Onları kırmadan nasıl söylerim sizce 😣😣

Mneozgurrr09

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2021
988
328
33
Selam hanımlar 3 gündür baya bi hastayım boğaz enfeksiyonu geçiriyorum cok kotu durumda zaten kızımın kolu kırık durmuyo hep bi naz şimariklik 2 gün sonra kv kp ve kaynimla eşi gelecekmiş yatılı misafir olarak kimse yardım etmez yemek olsun o şu bu olsun biliyorum ama kolumu kaldıracak halim yok cocuklara yemek zor yapiyorum simdi arayıp nasıl gelmeyin die bilmiyorum uygun dille söylesem yine alınacaklar zaten onlar gelince benim çocuklar otomatik yüz çok değişiyor lar hiç lafimı dinlemezler e bende zaten uvey anneyim die bagirip cagiramiyorum kv yaninda hemen surat yapiyo cunku onlar dusunmuyo hic gelin hasta cocukta oylesine zaten gitmeyelim die gecen hafta 2 kere gelip gittiler zaten yani napicam bilmiyorum kovid oldum deyip gelmesler mi acaba siz olsaniz nasil davranirdiniz ?

Neden rutin olarak gelip yatılı kalıyorlar.
Keyfi ise arayıp inanın çok rahatsızım sizke ilgilenmem deseniz anlarlar mı?
Bu arada eşiniz nerede. Bu kadar yıptanmanıza nasıl göz yumuyor.

Evlilik bu değil
Zaten ona solemisler gelicez die bende kizdm esime gormuyomusun halimi ben hizletcimiyim zaten evimizde cocuk odasi yatak odasi salon var oda mutfakla birlesik amerikan nerde yaticak bu insanlar dedim kizdim oda ben nasil diyim simdi gelmeyin die diyor e ben nasil solucem bikiyolar hasta oldugumu off valla bunaliyorum bazen ya yaptgm ffedakarligi hic gormezden geliyorlar

Gerçekten covid olabilirsiniz

Ben çok hastayım halsizim covid miyim değil miyim belli değil 1 2 gün dinlenip geçmezse test yaptırıcam sizide riske atmak istemiyorum de geç. Alınan alınsın.

Covid olma ihtimalim var pcrler de net değil. Ki bu süreçte bağışıklığı düşük olan herkesin ayrıyeten dikkat etmesi gerekir. Eşiniz üslubunca söylesin. Ona gelelim demişler, onun da hayır demesi gerekir.
Ayrıca onlar size geliyorlar ama sonuçta aileden olmaları sebebiyle birlikte iş yapabilirsiniz.

Bu seferde anliycaklar bahane ediyo gitcez die deyip esimle aram bozulucak

Onlar bi kasik yikamazlar

Onlar bi kasik yikamazlar

Siz de yıkamayın
Mesrla akşam oldu. Herkes acıktı. Siz de içeride yatın. İllaki biri yemek hazırlayacak ya da eşin cüzdanı açıp dışarıdan söyleyecek. Sizde yiyip doğru yatağa döneceksiniz. Nolacak? O sofra sabaha kadar durdu. Eşine söyleyeceksin o da toplayacak mutfağı. SAbah kahvaltıda da aynı taktik. Açlıktan ölecek halleri yok ya.

Kırmadan olmaz o iş maalesef öyle de böyle de kırılacak bahane bulacaklar arayın x e gelecez demişsiniz ama müsait değilim ben hastayım doktor muhtemelen caronasınız ama şimdilik test yapmayalım dedi ilaç verdi gönderdi de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…