Onları kırmadan nasıl söylerim sizce 😣😣

Ne bilim bana gore baba yikamasi birz garip geldi sanki
Neden garip olsun, benimde kız cocuklarim o yüzden genelde ben yıkarım ama işim varsa, usendiysem ya da hastaysam iç çamaşırlarıyla babaları yıkar. Siz çok garipsiniz gerçekten, bazen gerçek olmadığınızı düşünüyorum. Madem o kadar hastasınız çocukları iki gün sonra yikayiverseydiniz ya da babaları yikasaydi.

Not: Herkez değil herkes.

Bilmem ilk defa duydum da o yuzden olabilir tabi herkezin ev duzeni sonucta hani derler ya kadin islerini erkekler beceremez die o yuzden dedim
Neden kadın işi olsun?

İyi niyetlisiniz belli ki ama sizin bile olmayan bu 3 çocuğun sorumluluğunun neden bu kadar üzerinize aldınız, yazık değil mi size?
İnsanlar kendi çocuklarının sorumluluklarının eşleriyle her türlü paylaşırken sizin kendinizle ne derdiniz var gerçekten anlayamadım.

Hayatınızın en güzel yaşlarını, çocuklarıyla ilgili hiç sorumluluk almayan, ailesine hayır diyemeyen bir adamla, yaşınızdan büyük sorumluluklarla tüketiyorsunuz.

Eşiniz de ilgilensin çocuklarıyla, her sorumluluğu üzerinize almayın, varınız yoğunuz çocuklar olmuş. Onlarla ilgilenmeniz elbette güzel ama tek başınıza mücadele ediyorsunuz resmen.

2 çocuğum var küçüğü tek başına zaptolmuyor küvette(15 Ay) eşimle beraber yıkıyoruz. Büyüğü çok nadir ben yıkarım. Hatta eşim benden daha iyi becerir ve suyuna gider. Ben çabuk sinirleniyorum banyodayken olsun bitsin isterim onlar beraber oyun oynarlar.

Neden garip olsun, benimde kız cocuklarim o yüzden genelde ben yıkarım ama işim varsa, usendiysem ya da hastaysam iç çamaşırlarıyla babaları yıkar. Siz çok garipsiniz gerçekten, bazen gerçek olmadığınızı düşünüyorum. Madem o kadar hastasınız çocukları iki gün sonra yikayiverseydiniz ya da babaları yikasaydi.

Not: Herkez değil herkes.
Halla hlla neyim garip ya anlamdm ki zaten bi on yarginiz var bana 3 cocuklu adamla evlendim die farkndayim onuda sanki benim yerime siz evlenmişsiniz gibi yani olabilir ben buyudum koca kiz oldum babam yikamadi yani suan da ole garip geldi sadece soledim ne varki bunda herseye bisey bulmak zorunda misinz

Halla hlla neyim garip ya anlamdm ki zaten bi on yarginiz var bana 3 cocuklu adamla evlendim die farkndayim onuda sanki benim yerime siz evlenmişsiniz gibi yani olabilir ben buyudum koca kiz oldum babam yikamadi yani suan da ole garip geldi sadece soledim ne varki bunda herseye bisey bulmak zorunda misinz
Yo, önyargı değil. Sadece üzüntü. Bu konunuzda da ne kadar haklı olduğum yavaş yavaş ortaya çıkıyor. Ben bile bu kadar erken beklemiyordum valla. Bu adamın ve ailesinin sizin kıymetinizi bilecegini mi zannediyorsunuz?

Yo, önyargı değil. Sadece üzüntü. Bu konunuzda da ne kadar haklı olduğum yavaş yavaş ortaya çıkıyor. Ben bile bu kadar erken beklemiyordum valla. Bu adamın ve ailesinin sizin kıymetinizi bilecegini mi zannediyorsunuz?
Ne ortaya cikan banada anlatsaniza gercekten. Ailesi umrumda deil inanin gerektigi yerde sesimi cikartabiliyorum. Esimede arz ediyorum konuyu oda cok gecmeden yapiyo dedigimi yani uzuntu dediginiz ney tam olarak tamam sizlere cok cok garip gelebilir evlenmem. Haklisinz ama ben evlendigime pisman deilim yani. Kendiside biliyo bunu benim gibisini zor bulur hele ki kendi dogurdugu cocuga bakmyan bi anne varsa ben hayli hayli melegim yani onun gozunde bi iyilik yapiyorsam neden bu kadar yargi ?

Yok beceri değil de kod istiyor.
Kadınlar o kodla dünyaya geliyor.
Erkekler ne bilsin.
Çok yükleniyonuz erkeklere.
Çalışıyo adamlar.
Çayı bitmiş mi bi bak.
😏 sizlerin esini bilmemde benimki essek gibi calisiyo affedersiniz tatilde bile bizim icin calisan adama ben cocuk yikatmam yani herkez kendi ailesinden sorumlu

😏 sizlerin esini bilmemde benimki essek gibi calisiyo affedersiniz tatilde bile bizim icin calisan adama ben cocuk yikatmam yani herkez kendi ailesinden sorumlu
Yok takdir ederim de eşsek gibi çalışan siz olsaydınız o çocukları yine siz yıkayacaktınız.

Back
X