- 30 Nisan 2021
- 988
- 328
- 33
- Konu Sahibi Mneozgurrr09
Atesim fln olmuyo bogazm sis bademcikte deil sesim kisik anlamdm hic neden bole oldu dondrma yapms olabilirmi kiBence test yaptırın, büyük ihtimal covid olabilirsiniz.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Atesim fln olmuyo bogazm sis bademcikte deil sesim kisik anlamdm hic neden bole oldu dondrma yapms olabilirmi kiBence test yaptırın, büyük ihtimal covid olabilirsiniz.
Yok deememBenim demem onemli değil inşallah ilerde sen demezsin
Ben ne bilim insanim ya onlr gibi olamiyorum eltime soylerim artikSende onların suratına bön bön bak
Ama ben sende o ışığı alamadım
Şu eş için, kendinizi genç yaşınızda 3 çocukla heba ediyorsunuz ya üzücü gerçekten.Zaten ona solemisler gelicez die bende kizdm esime gormuyomusun halimi ben hizletcimiyim zaten evimizde cocuk odasi yatak odasi salon var oda mutfakla birlesik amerikan nerde yaticak bu insanlar dedim kizdim oda ben nasil diyim simdi gelmeyin die diyor e ben nasil solucem bikiyolar hasta oldugumu off valla bunaliyorum bazen ya yaptgm ffedakarligi hic gormezden geliyorlar
Bir arkadaşım da hiç ateşlenmeden hafif bir soğuk algınlığı ve halsizlikle geçirdi. Test yaptırmakta fayda var aslında. İçiniz rahat ederdi.Atesim fln olmuyo bogazm sis bademcikte deil sesim kisik anlamdm hic neden bole oldu dondrma yapms olabilirmi ki
Evet ev kucuk zaten birde ben tuvalti okdr insan kullansn istemiyorm
Soledim kaynıma simdi test yaptr dio bilmem ne gelmicez falan da demedi bilmiyorum gelirlersede kalmadan giderler bakcaklar yemek yok bisey yok ama hazirlarim die beklerler. Gecen hastaydim icerde yattim kv yanina gelmedim die esimle kavga ettik neyms insanlar icerde oturuyoms sen yatiyon dio bana adamlar onlari istemedigimi dusunmusler sabahin korunde gittiler. Surat yaptilar bize ben kahvalti hazirlarkene gittilerŞu eş için, kendinizi genç yaşında 3 çocukla heba ediyorsunuz ya üzücü gerçekten.
Nasıl şöylecekmiş, eşim hasta diyecek geçen hafta gelmişler bu şimdi ne işleri var 3 kişi yatılı hemde.
Alınırlarsa alınsınlar, hastayım misafir ağırlayacak durumda değilim diyeceksiniz.
Oda cok zor oluyo bikere yaptirmistmBir arkadaşım da hiç ateşlenmeden hafif bir soğuk algınlığı ve halsizlikle geçirdi. Test yaptırmakta fayda var aslında. İçiniz rahat ederdi.
Oyle derler tabi onlarin icin su amaan kalkti bi yemek yapti onu laf ediyo olur kaynanam bize her geldiginde banyo yapar kendi evinde yok sanki tuvalet olur les gibi yikasam bizden tiksiniyo diolr ben soledm esime gelsin anan sana baksn bende o arada annemlerde dinleneyim dedimSen böyle ezilip büzülüyorsan sana sormadan tamam demeyi bilen kocan diyecek. Arayacak eşim çok kötü anne sizle konuştuktan sonra daha kötü oldu doktor covid olabilir dedi ilaç verdi geçmezse test yapacak gelmeyin size de bulaşırsa vebal alamayız. Ha sen söyleyemezsin eşin söyleyemez illa gelecekler mi o zaman odana kapanıp çıkmayacaksın yatacaksın.
Ama kusura bakma arkadaşım sende o potansiyeli göremiyorum onlar gelecek sen de paşa paşa hizmetlerini göreceksin gibi görünüyor. Ondan sonra gebersen de kimse takmaz seni. Ay hasta haliyle bizle uğraştı diyip teşekkür etmezler çok afedersin bu mal da her durumda iyi hizmet görüyo biz dibinden düşmeyelim derler. Kendinize kıymet verin biraz.
heryer virus. Ben de de enfeksıyon bulastırırsam koronaya dırencınız olmaz. Bi hafta sonra gelıverın dersın :) zaten yatılı mısafırı degıl normal mısafiri bıle kabul etmemek lazım da .. Insanımız dikine dikine gidiyo. Elden ne gelir.Selam hanımlar 3 gündür baya bi hastayım boğaz enfeksiyonu geçiriyorum cok kotu durumda zaten kızımın kolu kırık durmuyo hep bi naz şimariklik 2 gün sonra kv kp ve kaynimla eşi gelecekmiş yatılı misafir olarak kimse yardım etmez yemek olsun o şu bu olsun biliyorum ama kolumu kaldıracak halim yok cocuklara yemek zor yapiyorum simdi arayıp nasıl gelmeyin die bilmiyorum uygun dille söylesem yine alınacaklar zaten onlar gelince benim çocuklar otomatik yüz çok değişiyor lar hiç lafimı dinlemezler e bende zaten uvey anneyim die bagirip cagiramiyorum kv yaninda hemen surat yapiyo cunku onlar dusunmuyo hic gelin hasta cocukta oylesine zaten gitmeyelim die gecen hafta 2 kere gelip gittiler zaten yani napicam bilmiyorum kovid oldum deyip gelmesler mi acabasiz olsaniz nasil davranirdiniz ?
Hepsini arayip soledm vah vah tuh tuh modundalar suan iyi tmm gelmeyelim madem diyen yok smdilik esimde tmm bn korona oldu die solim gelmesinler dioArayacaksınız kayınvalidenizi,hastayım size de bulaşır kabul edemem bu durumda diyeceksiniz.
Kırılırlar mı? Kırılsınlar sizi düşünmeyen insanlar dert değil.
Eşinizle kötü mü olur aranız? Olsun sizin hastalığınızı umursamayıp ailesine ayıp olur derken kötü olmuyor ama aranız.
Vlla bilmek zorunda kimse benm yptgmi ypamz ona ben gibisinide bulabilecegini hic sanmiyorum kendine yapar yani ben herkezii arayp soledm giden anasinin evine gitsin dedim yada kv oglunun evine gitsinlerSiz bu eşle daha çok ezilirsiniz.Kendi hakkınızı kendiniz arayın diyeceğim de sizde de anlam veremediğim bir sindirilmişlik var.Hem adamın üç çocuğuna bakın,hem de hasta halinizle sülalesini ağırlayın.Eşiniz de hala “ben aileme nasıl gelmemelerini söyleyeyim”desin.Size trip yapıp laf yetiştirmeyi biliyor ama.Eşiniz nankör birisi ve ayrıca kıymetinizi de bilmiyor maalesef.
Ağızdan verin testiOda cok zor oluyo bikere yaptirmistm![]()