- 3 Temmuz 2010
- 11.071
- 11.547
- 498
- Konu Sahibi yelda_teacher
-
Ilk evlendigimde 34 bedendim yoktum ben yoktumMaşallah orda atıp tutmuş herkes konu sahibine yazar diye ama burda beğenmediğini kovuyo, erkeklerin 34 36 beden takıntısımı varmış, olmadığının kanıtı zaten o konudaki nişanlı kadın değil mi
ne kadar çiğ ne kadar boş bir kadınla muhattabız
norveçli konuyu tam okudunmu acabakonu yine güzelliğe gelmiş bayanlar bayılıyorsunuz bu ego tatminine
şişmanlar güzeldir demeye kadar geldiniz yani bu ancak kendini kandırmak
Aldatma olmadıgını nerden biliyosun. Onu garantilemeden bitirmemiş. Yani sizi duyan da erkek kafasını hiç bilmiyosunuz sanir.iyide aldatma yok ki adam aklımda başkası var diyip ayrılmış zaten
kimse burada şişman güzel ,zayıf çirkin demiyor. ama kimse kimseyi fiziğinden dolayı aşağılayamaz. bütün yorumlar bunun üstüne. ha ayrıca adriana lima kadar güzel olsan ne. kalbinin içi kötü olduktan sonra
Senin kalbinin içi kötü sanki. Hemen taşlayin hemcinsinden nefret eden tek tür.kimse burada şişman güzel ,zayıf çirkin demiyor. ama kimse kimseyi fiziğinden dolayı aşağılayamaz. bütün yorumlar bunun üstüne. ha ayrıca adriana lima kadar güzel olsan ne. kalbinin içi kötü olduktan sonra
okudum bastan sona saldırı konu sahibinin üslubu çirkin ama duygusal seyler var olayda yoksa sokatktan gecen bir bayana böyle birşey demez heralde diye düşündümnorveçli konuyu tam okudunmu acaba
Aldatma olmadıgını nerden biliyosun. Onu garantilemeden bitirmemiş. Yani sizi duyan da erkek kafasını hiç bilmiyosunuz sanir.
Ne çok 44 46 beden varmış yaff :)))))36 Bedenim evet ama senin bahsettiğin beden ölçülerine sahip kadınlara bakıyorum hepsinin suratı bebek gibi bir dirhem et bin ayıp örter cümlesini sana armağan ediyorum sen bu kibirinle ,yukardan bakan suratınla o 44 46 bedendeki kadınlara ağır basarsın kusura bakma ama senden UTANDIM
kusura bakma yanlışsın. kimseyi teninin rengi ve yüzündeki sivilciyle aşağılayamazsın ve bir üyenin nişan kıyafeti konusuna girip onun bedeni 44 46 diye alay edemezsin. bunu normal görüyorsun senlede yaşızmayalım istersenaşağılayamaz ama aldatulan bir kadın var onun hisleri ne kdar insancıl olabilr oky
bunu acaba düşünen var mı saldırırken
44 değilim ama insanım. empati yapabiliyorum.Ne çok 44 46 beden varmış yaff :)))))
Türkan şoray 1 tane tek örnek bu kadar alinana kadar kilo verin madem bu kadar şikayetçisiniz.Türkan Şoray da en parlak dönemlerinde 42 bedendir.
Bu neyin kafası yavvv, umarım beden öğretmeni değilsindir; kilolu öğrencilerinle de dalga geçiyor musun?
Empati yeteneğini neden diğer taraf için kullaniyosun o zaman44 değilim ama insanım. empati yapabiliyorum.
Valla canım bosver demek ki kendi kalitesi oymus. Bir arkadasım demisti senden sonra elini attıgı ilk insan onun kalitesini gösterir diye... Bosver kendini mahalle pacozlarıyla karşılaştırma bile, basını dik tut demek ki kendisini ona layık görüyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?