Online Falcılar Anket

En beğendiğiniz ve çıkan falcılar kimler?

• Aylin

• Serkan Tek

• Fama

• Sema

• İlkay

• Medyum Cem

• Nurbanu

• Asiye

• Saraylıhanım

• Sezgi Candan

• Hüma Bal

• Hülya Demir

• Şevval Erdal

• Kemal Devrim

• Asenat Kılıç

• Elif Hanzade

• Nehir Ateşoğlu

• Benna Küçüker

• Nil Güneş

• Venüs Amber

• Müge Aydın

• Ayışığın

• Melek Yıldız

• Maya Demir

• Geysu

• Derin

• Yeşil çingene

• Akrepgöz

• Ecem23

• Taraca

• Selena

• Serüven

• Venceremos

• Banu Doğru

• Gizem Hatun

• Ester Kira

• Rezzan Abla

• Naira Şuman

• Dennis

• Nakta

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
o konu bende de tutmuyor. 1 sene önce geysu ya baktırmışım. her şeyi bilmiş ama karşına şöyle biri çıkacak demiş ama olamadı.
Kimseye gelecek olmuyor demekki çünkü forumda yıllardır aynı kişiler bin farklı falcıya koşturup duruyoruz:işsiz: bi tane bile adam gibi falım çıktı diyen hatırlamıyorum

o konu bende de tutmuyor. 1 sene önce geysu ya baktırmışım. her şeyi bilmiş ama karşına şöyle biri çıkacak demiş ama olamadı.
Hep derim geysunun kişilik analizi geçmişi çok iyi amaaaa gelecek bommmmmb. Bende çok kötü patlamıştı,burdaki yorumlarda da patladığını görüyorum. Ama iyi biri ve özenli:KK200:

Canım ya çok merak ediyorum sana geleceği tutturan azıcık da olsa dedikleri çıkan var mı
Hiçbiri için çıktı/çıkmadı diyemiyorum aslında. Ama;
Ecem23- dediği gibi ilerledi süreç.çıktı.ama dedinlerinin tam çıkması için zaman var.
Ester kira-zaman olarak çıkmadı ama sonuç olarak çıktı.
Byv aylin-bu da çıktı.ama bunun da dediklerinin tam çıkması için süre var.
Hümanın mesela falında 10 sn bahsettiği esas kişinin dısında sordugum biri vardı o çıktı ama olumlu geçen bi görüşme demişti olumsuz geçti ama sonucu bildi.o yuzden onun için falı bana çıktı diyemicem.
Diğerlerinin dedikleri tarihe daha var:KK55:

Sezgi Candan: anda karşı tarafı tasvir etme konusunda mükemmel öngörülerini de çok ke yaşadım
Sema: pembeci olmadığına garanti veririm anda beyin okuduğunu düşündürecek kadar iyi kahve+çizgi falını öneririm
Fama: özellikle şu konuda iyidir diyemiyorum ama benim açımdan fiyatı da dahil edilince denenebilir bir falcı
Kenal Devrim: verdiği tarihlerin neredeyse tamamı tuttu ama gel gelelim pembeci
Asenat Kılıç: online kart fallarında kıyaslayabileceğim bir rakibi bile yok. Eskiden söylediği her kelimeyi yaşardım son zamanlarda patlayan birkaç tahmini oluyor ama hala "bana tamamen patladı" diyeceğim tek bir falı yok

Bende kullandım...
Benim listem:
Nehir:Nadir birkaç şeyi çıkanlardan.
Sezgi:Çok özenli,seviyeli ama çıkmadı gerçi
Derin:Onu da çok özenli buluyorum anda çıkmasada...
Sema:Çok gerçekçi hatun..
Elif Hanzade:Geçmişimi tarih gün tüm gelişmeler en ince ayrıntısına kadar güzel anlattığı için kıyamadım.Gelecek tırt...

