Onları kırmadan nasıl söylerim sizce 😣😣

nıye kayınvalıdenızı arayıp hal hatır sorduktan sonra bıze yatılı gelecekmıssınız ama kız durmuyor kolu kırık ben agır grıbım basımı kaldırmakta zorlanıyorum baska zaman alalım sızı suan ev savas alanı gıbı aramızda ayıbı olmaz kusuruma bakmayacagınızı bılıyorum dıyemıyorsunuz neden yanı
ne var kı bunda
ve hemen eltınızı de arayıp aynı seylerı ona da soyleyıp haber edeceksınız
erkekler anlamaz bu ıslerden bırdahakıne bız haberlesıp plan program yapalım dıyeceksınız

İşte bunlar hep ailelerimizin kendimizi kıymetli hissettirmeden büyütmesinden. Önce kendini seveceksin arkadaşım. Kocası bile bir yere kadar. Rest çekip sınırlarını çizmezsen saygı dahi görmezsin. Hizmetçi muamelesi yapar teşekkür bile etmeden çeker giderler. Kv evliliğimizin başlarında sizde kalmak istiyorum demişti ısrarla. E ben çalışıyorum ve o dönem çok yoğun çalışıyorum. Eşim hayır diyememiş tamam demiş. Aradım Kv yi. Burası sizin de eviniz fakat ben çok yoğun çalışıyorum işten geldiğimde istediğim saatte istediğim yerde uzanmak istediğimde duşa girip istediğimde evi temizlemek isterim. Lütfen kusura bakmayın ama bu iş yoğunluğu arasında sizinle bir misafir gibi ilgilenemem. İlerde, belki daha müsait bir zamanda sizi ağırlamak isterim. Falan deyip kibarca hayır demiştim. Bidaha teklif etmedi gerçi ama neticede siz de az buz iş yükü altında değilsiniz.
Önce kendinizi sevin kırılmasından korktuğunuz kocanızı değil.

Zaten ona solemisler gelicez die bende kizdm esime gormuyomusun halimi ben hizletcimiyim zaten evimizde cocuk odasi yatak odasi salon var oda mutfakla birlesik amerikan nerde yaticak bu insanlar dedim kizdim oda ben nasil diyim simdi gelmeyin die diyor e ben nasil solucem bikiyolar hasta oldugumu off valla bunaliyorum bazen ya yaptgm ffedakarligi hic gormezden geliyorlar
Şu eş için, kendinizi genç yaşınızda 3 çocukla heba ediyorsunuz ya üzücü gerçekten.

Nasıl şöylecekmiş, eşim hasta diyecek geçen hafta gelmişler bu şimdi ne işleri var 3 kişi yatılı hemde.

Alınırlarsa alınsınlar, hastayım misafir ağırlayacak durumda değilim diyeceksiniz.

Son düzenleme:
Evet ev kucuk zaten birde ben tuvalti okdr insan kullansn istemiyorm

Arayıp X i aramışsınız bize gelecekmişsiniz başka zaman olsaydı sıkıntı değildi ama şimdi ben hastayım, Y nin kolu kırık, diğerleri de zaten çocuk, ev de küçük yatacak müsait yer dahi yok bu şartlarda sizinle ilgilenemem başka zaman buyrun gelin deyin

Küsen küssün paşa gönlü bilir deyin geçin

Şu eş için, kendinizi genç yaşında 3 çocukla heba ediyorsunuz ya üzücü gerçekten.

Nasıl şöylecekmiş, eşim hasta diyecek geçen hafta gelmişler bu şimdi ne işleri var 3 kişi yatılı hemde.

Alınırlarsa alınsınlar, hastayım misafir ağırlayacak durumda değilim diyeceksiniz.
Soledim kaynıma simdi test yaptr dio bilmem ne gelmicez falan da demedi bilmiyorum gelirlersede kalmadan giderler bakcaklar yemek yok bisey yok ama hazirlarim die beklerler. Gecen hastaydim icerde yattim kv yanina gelmedim die esimle kavga ettik neyms insanlar icerde oturuyoms sen yatiyon dio bana adamlar onlari istemedigimi dusunmusler sabahin korunde gittiler. Surat yaptilar bize ben kahvalti hazirlarkene gittiler

Dr a gidin ve test verin eşinizde arayıp Corona dan şüpheleniyoruz test verdi sonuçlarını bekliyoruz dese belki vazgeçerler gelmekten. Şayet yine de gelirlerse yatıp dinlenin illaki biri kalkıp yemek yapacak hiç olmadı eşiniz yapar. Siz dinlenin

Sen böyle ezilip büzülüyorsan sana sormadan tamam demeyi bilen kocan diyecek. Arayacak eşim çok kötü anne sizle konuştuktan sonra daha kötü oldu doktor covid olabilir dedi ilaç verdi geçmezse test yapacak gelmeyin size de bulaşırsa vebal alamayız. Ha sen söyleyemezsin eşin söyleyemez illa gelecekler mi o zaman odana kapanıp çıkmayacaksın yatacaksın.

