Onları kırmadan nasıl söylerim sizce 😣😣

Ah canım vallahi çokk iyi niyetlisin. İnşallah iyi kalbinin karşılığında o çocuklar seni hep iyi anar severler. Benim annem 3 torununa analarından çok baktı. Yemin ederim anneleri sabah uyanmazdı annem değiştirdi bezlerini pişik olmasınlar diye. Temizlik yapacağım diye sabahtan anama atardı çocukları annem saatlerce bakar gezdirirdi çocukları. Bir bardak çay vermezdi anama yoruldun çocukla diye. daha bir gün elimi tutup gezdirmedi çocuklarını annem soğukta sıcakta gezdirip dolaştırdı torunlarını. Şimdi ne oldu biliyor musun çocukların tüm bunlara aklı erdiği halde annemi kötü biliyorlar çünkü anneme karşı hepp dolduruyor anaları. Annemin bi bardak suyunu vermeye göndrmiyo çocuklarını. Allah biliyor ya yeter. Onun da karşısına kendi gibileri çıkar inşallah ne diyim.

Yanlış anlama seni üç sabiye karşı doldurmak değil amacım. Sen yine içinden geldiği gibi davran. Allah rızası için sev koru bak o üç yavrucağa. Ama ne olursa olsun kendinden ödün verme. Kendini yıpratma.Allah yardımcın olsun.

Sizin kucuk cocugunuz var mi kim yikiyo onalri varsa
İki çocuğum var benden çok babaları yıkamıştır,daha dün yıkadı.O yıkar ben giydiririm.Yeni doğduklarında tek de yıkardım beraberde.
Erkek yapmaz,erkek beceremez derseniz yapmazlar.Çok da güzel yapıyorlar.
Alt değişir,yedirir,alır tek gezdirir,gece uyutur.Anneye ait değil tek sorumluluk.

Bak arkadaşım dün ben yemek yapmaya girdim kapıyı kapattım müziği de açtım biraz da ağırdan aldım. Eşim o arada 2 çocuğu yıkamış evi süpürmüş silmiş mutfağın kapısını makineye çamaşır atmak için açtı kirli çamaşırın var mı diye sordu. Üstelik bunları ben yapmasını söylemediğim ve cuma gününden beri küs olduğumuz halde yaptı.

Bütün yükleri üstüne alma o işte çalışıyorsa sen de evde çalışıyorsun. Emin ol ondan daha fazla çalışıyorsun.

Saolun benim en yakinimdada var bu olay anneleri bakamdi babanneleri bakti smdi evlendiler analarin yanindalar ozamanida unutmuyolar ama nenelerinide cok severler. Ben kucukken bakayimda buyuduklrinde neyi tercih ederlerse etsinler cnku suan zaman cok kotu bende sahip ckmzsam yurt alacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…