Sezgi Candan: Enerjisine ve kendisine bayildim.
Asenat Kilic: Cikti cikmadi diyebilmek icin erken ama cok güzel bakmisti.
Nehir Atesoglu: Yeni baktirdiklarimdan kendisini cok samimi buldum falini dinlerken eglenmedim degil
Geysu: En sevdiklerimden. Analizleri cok iyi.
Derin: Her fali cikmasada bir kac yorumu tutu ama malesef son zamanlarda baktirdiklarini pek begenmedim. BAsarili yorumculardan. Özenli ve tutarli.

Tekrar baktirmak istersem Sezgi, Nehir ve Geysuya giderim. Derinde biraz zaman gectikten sonra tekrar yorum almak istediklerimden

şimdi bir yolun var semadan yanıt geldi.

sema hanım gerçekten pembeci değil. çok net hatta detaylı da bir faldı. zamanlar da vermiş, analizler yapmış. kendisi de ayrılık yok diyenlerden. zaten kimse de ayrılık var demedi. :işsiz: sorularımın hepsini de detaylı yanıtlamış. kendisini tavsiye edebilirim.

Fama cidden ilginç detaylar biliyor bende de. Gecen seneki fallari da çıkmıştı. Ama sema anda iyi olsa da dedigi her seyin tam tersi oldu bi daha ona fal baktirmam. Ben bu ay çok fazla fal attım fal sepetine de çok takildim byvar ve falaleme de 2017 de sonuca göre paylaşacağım hepsini

Kızlar bana dürüst pembeci olmayan dedikleri biraz olsun çıkan bi falcı önerirmisiniz..Ester Kira Gizem Hatun...özellikle gerçekçi olanlardan olsun.. hadicanimsendee hadicanimsendee özelliklede senin falcılarının enerjisiyle uyarım diye düşünüyorum canım boğa burcu olduğun için...

Kızlar bana dürüst pembeci olmayan dedikleri biraz olsun çıkan bi falcı önerirmisiniz..Ester Kira Gizem Hatun...özellikle gerçekçi olanlardan olsun.. hadicanimsendee hadicanimsendee özelliklede senin falcılarının enerjisiyle uyarım diye düşünüyorum canım boğa burcu olduğun için...

bende boga burcuyum ama benim enerjim ester kira ile hic uyusmadi. Gizem Hatunun Geysu oldugunu söyleniyor. Ben sadece geysuya baktirdigim icin bilemiycem ama geysu bana cok güzel bakiyor vallahi.

Derine baktirdinmi sen? Bence derin gercekten gercekci bir yorumcudur. Ben sezgininde gercekci olduguna inaniyorum.

Ama bazi falcilarin pembeye yada olumsuza egilimleri var :)

bende boga burcuyum ama benim enerjim ester kira ile hic uyusmadi. Gizem Hatunun Geysu oldugunu söyleniyor. Ben sadece geysuya baktirdigim icin bilemiycem ama geysu bana cok güzel bakiyor vallahi.
gizem hatun geysuysa falalemde daha ucuz bilemiyorum.

geysu akrep burcu sanki...

Canım anda beğendiğim birkaç isim var, yeşilçingene Ecem gibi, akrepgöz de iyiydi bende pembeci olmadığını duymuştum. Ecem'in ilk falı yüksek oranda çıkmıştı bana. O da kesinlikle pembeci değil. Fama anda değişik detayları görür olumsuz da dahil. Şevval'in kahvesi fena değildi. Favorim Asenat aslında da aradığımız numara kapsama alanı dışında=)

Canım anda beğendiğim birkaç isim var, yeşilçingene Ecem gibi, akrepgöz de iyiydi bende pembeci olmadığını duymuştum. Ecem'in ilk falı yüksek oranda çıkmıştı bana. O da kesinlikle pembeci değil. Fama anda değişik detayları görür olumsuz da dahil. Şevval'in kahvesi fena değildi. Favorim Asenat aslında da aradığımız numara kapsama alanı dışında=)
yeşilçingene bana enerjimiz tutmadı diye falı iade etmiş..ecem23 ü denemek istiyorum...offff bu fal işi off sen melekler kahvesindeki erenden memnundun dimi???

Back
X