Ama kusura bakma arkadaşım sende o potansiyeli göremiyorum onlar gelecek sen de paşa paşa hizmetlerini göreceksin gibi görünüyor. Ondan sonra gebersen de kimse takmaz seni. Ay hasta haliyle bizle uğraştı diyip teşekkür etmezler çok afedersin bu mal da her durumda iyi hizmet görüyo biz dibinden düşmeyelim derler. Kendinize kıymet verin biraz.

Sen böyle ezilip büzülüyorsan sana sormadan tamam demeyi bilen kocan diyecek. Arayacak eşim çok kötü anne sizle konuştuktan sonra daha kötü oldu doktor covid olabilir dedi ilaç verdi geçmezse test yapacak gelmeyin size de bulaşırsa vebal alamayız. Ha sen söyleyemezsin eşin söyleyemez illa gelecekler mi o zaman odana kapanıp çıkmayacaksın yatacaksın.

Ama kusura bakma arkadaşım sende o potansiyeli göremiyorum onlar gelecek sen de paşa paşa hizmetlerini göreceksin gibi görünüyor. Ondan sonra gebersen de kimse takmaz seni. Ay hasta haliyle bizle uğraştı diyip teşekkür etmezler çok afedersin bu mal da her durumda iyi hizmet görüyo biz dibinden düşmeyelim derler. Kendinize kıymet verin biraz.
Oyle derler tabi onlarin icin su amaan kalkti bi yemek yapti onu laf ediyo olur kaynanam bize her geldiginde banyo yapar kendi evinde yok sanki tuvalet olur les gibi yikasam bizden tiksiniyo diolr ben soledm esime gelsin anan sana baksn bende o arada annemlerde dinleneyim dedim

Selam hanımlar 3 gündür baya bi hastayım boğaz enfeksiyonu geçiriyorum cok kotu durumda zaten kızımın kolu kırık durmuyo hep bi naz şimariklik 2 gün sonra kv kp ve kaynimla eşi gelecekmiş yatılı misafir olarak kimse yardım etmez yemek olsun o şu bu olsun biliyorum ama kolumu kaldıracak halim yok cocuklara yemek zor yapiyorum simdi arayıp nasıl gelmeyin die bilmiyorum uygun dille söylesem yine alınacaklar zaten onlar gelince benim çocuklar otomatik yüz çok değişiyor lar hiç lafimı dinlemezler e bende zaten uvey anneyim die bagirip cagiramiyorum kv yaninda hemen surat yapiyo cunku onlar dusunmuyo hic gelin hasta cocukta oylesine zaten gitmeyelim die gecen hafta 2 kere gelip gittiler zaten yani napicam bilmiyorum kovid oldum deyip gelmesler mi acaba 🤔🤔 siz olsaniz nasil davranirdiniz ?
heryer virus. Ben de de enfeksıyon bulastırırsam koronaya dırencınız olmaz. Bi hafta sonra gelıverın dersın :) zaten yatılı mısafırı degıl normal mısafiri bıle kabul etmemek lazım da .. Insanımız dikine dikine gidiyo. Elden ne gelir.

Siz bu eşle daha çok ezilirsiniz.Kendi hakkınızı kendiniz arayın diyeceğim de sizde de anlam veremediğim bir sindirilmişlik var.Hem adamın üç çocuğuna bakın,hem de hasta halinizle sülalesini ağırlayın.Eşiniz de hala “ben aileme nasıl gelmemelerini söyleyeyim”desin.Size trip yapıp laf yetiştirmeyi biliyor ama.Eşiniz nankör birisi ve ayrıca kıymetinizi de bilmiyor maalesef.

Arayacaksınız kayınvalidenizi,hastayım size de bulaşır kabul edemem bu durumda diyeceksiniz.
Kırılırlar mı? Kırılsınlar sizi düşünmeyen insanlar dert değil.
Eşinizle kötü mü olur aranız? Olsun sizin hastalığınızı umursamayıp ailesine ayıp olur derken kötü olmuyor ama aranız.

Arayacaksınız kayınvalidenizi,hastayım size de bulaşır kabul edemem bu durumda diyeceksiniz.
Kırılırlar mı? Kırılsınlar sizi düşünmeyen insanlar dert değil.
Eşinizle kötü mü olur aranız? Olsun sizin hastalığınızı umursamayıp ailesine ayıp olur derken kötü olmuyor ama aranız.
Hepsini arayip soledm vah vah tuh tuh modundalar suan iyi tmm gelmeyelim madem diyen yok smdilik esimde tmm bn korona oldu die solim gelmesinler dio

Siz bu eşle daha çok ezilirsiniz.Kendi hakkınızı kendiniz arayın diyeceğim de sizde de anlam veremediğim bir sindirilmişlik var.Hem adamın üç çocuğuna bakın,hem de hasta halinizle sülalesini ağırlayın.Eşiniz de hala “ben aileme nasıl gelmemelerini söyleyeyim”desin.Size trip yapıp laf yetiştirmeyi biliyor ama.Eşiniz nankör birisi ve ayrıca kıymetinizi de bilmiyor maalesef.
Vlla bilmek zorunda kimse benm yptgmi ypamz ona ben gibisinide bulabilecegini hic sanmiyorum kendine yapar yani ben herkezii arayp soledm giden anasinin evine gitsin dedim yada kv oglunun evine gitsinler

Back
X