Online Falcılar Anket

En beğendiğiniz ve çıkan falcılar kimler?

• Aylin

• Serkan Tek

• Fama

• Sema

• İlkay

• Medyum Cem

• Nurbanu

• Asiye

• Saraylıhanım

• Sezgi Candan

• Hüma Bal

• Hülya Demir

• Şevval Erdal

• Kemal Devrim

• Asenat Kılıç

• Elif Hanzade

• Nehir Ateşoğlu

• Benna Küçüker

• Nil Güneş

• Venüs Amber

• Müge Aydın

• Ayışığın

• Melek Yıldız

• Maya Demir

• Geysu

• Derin

• Yeşil çingene

• Akrepgöz

• Ecem23

• Taraca

• Selena

• Serüven

• Venceremos

• Banu Doğru

• Gizem Hatun

• Ester Kira

• Rezzan Abla

• Naira Şuman

• Dennis

• Nakta

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Ay bana da baktirdigim tum falcilar ayni sonucu soyluyor. Birbiriyle celisen yok. Cikarsa yazicam suraya...daha oncekiler cikmisti ben de yazmistim :)

oyumu değiştirdim kızlar, semanın yaptığı katakullilerden sonra onu çıkarıp yerine geysuyu koydum. ki falı daha sonra açıp baktığımda çok spesifik birkaç şey bildiğini gördüm.

oyumu değiştirdim kızlar, semanın yaptığı katakullilerden sonra onu çıkarıp yerine geysuyu koydum. ki falı daha sonra açıp baktığımda çok spesifik birkaç şey bildiğini gördüm.
bende değiştirdim ve geysu dedim...anı çok iyi biliyor...

oyumu degistirip selena, gizem hatun ve sema dan yana kullandım

Ben arkadaşın reklam yaptığını düşünmüyorum söylediği isimlerin ikisininde baktırdım cemal hocayı tam hatırlamıyorum ama bir arkadaşıma tavsiye edip baktırdığım iza göre memnun kalmışım demek ama uzay hanımın hakkını asla yemem buradaki ismi geçen baktirdigim falcilarlala kıyas edemem dediği tarihleri hala yaşıyorum verdiği isimler tam onikiden. Gerci benim esas favorim oradaki başkası ama uzay hanim ikinci sırada

ben de aslında oylama yapmak için fal vadelerinin dolmasını bekliyordum ama nasılsa sonradan güncelleme yapabilirim diye şimdiden oy kullandım. 2 ayı geçkindir baktırıyorum. geleceklerinin tutup tutmamasıyla ilgili tekrar yazarım elbet. şimdilik oy verdiğim kişiler;

hüma bal hakkında ek bir şey yazmama gerek yok, sayfalarca yazı var zaten. ama pembeciliğiyle ilgili yorumda bulunamıyorum çünkü bana gelecek için söylediği şeyler diğer falcıların söylediklerinden pek farklı değil
geysu geçmiş muhteşemdi. ismi ve burcu bırak, ben yaşımı bile söylememiştim. buna rağmen falında yazdığı her şey doğruydu. çok güzel detaylar bildi. gerçekten özenli baktığını düşünüyorum
gizem hatun bu hatuna da performans/fiyat oranı çok iyi olduğu için oy verdim. geysuyla aynı kişi olabileceklerini düşünüyorum. geysunun falı bende daha iyiydi ama gizem hatun 17 tlye bakılabilecek en iyi falı baktı bence

kızlar selam. hüma'ya verdiğim oyu geri almak bir süredir aklımdaydı, bugün @Elifsude1453 'nin paylaşımını gördükten sonra da kaldırayım dedim artık. oyum hala geysu ve gizem hatun'a.

ben de degistirdim gizem hatun selena sema yaptım :)

Her ne türlü fal olursa olsun fal baktirmanin büyük günah olduğunu.ve insanın dinden çıkardığını bilmiyormusunuz
Belki biz şuan müslümaniz elhamdülillah
Ama garantimiz var mı son anda müslüman olebilcegimize dair
Ya fal baktırmak gibi hatalarımız yüzünden son anda imansız olup sonsuza kadar cehennemde kalmayı hangimiz ister
Lütfen biraz aklımızı kullanalım
Suriyedekiler neden böyle oldu
Hicmi dusunemezsin
Bn şuan bunu. Size anlatmakla bir şey almıyorum ama müslümanın müslüman a görevidirrr

Kızlar merhaba. Aranızda falsepeti firuzene fal baktırıp da istediğim şeyler oldu, çok memnun kaldım diyen var mı? Profili çok iddialı ama yazılı olduğu için emin olamıyorum...

Back
X