Ben de önceden kredi kartıyla alışveriş yapıyordum,şimdi kapıda ödeme secenegi olan siteleri tercih ediyorum.Öyle ki cok arastırma yaptım ve en güvenilir olanları sizlerle paylaşmak isterim...
Japon kıyafetleri,v.secret tarzı ürünler için: fashion coctail adlı bir site var,ayrıca modanın merkezi adlı sitede güzel. daha geniş kapamlı olsun diyorsanız;vimjo,pazarland,hepsiburada,carmenstore,ikiler,outlettrendy,kozmetikçim,içgiyim,porsan,manyamarka gibi siteler kapıda ödeme imkanı sunan güzel sitelerdir. :82:
markofani yi arkadaşım önermişti ben beyendim kızlar ilginizi çekebilir göz atmakta fayda var derim
markofani yi arkadaşım önermişti ben beyendim kızlar ilginizi çekebilir göz atmakta fayda var derim
Arkadaşlar birkaç sorum olacak.
Markafoni ve Limango ve Trendyolu takip etmekteyim.Bugün Limangodan bir çanta almak istedim malum 7 lira kargo ücreti var.Hediye çeki kullanmak istedim bu nedenle gsm numaramı girdim ama bir türlü bana şifre göndermediler.Birkaç kez denedim ve pes ettim.Bence kargo ücreti çok fazla.Markafoni de 5 liraymış sanırım daha makul ama yine de kargo ücretleri çok.Bu nedenle 75 lira üstü alışverişlerde ücret ödenmiyor sanırım.Merak ettiğim şey bu 75 lirayı farklı markalardan birkaç ürün alarak tamamlayabilir miyim?Limangoda sepete bir ürün attım başka ürün atamadım.E her ürün için ayrı ayrı kargo ücreti mi ödeyeceğim.
Yani biri bana bu sitelerin mantığını anlatabilirse çok ama çok çok sevineceğim.
Şimdiden teşekkürler.
Biraz karışık yazmış olabilirm.Umarım derdimi anlatabilmişimdir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?