- 30 Nisan 2021
- 988
- 328
- 33
- Konu Sahibi Mneozgurrr09
-
Zaten ona solemisler gelicez die bende kizdm esime gormuyomusun halimi ben hizletcimiyim zaten evimizde cocuk odasi yatak odasi salon var oda mutfakla birlesik amerikan nerde yaticak bu insanlar dedim kizdim oda ben nasil diyim simdi gelmeyin die diyor e ben nasil solucem bikiyolar hasta oldugumu off valla bunaliyorum bazen ya yaptgm ffedakarligi hic gormezden geliyorlarNeden rutin olarak gelip yatılı kalıyorlar.
Keyfi ise arayıp inanın çok rahatsızım sizke ilgilenmem deseniz anlarlar mı?
Bu arada eşiniz nerede. Bu kadar yıptanmanıza nasıl göz yumuyor.
Evlilik bu değil
Gerçekten covid olabilirsinizSelam hanımlar 3 gündür baya bi hastayım boğaz enfeksiyonu geçiriyorum cok kotu durumda zaten kızımın kolu kırık durmuyo hep bi naz şimariklik 2 gün sonra kv kp ve kaynimla eşi gelecekmiş yatılı misafir olarak kimse yardım etmez yemek olsun o şu bu olsun biliyorum ama kolumu kaldıracak halim yok cocuklara yemek zor yapiyorum simdi arayıp nasıl gelmeyin die bilmiyorum uygun dille söylesem yine alınacaklar zaten onlar gelince benim çocuklar otomatik yüz çok değişiyor lar hiç lafimı dinlemezler e bende zaten uvey anneyim die bagirip cagiramiyorum kv yaninda hemen surat yapiyo cunku onlar dusunmuyo hic gelin hasta cocukta oylesine zaten gitmeyelim die gecen hafta 2 kere gelip gittiler zaten yani napicam bilmiyorum kovid oldum deyip gelmesler mi acabasiz olsaniz nasil davranirdiniz ?
Selam hanımlar 3 gündür baya bi hastayım boğaz enfeksiyonu geçiriyorum cok kotu durumda zaten kızımın kolu kırık durmuyo hep bi naz şimariklik 2 gün sonra kv kp ve kaynimla eşi gelecekmiş yatılı misafir olarak kimse yardım etmez yemek olsun o şu bu olsun biliyorum ama kolumu kaldıracak halim yok cocuklara yemek zor yapiyorum simdi arayıp nasıl gelmeyin die bilmiyorum uygun dille söylesem yine alınacaklar zaten onlar gelince benim çocuklar otomatik yüz çok değişiyor lar hiç lafimı dinlemezler e bende zaten uvey anneyim die bagirip cagiramiyorum kv yaninda hemen surat yapiyo cunku onlar dusunmuyo hic gelin hasta cocukta oylesine zaten gitmeyelim die gecen hafta 2 kere gelip gittiler zaten yani napicam bilmiyorum kovid oldum deyip gelmesler mi acabasiz olsaniz nasil davranirdiniz ?
Oglu ve gelini uzakta duruyo o yuzden geliyolr anansinin babasinin evine gitsinler ozmn benim ev toplanti evimi yahuNeden ördek ailesi gibi topluca geliyorlar? Direk soyleyin rahatsızım sizi daha sonra agirlayacagim diyin
Onlar biraz geri kafali hic sanmiyorm anlamzlarCovid-19 olma riskim var yakında hastaneye gidicem muhtemelen de covidim de gelmezler
Pandemi döneminde yatıya gelmek nedir Allah askına..
Kırılan kırılır zaten kırılmak isteyen icin bahane bol.
Covit olup olmadigim belli degil riske atmayalim test yaptıracagim hic iyi degilim siz gelme isini erteleyin anne deyiverin
Anlamaları kırılmamaları çok mu önemlş?Onlar biraz geri kafali hic sanmiyorm anlamzlar
Onlar bi kasik yikamazlarCovid olma ihtimalim var pcrler de net değil. Ki bu süreçte bağışıklığı düşük olan herkesin ayrıyeten dikkat etmesi gerekir. Eşiniz üslubunca söylesin. Ona gelelim demişler, onun da hayır demesi gerekir.
Ayrıca onlar size geliyorlar ama sonuçta aileden olmaları sebebiyle birlikte iş yapabilirsiniz.
Hicte yapmazlar bön bön bakarlar suratimaAnlamaları kırılmamaları çok mu önemlş?
O zaman yatak döşek yatın
Evi temizlemeyin, yemek yapmayın
Geldiklerinde ben hastayım, siz yabancı değilsiniz, bana da bir çorba yaparsınız artık deyin
Onlar bi kasik yikamazlar
Onlar bi kasik yikamazlar
Hicte yapmazlar bön bön bakarlar suratima
Zaten ona solemisler gelicez die bende kizdm esime gormuyomusun halimi ben hizletcimiyim zaten evimizde cocuk odasi yatak odasi salon var oda mutfakla birlesik amerikan nerde yaticak bu insanlar dedim kizdim oda ben nasil diyim simdi gelmeyin die diyor e ben nasil solucem bikiyolar hasta oldugumu off valla bunaliyorum bazen ya yaptgm ffedakarligi hic gormezden geliyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?