onları ayırmalıyım

Cocuk onu onaylamadigimizi biliyor. Annem de ters tepmesinden korktugu icin benim gibi sert davranmaktan cekiniyor. Kardrsimle arkadaslik sitesinden tanistilar sonra da hesabini kapadi ikisi de. Msn adresini de bilmiyorum. Msnden gorusmiyorlar da. Yani isim zor baya

sen herşeyi denersinde kardeşini nasıl ikna edeceksin. kör oluyor insan bazen o yaşlarda.

Ne kadar üzerine gidersen konunun kardesin okadar fazla baglanicaktir ben buna inaniyorum... Cünkü erkek kardesimin yabanci kiz arkadasindan ayrilmasi icin cok ugrastim... Kiz resmen psikopatin tekiydi kardesim evi terketmis anne-baba unutmustu, bir gece kizin yaninda kalmayip evde kalsa kizin annesinden intihar edicek tlf'u geliyordu... Kardesime oturup bak ben yasamis görmüs birisi olarak diye binlerce nasihat ve uyarilarda bulundum sonuc; bitti ama simdi tek kelime konusmuyor benimle tek yanlis olan benim...
Benim görüsüm kendisi yasayip hatasini anlamadikca birakmaz.. Buradaki arkadaslarin dedigi gibi bir oyun oynayacaksan da dikkatli ol kardesinle aran acilip senin basina kalmasin.. Yani senin tarafindan yapildigi belli olmasin derim

Ne yap biliyor musun Facebook şifresini kardeşin biliyorsa, sen de kardeşinin olmadığı bir anda yaz. Yani mesela kardeşin ona "hadi ben uyuyorum" dediğinde veya okula gittiğinde. Çocuk desinki "aman uyuyo zaten o görene kadar ben numaramı verir mesajları silerim zaten nereden görecek".

Şuan sen olmaz dedikçe o daha çok bağlanıyor dikkat!

Sanal sex muhabbetinde bile ayrılmadıysa baya kaptırmış kendini belli ki
:44:.

Ne yap biliyor musun Facebook şifresini kardeşin biliyorsa, sen de kardeşinin olmadığı bir anda yaz. Yani mesela kardeşin ona "hadi ben uyuyorum" dediğinde veya okula gittiğinde. Çocuk desinki "aman uyuyo zaten o görene kadar ben numaramı verir mesajları silerim zaten nereden görecek".

Şuan sen olmaz dedikçe o daha çok bağlanıyor dikkat!

Sanal sex muhabbetinde bile ayrılmadıysa baya kaptırmış kendini belli ki
:44:.

aynen bende katılıyorum arkdasa

Kızlar annem karşısına aldı konuştuk bişiyler. Çocukla bi tartışmaları oldu. Kardeşime anlatmaya çalıştım yanlış biri olduğunu, kendimi tutamadım ağladım. Onun için çok endişeleniyorum çünkü. Ama son günlerde çocuktan biraz daha soğuduğunu hissediyorum. ahh hayırlısı olur inşallah :)

Back
X