- 30 Mayıs 2020
- 13.059
- 49.303
- 528
- Konu Sahibi Pamukpamuk44
-
Psikolog zaten hayatınızla ilgili neden karar alsın?anlattım ve sadece soru soruyor.asla yönlendirme yok.neden yalan söyliyim ki.
devam edicem.hoşuma gitti.bir tuşla terapi alıyorsun evden.farklı hissettimÇünkü inanmak istiyorsun, daha da komiği bizi de inandırmak istiyorsun. Ne kadar taraftar o kadar vicdan rahatlığı.
Hala seviyorum diyorsunuz.Babam da öyle dedi.o benim malımın peşinde.ama ben onu seviyorun
o kesin seni ayrıl diye yönlendirmiştir diyorlar ama yoköyle bişiPsikolog zaten hayatınızla ilgili neden karar alsın?
Herhalde yönlendirmeyecek
kararı alacak olan kişi sizsiniz
evet.o beni sevmese de ben onu seviyorumHala seviyorum diyorsunuz.
Bu adamın sevilecek bir yanı yok. Aklınız , duygularınız size oyun oynuyor.evet.o beni sevmese de ben onu seviyorum
Fiziksel şiddet varsa yönlendirebiliyorlar. Can güvenliği önemli.Psikolog zaten hayatınızla ilgili neden karar alsın?
Herhalde yönlendirmeyecek
kararı alacak olan kişi sizsiniz
terapi bunu sorun olarak görmemi sağladı.zaman ve para veriyorsun ve bu da sorunu çözmeni hızlandırıyor.acaba bir kliniğemi gitsem diyorum.daha planlı olur.250 liradan bahsediliyor.bunun yolu gelmesi gitmesi var.online görüntülüde bir plan dahilinde ilerleyebilir miyiz acaba.en baştan başlayıp temel sorunlarmüzerineBu adamın sevilecek bir yanı yok. Aklınız , duygularınız size oyun oynuyor.
Konu sahibinin önceki konusunu henüz okumadım ama burada bence sorun bu değil. Konu sahibi online terapiye devam edip etmemeye karar vermeye çalışıyor (ki bence etmeli), boşanıp boşanmamaya değil. Terapist genel konuşmuş, ve konu sahibin boşanmayı kabullenmesi ve içine sindirebilmesi için bunları da kendi içinde tekrar değerlendirmesi gerekiyor.Terapist boşandığınızı ve adamın artık seni istemediğini bilmiyor mu? Adamın hangi artısını hangi eksisi ile karşılaştıracaksın, adam seni istemiyor ki.
hayır.arkadaşıımhayır demedi...her kararını kendin ver isteniyor.adı üzerinde danışansın.danışıyorsun.yönlendirme hakkı yokFiziksel şiddet varsa yönlendirebiliyorlar. Can güvenliği önemli.
Terapi online bile olsa size iyi gelmiş bu çok iyi. Bence biraz paraya kıyıp yüzyüze olarak gidin bir kliniğe. Dediğiniz gibi onlar size yardımcı olacaklardır. Buradaki konularınızı hatırlıyorum , umarım iyileşirsiniz tamamen.terapi bunu sorun olarak görmemi sağladı.zaman ve para veriyorsun ve bu da sorunu çözmeni hızlandırıyor.acaba bir kliniğemi gitsem diyorum.daha planlı olur.250 liradan bahsediliyor.bunun yolu gelmesi gitmesi var.online görüntülüde bir plan dahilinde ilerleyebilir miyiz acaba.en baştan başlayıp temel sorunlarmüzerine
Dalga geçen kim?şurada dalga geçmeden bir cevap olsa.
Daha 1 seans olmuş sanırım, umarım bırakmaz, ben herşeyi anlattığına inanmıyorum Manolyanin. Boşandı da zaten, hangi uzman boşandıktan sonra bile eski eş şiddeti gören bir kadına eski kocanın artıları eksileri karşılaştırması yap der ki? Her şeyi anlatmadı manolya. İnanmıyorum.Konu sahibinin önceki konusunu henüz okumadım ama burada bence sorun bu değil. Konu sahibi online terapiye devam edip etmemeye karar vermeye çalışıyor (ki bence etmeli), boşanıp boşanmamaya değil. Terapist genel konuşmuş, ve konu sahibin boşanmayı kabullenmesi ve içine sindirebilmesi için bunları da kendi içinde tekrar değerlendirmesi gerekiyor.
Git yavrum. Git canım. Tedavi ol artık nolur.sanki adam gibi kliniğe gitmek daha iyi.bilmiyorum ki.artıkyoruldum ya
Ya he he.hayır.arkadaşıımhayır demedi...her kararını kendin ver isteniyor.adı üzerinde danışansın.danışıyorsun.yönlendirme hakkı yok
bence de....sanki nette o an odaklı çözüm sunuuyor.hizmet güzel ama seni en baştan tanımıyor.temel soruna inemiyoruz.planlı değil.yarım saate sışkıştıryoruz.Terapi online bile olsa size iyi gelmiş bu çok iyi. Bence biraz paraya kıyıp yüzyüze olarak gidin bir kliniğe. Dediğiniz gibi onlar size yardımcı olacaklardır. Buradaki konularınızı hatırlıyorum , umarım iyileşirsiniz tamamen.
1 seansla bir şey olmaz zaten. Kendi de dedi ya anlatamadım bir çok şeyi diye kısıtlı zamanda. Ama bence de terapiye devam etmesi şart. Şiddet olayını bilmiyordum, önceki konusunu henüz okumadım, okuyayım şimdi.Daha 1 seans olmuş sanırım, umarım bırakmaz, ben herşeyi anlattığına inanmıyorum Manolyanin. Boşandı da zaten, hangi uzman boşandıktan sonra bile eski eş şiddeti gören bir kadına eski kocanın artıları eksileri karşılaştırması yap der ki? Her şeyi anlatmadı manolya. İnanmıyorum.
Online yüzyüze farkından çok psikolog farkı gibi geldi anlattığınız. Araştırarak gidersiniz , beğenmezseniz değiştirirsiniz. Ama elbet ki karar size ait. Hangisi size daha iyi geldi ise ondan devam edersiniz.bence de....sanki nette o an odaklı çözüm sunuuyor.hizmet güzel ama seni en baştan tanımıyor.temel soruna inemiyoruz.planlı değil.yarım saate sışkıştıryoruz.
zamanında mecidiyeköyde psikolağa da gittim.ondan daha iyiydi online.onu söylebilirim.
bilemedim.online de belki daha çok çaba harcıyorlardır.çünkü opsiyon çok fazla.belki de görüntülü de ev ortamında almalıyım terapiyi.bilemiyorum ama terapi almalıyım.iyi hissettim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?