Online terapi alan var mi

Bu adamın sevilecek bir yanı yok. Aklınız , duygularınız size oyun oynuyor.
terapi bunu sorun olarak görmemi sağladı.zaman ve para veriyorsun ve bu da sorunu çözmeni hızlandırıyor.acaba bir kliniğemi gitsem diyorum.daha planlı olur.250 liradan bahsediliyor.bunun yolu gelmesi gitmesi var.online görüntülüde bir plan dahilinde ilerleyebilir miyiz acaba.en baştan başlayıp temel sorunlarmüzerine

Terapist boşandığınızı ve adamın artık seni istemediğini bilmiyor mu? Adamın hangi artısını hangi eksisi ile karşılaştıracaksın, adam seni istemiyor ki.
Konu sahibinin önceki konusunu henüz okumadım ama burada bence sorun bu değil. Konu sahibi online terapiye devam edip etmemeye karar vermeye çalışıyor (ki bence etmeli), boşanıp boşanmamaya değil. Terapist genel konuşmuş, ve konu sahibin boşanmayı kabullenmesi ve içine sindirebilmesi için bunları da kendi içinde tekrar değerlendirmesi gerekiyor.

Terapi online bile olsa size iyi gelmiş bu çok iyi. Bence biraz paraya kıyıp yüzyüze olarak gidin bir kliniğe. Dediğiniz gibi onlar size yardımcı olacaklardır. Buradaki konularınızı hatırlıyorum , umarım iyileşirsiniz tamamen.

Daha 1 seans olmuş sanırım, umarım bırakmaz, ben herşeyi anlattığına inanmıyorum Manolyanin. Boşandı da zaten, hangi uzman boşandıktan sonra bile eski eş şiddeti gören bir kadına eski kocanın artıları eksileri karşılaştırması yap der ki? Her şeyi anlatmadı manolya. İnanmıyorum.

Online terapi almadım, ama psikolog ile normal yüz yüze terapi alıyorum anksiyete tedavisi için. Eğer vaktiniz ve zamanınız varsa yüz yüze terapi alın, online terapi fast food yemek gibi geliyor bana, ama normal terapi öyle mi, tam bir ana öğün

bence de....sanki nette o an odaklı çözüm sunuuyor.hizmet güzel ama seni en baştan tanımıyor.temel soruna inemiyoruz.planlı değil.yarım saate sışkıştıryoruz.
zamanında mecidiyeköyde psikolağa da gittim.ondan daha iyiydi online.onu söylebilirim.
bilemedim.online de belki daha çok çaba harcıyorlardır.çünkü opsiyon çok fazla.belki de görüntülü de ev ortamında almalıyım terapiyi.bilemiyorum ama terapi almalıyım.iyi hissettim.

1 seansla bir şey olmaz zaten. Kendi de dedi ya anlatamadım bir çok şeyi diye kısıtlı zamanda. Ama bence de terapiye devam etmesi şart. Şiddet olayını bilmiyordum, önceki konusunu henüz okumadım, okuyayım şimdi.

Online yüzyüze farkından çok psikolog farkı gibi geldi anlattığınız. Araştırarak gidersiniz , beğenmezseniz değiştirirsiniz. Ama elbet ki karar size ait. Hangisi size daha iyi geldi ise ondan devam edersiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…