- 10 Temmuz 2012
- 658
- 311
- 333
- Konu Sahibi yelda_teacher
-
anlamadım şişmanlar çirkinmi demek istediniz çok kabasınız bu arada 52 kiloyum yani kilolu değilim ama kırıcı bir yorumkonu yine güzelliğe gelmiş bayanlar bayılıyorsunuz bu ego tatminine
şişmanlar güzeldir demeye kadar geldiniz yani bu ancak kendini kandırmak
Sağol canım oğlum ellerinden öper,sen de çocuğunu sağlıkla kucağına al inşallah,ha bu arada Yaratıcılık benim mesleğim ama sana uzun uzun anlatmaya hiç niyetim yok,istediğime istediğim zaman mesaj atarım sen kaale almamakta özgürsün,sevgiler sevgi dolu yüreğine bendenBu memlekette g.te g.t denir sevgili şıraci hanfendicim. Denyoya da denyo denir. Bunu hümanizmle bağdaştirmaniz da gerçek bir yaraticilik örneği.
Lütfen durup durup laf atmayiniz, zira benim bu konuyla işim çoktan bitti. Bu da size son mektubum, çoluk çocuğa selam.
Esen kalın^^
aşağılayamaz ama aldatulan bir kadın var onun hisleri ne kdar insancıl olabilr oky
bunu acaba düşünen var mı saldırırken
Aldatma olmadıgını nerden biliyosun. Onu garantilemeden bitirmemiş. Yani sizi duyan da erkek kafasını hiç bilmiyosunuz sanir.
36 bedenim bilen bilir fooğraflarımı paylaşmıştım zamanında yani bu hadsizliğine yorum emin ol bu görgüsüz kaba hallerine katlanamaıştır iyi yapmış aslında söylemiycekti seni bi güzel boynuzlasaydı dahada iyi olurduNe çok 44 46 beden varmış yaff :)))))
Aynen ne kadar da insancüllar de mi hepsinin de kalbi güzel:)))))bende mükemmel değilim ama bir an öfke ile yazmış olabilir hangimiz mükemmeliz ki
o konularını bilmiyorum zaten ama konu çok uzadı sanki ve alakasız yorumlar geldi burada yazan arkadaşların da çok hümanist olduğunu sanmıyorum
neyse ben burdan uzar boşa germeye gerek yok :)
Türkan şoray 1 tane tek örnek bu kadar alinana kadar kilo verin madem bu kadar şikayetçisiniz.
okudum bastan sona saldırı konu sahibinin üslubu çirkin ama duygusal seyler var olayda yoksa sokatktan gecen bir bayana böyle birşey demez heralde diye düşündüm
şişmanlar çirkin demedim ama şişman olmak iyi birşey diyenler varanlamadım şişmanlar çirkinmi demek istediniz çok kabasınız bu arada 52 kiloyum yani kilolu değilim ama kırıcı bir yorum
Bence sende bir kuyruk acisi var.36 bedenim bilen bilir fooğraflarımı paylaşmıştım zamanında yani bu hadsizliğine yorum emin ol bu görgüsüz kaba hallerine katlanamaıştır iyi yapmış aslında söylemiycekti seni bi güzel boynuzlasaydı dahada iyi olurdukuyruk acına üzüldüm kıyamam
Amann yaa yarin öbür gün benzer konular için bdv ye yazan bayanlara saldırır yine rahatlarsınıź. Nedir bu hirsiniz. hemcins düşmanlığınız.
bende öyle bir özgüven kendimle barışık olma durumum varki mesela kimseyi kınamam veya küçümsemem kilosu var diye bir insanı aşağılamam beni gören gördü forumda gayette güzel yorumlar aldım sende kendini koy öyle milleti ezeeceğine fotoğrafını koyda bizde görelim seni bu egonun altında sadece kendini beğenmişlikmi var bi kargaya yavrusu şahan gelir çünküBence sende bir kuyruk acisi var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?