Onları kırmadan nasıl söylerim sizce 😣😣

Gerçekten korona olma ihtimali var zaten bahsettiklerinize göre.. inşallah değildir ama test verin negatif çıkarsa eşinizle çocukları da yollayın kv gçye yazık çocuklar emmilerini görsünler ;) kolu kırık olan kalsın sizinle. Dinlenin ki iyileşebilin.

Onlar zaten insanligi bende gorduler cok fazla ilgilendim onlarla burada o yuzden yapiyorlar
Kendinizi harap ederek hizmet etmeyin misafire Güler yüzlü davranılır o ayrı ama hastasınız yani ben olsa gelme demesem bile nasılsın anne diye ararım sonra bende çok hastayım kolumu kaldıracak halim yok vs olanı söylerim yani insan olan anlar

Soledim esime de istemiyorum die bakalm ne olacak sonu

Ben senin diğer konunu da okudum. Sonu ne olursa olsun. Vicdan yapma suçlu hissetme. Sen bu kadar hastayken eşim üç çocuğuna baktığına şükretsin. Bir de ısısını dıdısını yığmasın. Senin yükünü hafifletmeyi aksine sana yük olacak insanlar şu zamanda bari yük olmasınlar

Kendinizi harap ederek hizmet etmeyin misafire Güler yüzlü davranılır o ayrı ama hastasınız yani ben olsa gelme demesem bile nasılsın anne diye ararım sonra bende çok hastayım kolumu kaldıracak halim yok

Ben senin diğer konunu da okudum. Sonu ne olursa olsun. Vicdan yapma suçlu hissetme. Sen bu kadar hastayken eşim üç çocuğuna baktığına şükretsin. Bir de ısısını dıdısını yığmasın. Senin yükünü hafifletmeyi aksine sana yük olacak insanlar şu zamanda bari yük olmasınlar
Insanoglu iste yapilan iyiligi hic bir zaman gormuyolar iyiyim iyiyim ama birde baktım damarima basildimi iyilikten cikarim. Evin isiymis yemegiymis sabh kahvltisiydi ogle yemegiydi aksamdi birde cocuklari banyo yaptr en kucuk olan kolunu kirdi onun nazini dindir kendimde hastayim su halimle bile dusunmuyilar hic yukume yuk katiyolar sonra istemedi oluyor adım. Olursa olsun ben canimi sokakta bulmadim benim evimde bulusma yeri deil. Vlla kim naparsa yapsin yeter bugun bu halimle cocuklari banyo yaptrdim zar zor esimlede tartistim su halime bak sesim cikmiyo ya kedi gibiyim resmen ben bu halimle onlarla ugrasamam dedim oda solemis hepsine gelmiyolar bakalim laf dinleyeceklermi.

Gerçekten korona olma ihtimali var zaten bahsettiklerinize göre.. inşallah değildir ama test verin negatif çıkarsa eşinizle çocukları da yollayın kv gçye yazık çocuklar emmilerini görsünler :KK66: kolu kırık olan kalsın sizinle. Dinlenin ki iyileşebilin.
Cocuklarin bna zararlari yokki aciktiklarini bile solemez onlar uslular. Ben hazirlarsam yerler yani oyun odalari var orda oynuyolar sessizce benm kalabaliga kafam gelmiyo biz 5 kisiyiz evde 4 te onlar etti 9 kisi bu ne bole her hizmeti ben yapicam sonucta banada yazik.

Bu erkekler hep boyle dunyaya pembe gozluklerle bakiyorlar soz konusu aileleri olunca.esim eskiden hep derdi bisey olmaz sana yardim ederler tabi gordu hicbirsey yapmadiklarini artik soylemiyor.bende sizin gibiyim asla dayanamam yok oturayim onlar yapsin.

Benimkiler kucuk daha kendileri yikanamiyolar ben yikiyorum. Benide kucukken annem yikardi babam hic yikamazdi
Ben çok nadir yıkarım derken eşim yıkıyor çocukları, kendileri yıkanmıyor daha.
Beni de annem yıkardı ama o zamanın düzeni öyleydi, bizim evde en azından.

Eşinize arayıp haber verdilerse, eşiniz gelmeyin demeli o zaman.
'Anne gelin dedim ama kızımın kolu kırık mızmızlanıyor devamlı, eşim hasta yatıyor covid olma ihtimali var. Biz toplanmayı sonra yapalım' diyecek bu kadar.
Eşiniz başından hayır demediği için hatalı. Buarada gerçekten covid olabilirsiniz

Eşinize arayıp haber verdilerse, eşiniz gelmeyin demeli o zaman.
'Anne gelin dedim ama kızımın kolu kırık mızmızlanıyor devamlı, eşim hasta yatıyor covid olma ihtimali var. Biz toplanmayı sonra yapalım' diyecek bu kadar.
Eşiniz başından hayır demediği için hatalı. Buarada gerçekten covid olabilirsiniz
Suan kendimi iyi hissediyorum azda olsa halszligim geciyo gbi ilac aldkca rahatliyorum aslinda insallh bu soguk algnligidr ve gecer

Back
X