Online alışveriş

balser

Guru
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2012
143
35
arkadaslar wish alışveriş sitesinden ve aliexpress .com dan alışveriş yapmak isitiyorum .fiyatları uygun ve güzel ürünler var. bu siteler hakkında bilğisi olan varmı .güvenebilirmiyiz.tesekürler.

ben her ikisinden de yeni sipariş verdim. fiyatlar uygun evet ama teslim süreleri biraz uzun. denemk için ucuz bir ürün iste sonrasında karar verirsin

arkadaslar wish alışveriş sitesinden ve aliexpress .com dan alışveriş yapmak isitiyorum .fiyatları uygun ve güzel ürünler var. bu siteler hakkında bilğisi olan varmı .güvenebilirmiyiz.tesekürler.
aliexpress'den bende çok sipariş veriyorum. yanlız alacağın ürünlerin yorumlarına ve bu yorumlardaki fotolara çok dikkat etmelisin. genelde satın alanlar ürün geldikten sonra fotolarını çekip paylaşıyorlar, orada ürünün ne derece kaliteli olduğunu anlayabilirsin. Eğer ürün kırık veya eksik gelirse muhakkak paranı iade ederler. Bana 1-2 defa oldu ama hemen paranı iade ediyorlar. Bir de eğer DHL gibi özel kargo seçmezsen ürünün gelmesi uzun sürebiliyor.

Hiç duymamıştım bu siteyi, ben genelde Dekorazon'dan alışveriş yapıyorum. Baktınız mı oraya hiç? Farklı ürünler var.

Kızlar ben de internetten alışveriş yapıcam yazdım burda bikaç yere ama cevap vermediler daha önce yapmadım güvenemiyorum bana tavsiye edeceğiniz bi site var mı acaba?

İnternetten bolca alışveriş yapan birisi olarak, sitenin kurumsallığı çok önemli. Adını bolca duyduğumuz n11, markafoni..... gibi sitelerden yaptığım alışverişlerde gerek ürün gerekse iade konusunda bir sıkıntı yaşamadım. Güvenmediğiniz siteler için de öyle bir tercih varsa kapıda ödeme yapmanızı tavsiye ederim.

Anladım nişamlıma bot alacağım n11 de %20 indirim gördüm erkek botlarında baya uygun oluyormuş böyle alışveriş yapınca teşekkür ederim.

.....com açıldıı!! sadece 2 hafta süre ile açık kalacak. Lacoste ürünler çok uygun fiyatlarla satılıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
.... açıldı. Sadece 2 hafta süre ile açık kalacak. Lacoste ürünler çok uygun fiyatlarla satılıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
aliexpresten bende 2defa ürün aldım. ürünlerin fiyatları gayet uygun ve güzel ama her ürünün kalitesi bir değil canım..
alanların geri bildirimlerini takip et. her satıcı iyi değil çünkü o ayrıntıları iyice incelemen lazım :)

X