluyor.Ama bizim umurumuzda

Biri diyor ki “Acımız büyük ama sanat matem dinlemiyor”..Senin oğlunu,kardeşini vursalardı,görürdüm ben senin sanatını.. Matem tutun demiyoruz ki.. Biraz seviye,biraz insaf,biraz merhamet
Şu günlerde bile,magazin programlarına ara vermediler ya..Pes...Pes

Bu,çocuğunu kaybetmiş anneyi,babayı üzülmesin diye,eğlendirmeğe gelen komşulara benzer.Olabilir mi,kabul edilebilir mi böyle bir şey..

Hafta sonu şöyle biraz yürüyüşe çıkıyoruz...Aman Allahım her yer dolu.Çılgınlar gibi Antalya eğlenceleri.
Eve dönüyoruz,TV açıyoruz rezalet..Acı bir rüya gibi..Kanlı günlerin gecesinde,ancak renkli rüya görüyor olabilirdim.İnanılmaz...

Yani o çocuklar kim için ŞEHİT oldular ..Siz diskolarda,şehitlerin ardından eğlenin diye mi..

O genç ŞEHİT çocuklar ,vatan için öldüler.
O genç ŞEHİT çocuklar hepimizin çocukları,kardeşleri,ağabeyleri
Bize ne oldu...anlamıyorum
Grevlerin,davullarla,zurnalarla halay çekilerek yapılmasını anlamadığım gibi.

Bu benim isyanım

Yine şehitler ve umursamazlıklar Sesimizi duyuramamak en acısı:kızgın::kızgın:

konuşacak çok sözüm var ama susuyorum neden olduğunu tahmin edersiniz..allahtan şehitlerimize rahmet,ailelerine çok çok sabırlar diliyorum..şuan askerliğini yapan bütün mehmetçikleri allahım korusun...

şimdi 2 şehit cenazesi kornalar eşliğinde konvoy halinde caddeden geçti inanın tüylerim diken diken oldu...bu nasıl iş yaa ..yine susuyorum...

neye susuyosunuz ya sustukça böyle şehitler çoğalacak arkdaşalr allahtan şehitlerime rahmet diliyourm mekanları cennet olsun senağlama

:a015:arkadaşlar cok doğru şeyler solemışsınız hepınıze katılıyorum.ya askerlerımız orda bızım için vatanımız için can verırken yapılanlar cok yalnış.o pkk denen kopekler yok etmek için gencecık ana kuzuları şehıt duşuyo.esra ceyhan gıbilerı programda dansoz oynatıyo.bunu ben izlemedım ama bugun sıteden oğrendım ve yazıklar olsun ıyoruım.acaba kendı kardeşı cocuğu orda olsa ve heran acılı haberı gelcek korkusuyla yaşasa o dansozu yıne oynatcakmıydı.ve bunu burdan oğrendım beyazda sehıt haberlerını alınca programını yarıda bırakıp bıtırmış.evet arkadaşlar ikiside programcı ikisıde ünlü ama sizce hangısı sanatcı ruhu taşıyo ve dahada onemlısı hangısı İNSANNNN.yeşılım bole bı konu için ve duyguların için sanada tşk.ben daha yenı uyeyım pepın nasıl verıldığını akşam oğrendım ve ilk repımı sana verıyorum duyarlılkığın için

Artık ateş düştüğü yeri yakmasın illa yüreklerin yanması için o eve ateş mi düşmeli Allah korusun bu hepimizin acısı hepimizin,TÜRK milletinin evlatları.duyarsız kalmaya imkan varmı gözlerimizin yaşı dinsin diye gece gündüz durmadan çarpışıyorlar ve malesef geride kalanlardan aynı saygıyı sevgiyi göremiyorlar. Rabbim rahmet eylesin cennetle müjdelenen şehitlerimize..Dualarımıdan eksik etmeyelim Allah ım cümle askerlerimizi korusun inşallah..

ne yazacağımı bile şaşırmış durumdayım.böyle bir ülke ve böyle insanlar için savaşan canlarını veren şehitlerimiz.hiç bir şey olmamış gibi eğlenmeye ve eğlendirmeye devam eden türk insanı....yazık inanın çok yazık...

Back
X