- 20 Mayıs 2009
- 23.910
- 63.650
- 598
- Konu Sahibi yelda_teacher
-
Hem kalbi temiz(!) hem fiziken güzel. Anlayamıyor tabi...
Neden onu tercih etti?
Adam yeldanın fabrika ayarlarıyla oynamış bence. Bir daha normale dönemez. Sadece zayıf ve güzel insanların sevileceğini sanıyor, yazık...
Yalnız senin o konuda akidem diye bir üye bence mükemmel Yelda ya gereken cevabı vermiş, cok güldümben bu kadının gerçekten meslektaşım olduğuna inanmak istemiyorum. eğer öyleyse cidden onun yetiştirdiği öğrencilere üzülürüm.
ben o konuya yazmışım ya. ama sonlarda mesajım. aradaki mesajlaşmaları görmemişim. direk konuyu okyup yanıtlamışım. sadece nişan kıyafetiyle alakalı düşüncemi yazmışım. demekki arada konuların diiğer yorumlarınadaa bakmak lazım.Yalnız senin o konuda akidem diye bir üye bence mükemmel Yelda ya gereken cevabı vermiş, cok güldüm
inanamıyorum. ne kadar ayıp etmiş size birde dalga geçmiş
mesaf feci yalnız. utandım inaıın okuurken
vallahi sizi tebrik ediyorum. bu devirde 44-46 bedenle koca bulmak atomu parçalamaktan zordur.
sanki bana yazmışsın gibi olmuş mesajı:)Başta dedim bi sinirle açmış konuyu,yıkılmışmslk var diyerek hoş gördüm ama..o öfke anında yazılmış sözler değil resmen karakternz olmuş,insanları katagorize etmek..beyin çapınızı degistrrp biraz yol alırsanız,belki bigun mutlu olursnz..hey Allahım ya iyi niyetle kactane yorum yapmıştım..
Oky kadında ki kötü niyet ve kiskanclik tavan yapmış :)ben o konuya yazmışım ya. ama sonlarda mesajım. aradaki mesajlaşmaları görmemişim. direk konuyu okyup yanıtlamışım. sadece nişan kıyafetiyle alakalı düşüncemi yazmışım. demekki arada konuların diiğer yorumlarınadaa bakmak lazım.
Ayyy yok su mesajı 44 ,46 beden olayını alintilamak istedim,özürsanki bana yazmışsın gibi olmuş mesajı:)
estafurullah..özüre gerek yok..Ayyy yok su mesajı 44 ,46 beden olayını alintilamak istedim,özür
burda herkesin hayatı sütliman. kadınlara en büyük zararı yine kadınlarCanim herkes diledigini dusunebilir Ben zaten her irki sevmek zorunda degilim .Kimseye bir zararim dokunmamistir ama icimde sevmiyorsam bu suc degildir
ve o kadina fahise dedim diye takilanlar olmus .Ama.bu oyle kizginlikla.dedigim bir soz degildiki kadin gercekten 10 yildn fazla vesikalik fhse olarak calismis resmi yani
Ya neyse artik neler hissettigini anliyorum her ne kadar kor ve sagir olarak suclansakta
Insanlar bilmedigi yasamadigi durumlarla ilgili cok kolay yorumlar yapabiliyor buda bana hic inandirici gelmiyor
allahın günü kocam beni aldattı,sevgilim terketti diyen kadınlara yapılan aşaglamalardan bir farkı yok.devam etsinler bırakın.Aldatilmis bir kadin olsam karsi taraftaki kadini digil boyle anlatmak gozlerini oyar saclarini yolardim bu ne yaaa herkes nerdeyse aldatani hakli cikaracak!!!! bir insanoglu hakediyor plsa bile aldatilmayi haketmez! Sevgisi bittiyse ayrilir olur biter
bir insana denyo diyebilmek fazlasıyla Hümanist bir yaklaşım,imi binim kalbim timiz diye dalga geçmek ise paha biçilemez
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...gim-cok-mu-pahali.788329/page-5#post-38930898sadece bu konuda değil yani öyle mi kime dedi nasıl koca buldun diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?