- 22 Aralık 2020
- 4.000
- 12.371
- 158
- Konu Sahibi Mneozgurrr09
-
Adamlar asla anlayamaz durumu.Bu seferde anliycaklar bahane ediyo gitcez die deyip esimle aram bozulucak
Baya bı saçmalamış eş ailesi bu durumda yatılı misafirlikmi olurmuş. Eşinizle konuşun uygun dille söylesin.Selam hanımlar 3 gündür baya bi hastayım boğaz enfeksiyonu geçiriyorum cok kotu durumda zaten kızımın kolu kırık durmuyo hep bi naz şimariklik 2 gün sonra kv kp ve kaynimla eşi gelecekmiş yatılı misafir olarak kimse yardım etmez yemek olsun o şu bu olsun biliyorum ama kolumu kaldıracak halim yok cocuklara yemek zor yapiyorum simdi arayıp nasıl gelmeyin die bilmiyorum uygun dille söylesem yine alınacaklar zaten onlar gelince benim çocuklar otomatik yüz çok değişiyor lar hiç lafimı dinlemezler e bende zaten uvey anneyim die bagirip cagiramiyorum kv yaninda hemen surat yapiyo cunku onlar dusunmuyo hic gelin hasta cocukta oylesine zaten gitmeyelim die gecen hafta 2 kere gelip gittiler zaten yani napicam bilmiyorum kovid oldum deyip gelmesler mi acabasiz olsaniz nasil davranirdiniz ?
Sizin evinizi otel olarak kullanacaklar yani.... yardımda etmiyorlarmis tam bir tatil yeri. Asla kabul etmeyin hastayim kızımda hasta duzelirsek size gelir misafirleride görüruz diyinOglu ve gelini uzakta duruyo o yuzden geliyolr anansinin babasinin evine gitsinler ozmn benim ev toplanti evimi yahu
O zaman direkt hastayım şu an kimseyi ağırlayabilecek durumda değilim sonra gelin deyin yapacak bir şey yokOnlar biraz geri kafali hic sanmiyorm anlamzlar
Oğlu ve gelin uzakta oturuyorsa anasını babasını görmeye gelmiştir e bu durumda niye size geliniyor da kv kp evine gidilmiyor çok saçma.. arayıp hasta olduğunuzu misafir ağırlayacak durumunuz olmadığını söyleyeceksiniz ya da hasta hasta onlara hizmet edeceksiniz aman onlar kırılmasın diye kendinizi ezdireceksiniz.. yerinizde olsam ilk şıkkı seçerdim..Oglu ve gelini uzakta duruyo o yuzden geliyolr anansinin babasinin evine gitsinler ozmn benim ev toplanti evimi yahu
Hic bisey gormuyo gelsinler 1 gun kalip giderlermis sozdekocanız ne görev görüyor bu noktada ?
Onlar zaten insanligi bende gorduler cok fazla ilgilendim onlarla burada o yuzden yapiyorlarAnnecim buyrun gelin kendin pişir kendin ye evi zira çok halsiz ve hastayım de gitsin zaten aşırı çok hizmet etsende insanlar nankör gerek yok.. Allah rızası için yapacaksan o ayrı
Ben size yorum yapmayayım yoksa çok tepki alıyorum
Hic bisey gormuyo gelsinler 1 gun kalip giderlermis sozde
Hic bisey gormuyo gelsinler 1 gun kalip giderlermis sozde
Soledim esime de istemiyorum die bakalm ne olacak sonuAdamlar asla anlayamaz durumu.
Onlara kalsa ne var ki bunda seninki de dertmi derler.
Esimle bozusacaksakta söylerdim kayınvalideme.
Alınsınlar yahu.
Bütün önerilere bahane buluyorsunuz onlar gelecek sizde hizmetçilik yapacaksınız hasta hasta başka bişey de yapmazsınız sizBu seferde anliycaklar bahane ediyo gitcez die deyip esimle aram bozulucak
Evet ev kucuk zaten birde ben tuvalti okdr insan kullansn istemiyormO kadar kolay sanki. O kadar kişiye yer ayarla nevresimleri ayarla gitsinler yıka kaldır. Saçmalık.
Benim demem onemli değil inşallah ilerde sen demezsinevet olabilir keske evlenmesydn dersiniz simdi siz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?