ya bn bu markafoniden alışveriş yapıyorum siparişi veriom günler geçio arıyolar yada bi msj gelio ürünü bulamadık iptal hemde kargolama süresinde kargoya verilmiyo elime geçmiyo bitürlü sizede öle bişi oluyo mu yoksa bana mı cinslik yapıyo bunlar =)
Oluyo canım bende de...Bi kere 15 gün geçti hala ürün gelmedi ben hemen mail attım eğer ürünüm hemen kargolanmazsa cayma hakkımı kullanacam dedim bi baktım ertesi gün kargoya verilmiş
Başka alışverişlerde de teşvik edici mailler attım ürünümün zamanında gelmesini umuyorum falan..Aba altından sopa göstericen bunlara yoksa umursamıyolar
Doğrudur canım internet sitesi ya direk irtibata geçmek istemiyolardır.Bi de sana gelen mail açıklamalarına bak belki vardır orda mail adresi falan..Ben genelde siparişi iptal etmek yerine bekliyom elbet aylar yıllar sonra da olsa gönderirler diye vallaKızlar ya markafoni,limango,trendyol adam gbi çalışıyo adamlar vipdükkandan alışveriş yapmaya kalktım allah kahretsin bulaşmaz olaydım ya iptal ettim siparişi ne telefona çıkıyolar ne maile cvp veren var muhattap yok karşımızda hala uğraşıyorum ücret iadesi verilmedi pfff yaa :26:
Doğrudur canım internet sitesi ya direk irtibata geçmek istemiyolardır.Bi de sana gelen mail açıklamalarına bak belki vardır orda mail adresi falan..Ben genelde siparişi iptal etmek yerine bekliyom elbet aylar yıllar sonra da olsa gönderirler diye valla
yaa mrblar nereye yazsam sorsam bılemedım okadar alısverıs yaptım hıc böyle sorun yasamadım
daybuyday denen sıteden ılk defa aldım 3 hafta önce ve dün sadece 1 tanesını gelıyo bana ama hepsının parası kredı kartımdan kesılıyo ben nasıl halledıcem ulasıcam ya basına böyle sey gelen varmı ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?