onları ayırmalıyım

quantumkizi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2012
1.778
891
83
Kizlar yalvaririm bana yardim edin. Kizkardesim netten biriyle tanisti. Cocuk farkli sehirden. İki aydir cikiyolar. Cocuk ona sanal sex teklif etti kardesim kizinca da ozur diledi falan. Kucuk yaslardan beri sigara iciyormus. Gelecek de vaadetmiyor. İlk bulusmada kardesimle opusmeye kalkti. Ne dersem diyeyim ayrilmak istemiyor. Cok kizdim bagirdim ama beni hicbirseyini anlatmamakla tehtid ettigi icin yanlis bi davranista bulunmaktan korkuyorum. Cocuk laflari evlilikten aciyor. İs ciddiye binerse diye cok korkuyorum. Ne yapabilirim?

Yeni bir mail adresi veya face hesabı al. Kullanıyorlarsa tabi.

Fake hesaptan , onunla tanışmak isteyen biriymişsin gibi genel sohbet et. Bir iki gün ..

Sonra çocuğun resimleri varsa,iki üç iltifatta bulun ..

Sonra çocuk sana asılır gibi oluyorsa ve o tarz konuşmalara girincede,konuşmalarını belgele ve kızkardeşine göster..

2 ayda bu kadar hızlı o meseleleri konuşan adam,elbet atlar..

Arkadaşın fikrine bayıldım kesinlikle lama gibi atlar

atlamayanı görmedim :))

kardeşin ve çocuk kaç yaşında peki ya netten tanışılınabilir ama genelde abaza kaynıyo

Gerizekali herif sifresini istedi kardesimden v aptal kardrsim de verdi sifresini. Kiskanc biri de zaten. Mukemmel fikir ama sifresini kardesim biliyor. Riske girmez

ben netde tani$ip evlendim , netle ilgili sorunum olmadi $ukur, olan sorunlarda her evlilikde olabilecek $eyler yani net in kabahati yok
ama sizin damat adayi pek aranan damat normlarina uymuyor gibi
onu tuzaga du$urup ba$ka kiz gibi yazmakdan ba$ka yol yok galiba

karde$in kaç ya$inda ?

Gerizekali herif sifresini istedi kardesimden v aptal kardrsim de verdi sifresini. Kiskanc biri de zaten. Mukemmel fikir ama sifresini kardesim biliyor. Riske girmez

Çocukla konuşmak için öyle bir anı yakalaman gerekiyor ki..

Mesela kız kardeşin ve çocuk netten msnden konuşurken , sende onu bir şekilde msn'e ekleyeceksin ..

Onların muhabbeti sırasında , sende çocukla muhabbetini ilerleticeksin ..

Sonra +18lik mevzulara girer gibi yapıp, onu konuşturacaksın ..

Ben erkeklee güvenmiyorum çok nadirdir bu tarz mevzuları tersleyenler..

Ama unutma,eğer böyle birşey yapacaksan sohbetinizi mutlaka kayıtta tut..

Msn kullanmiyor maalesef :-( baska bo fikriniz daha var midir cok endiseleniyorum kardesim icin

Msn kullanmiyor maalesef :-( baska bo fikriniz daha var midir cok endiseleniyorum kardesim icin

Netten hangi yolla tanıştılar o yoldan bir hesap açın, fikir gelmiş işte...
Başka türlü ayıramazsın...
Hoş bu yolla ayırabileceğin de meçhul...
İnsanın gözüne perde inmeye görsün..

ozman güvendiğnz bir arkadşnz cepten msj atsn arasın. telefonla bağlantı kurulsun bu daha garanti msn in şifersni kardeşnz bliyor ama telefonuna ulaşamaz

Baktın bu olmadı. Söyle ailene.

Başka çare yok. Bu gibi net ortamında yapılan sanal sexlerden kızlarımızın başına neler geliyor biliyorsunuz.. Dememe gerek yok herhalde..

Annenize babanıza veya başka bir büyüğünüze söyleyin bu durumu ..

arkadaşım ya ailene söylücen zorla ayıracaksın ya da hürremvari entrikalarla ayıracaksın

ikinci seçenek daha olası bence.arkadaşlarda yol göstermiş msn kullanmıyosa face kullanıyodur onu kullanmıyosada başka bişey.hiç bişey kullanmıyosa netten nası tanışacaklar dimi

halledersin sen bu işi

Tamam. Dediginiz gibi hesap acip halletmeye calisicam. Hadi hayirlisi

Fikir güzel ama bence bunu kendin yapmak yerine kardeşini ikna et gel deneyelim diye, haber vermeden yaparsan aranız bozulabilir.

Fikir güzel ama bence bunu kendin yapmak yerine kardeşini ikna et gel deneyelim diye, haber vermeden yaparsan aranız bozulabilir.

Kardeşi şifreyi biliyor diye, çocuk riske girip asılmazsa, o zaman da aaa abla bak günahını aldın çocuk iyi der daha da bağlanır bence..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…