Online alışveriş siteler

arkadaşlar limango üyesiyseniz iki adet 10 tl indirim çeki veren link var elimde.ilgilenenler mesaj atın.üye değilsenizde davetiye gönderebilirim üye olduktan sonra hediye çeklerinizi alabilirsiniz.

Canım mail değil de sitesinde kargo takip bölümü yok mu o kısımlarda kargon türkiyeye ne zaman inmiş bulunduğun şehire ne zaman gelmiş felan hepsinin yazması lazım.

canım valaha sitede öle bir bölüm yok çıldırcam

arkadaşlar limango üyesiyseniz iki adet 10 tl indirim çeki veren link var elimde.ilgilenenler mesaj atın.üye değilsenizde davetiye gönderebilirim üye olduktan sonra hediye çeklerinizi alabilirsiniz.

Ayyy ben üyeyim alabilir miyim

canım valaha sitede öle bir bölüm yok çıldırcam

Canım şimdi baktım siteye girdikten sonra sağ tarafta üye işlemleri var 4 tane madde var 4. sü sipariş geçmişi oradan bir bak yazması lazım ( hiç olmadı en altta sağda genel bilgiler var orada da bize ulaşın kısmı var oradan mail atarsın siparişimin kargo durumunu öğrenebilir miyim die

dolu mail attım canım zaten 5-10 tane attım siparişlerim nerde die amaaaaaa hiç cevap gelmedi

dolu mail attım canım zaten 5-10 tane attım siparişlerim nerde die amaaaaaa hiç cevap gelmedi

ah tatlım yaaa
Bir de tlf numaraları var oradan ara istersen sor bakalım ne zaman geliyormuş yüz yüze ii olur

kızlar özelden mailinizi mesaj atın.size mail adresinizden ulaşayım.KK'da 10 dakika arayla özel mesaj atabiliyormuşum.

Kızlar ya bu strawberry.den kredi kartsız alışveriş yapılıyomu kredi kartımı bi türlü onaylayamadı site.bişey deil indirimler kaçıcakk :84:

bu paypal güvenli bişeymi acaba araştırıyım bi bakalımm.saol canım teşekkürler cevabın için

halesnden mail geldi kalmamışmış beğendiğğim elbiseler halbuki stoklarımızda var yazıyodu bir daha almıcam halensden bir şey zaten alamıyorum

halesnden mail geldi kalmamışmış beğendiğğim elbiseler halbuki stoklarımızda var yazıyodu bir daha almıcam halensden bir şey zaten alamıyorum

kalmamışsa neden var diyor?
ya da bu kadar geç haber veriyor sana kalmadı diye?
kartını kontrol et bence,sevmedim ben o siteyi.
gel trendyola takıl sen

kalmamışsa neden var diyor?
ya da bu kadar geç haber veriyor sana kalmadı diye?
kartını kontrol et bence,sevmedim ben o siteyi.
gel trendyola takıl sen

tatlım kartım olsa trendyola gelicem ama kartım yokki kapıda ödeme seçeneği olan sitelere bakıyorum

Markafoniden Beverly Hills Polo Club'a ait saat aldım.Neredeyse piyasadaki fiyatının yarısına.Tabii alırken tereddütte kaldım boyutlar ve renk açısından ama elime geçtiğinde çok şükür pişman olmadım

kızlar ben internetten hiç alışveriş yapmadım artık yapmak istyrm acaba güvendiğiniz beğendiğiniz internet sitelerini buraya yazabilirmisiniz online alışveriş sitelerini:26:

Kalite Çanta | Facebook SİTESİNDE KALİTE ÇANTA OLARAK

PTT KAPIDA ÖDEME SEÇENEĞİ MEVCUTTUR. TÜM MARKALI ÜRÜNLERİ BURADAN SATIN ALABİLİRSİNİZ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…