Onlarla gitmeli miyim sizce? Lütfen bakın

Ya bir tarafım diyor ki git yani ne olucak dışlansan da sen orda yüzmeye eğlenmeye gidiyorsun onlar o kadar da önemli değil
Sonra da diyorum ki oraya gidip de dışlanırsam moralim bozulur ve sonrasında da eğlenemem kararsızım yani ama bir de şu var ki bana yer ayarlamaya uğraşıyorlar ben şimdi gitmicem desem biraz kırılırlar gibi gibi gibi işte...

ya git takıl boşver.

Büyüklerle takılma ya da kendi başına vakit geçirme imkanın yoksa gitme bence. Diğerlerinin yanında eğreti durmaktansa evde takılırsın.

Ben olsam giderdim. Yanımda bilgisayarım ve bir iki kitapla. İlk günler sürekli eğlen beni dışlayacaklar filan gibi düşünme sen atıl aralarına. Muhabbetlerine katıl. Baktın giremiyorsun müsade iste al eline kitabını otelin en güzel köşesine kurul bir de kahve söyle kendine oh mis. Hatta bilmiyorum ortamı pek ama spa filan varsa bence kesin git.

Havuza filan davet edebilirsin kuzenleri mesela. Ya ne bileyim bul birşeyler işe.

insanlarla olmak zorunda değilsin orada eğlenmek için
bak zaten şikayetçisinde karakterlerinden
al kitabını eline arafa saunaya git ye iç keyfine bak
amcana hürmetini eksik etme kafi

Eğer yeri ayarlarya bilirlerse git.Kocaman otel tatillere gelen dinlenmeye gelen çok kişi olur belli mi olur kafana göre birileriyle tanişabilirsin.Yüzersin , kitap okursun eğlenceler olur.

Ben olsam giderdim. Yanımda bilgisayarım ve bir iki kitapla. İlk günler sürekli eğlen beni dışlayacaklar filan gibi düşünme sen atıl aralarına. Muhabbetlerine katıl. Baktın giremiyorsun müsade iste al eline kitabını otelin en güzel köşesine kurul bir de kahve söyle kendine oh mis. Hatta bilmiyorum ortamı pek ama spa filan varsa bence kesin git.

Havuza filan davet edebilirsin kuzenleri mesela. Ya ne bileyim bul birşeyler işe.

Evet evet var. Çok teşekkür ederim.

Back
X