Online terapi alan var mi

Egitimo iyiydi.baktim onlara.sordugu sorular da iyiydi.o an anlayamadım.iyiydi ya.

Keşke manolya şu anlattığını anlayıp uygulayabilse
Umarım hikayesini az çok biliyorum . Bir kere bu yola çıksa kendisi de görecek . Bize bizden başkası zarar veremiyor . Umarım devam eder uğraşır . Çocuğuna üzülüyorum en çok o da büyüyünce sagliksiz seçimler yapacak

bu pandemi sebebiyle bir çok terapist online yapmaya başladı. Ama bana mantıklı gelmiyor. Karşısına oturarak birebir konuşmak ayrı, uzaktan internetten konuşmak-görüşmek farklı. Bana uzaktan terapiler pek sağlıklı gelmiyor. Ama siz madem başlamışsınız bu işe, birkaç seans daha denemenizi öneririm. Baktınız verim alamıyorsunuz bırakırsınız.

Benim bildiğim sitede yarim saatlik seanslar var.79 lira.ilk başta yarim saat denemek ve sonrasında artırmak mantıklı bence
Ben de aynı siteden online terapi alıyorum ama görüntülü şekilde daha iyi oluyor bence. Hatta daha dün uzun aradan sonra seans aldım memnunum. Şuana kadar aldığım 7.seans oldu. Bence psikoloğunu sevmek çok önemli. Daha önce ödediğim ücretin 5-6 katına da yüzyüze terapi aldım hiç iyi gelmedi. Ben ilkte bana iyi gelen online psikoloğu buldum, ve bunda genç ve yeni mezun olmalarının etkili olduğunu düşünüyorum. İşi daha bir hevesli yapıyorlar gibi geliyor. Konularınızı bilmediğim için o konuda yorum yapamıycam.

Ayni siteden terapi aldigim icin geldim ama yorumlar karsisinda dehsete dustumterali olayina gelince oradaki uc psikologla gorustum egitimleri cok iyi olan. Fakat daha az tecrubeli bir psikologla frekanslarimiz daha cok tuttu.
Babanizi ve sizi dovdu ama olay sizin barisip barismamaniz mi? Basarilar dilerim psikolog seciminizde.

Ay ayni terapiste mi gidiyoruz acaba

Babam da öyle dedi.o benim malımın peşinde.ama ben onu seviyorun
Uleyn pamuk yine bombayı orta yere bıraktın! Seviyorum ne demek ya nasıl oluyo anlamıyorum. Ayrıca senin sorunun 2 3 online terapiyle hallolacak gibi değil. Direk psikayatr servisinde yatarak tedavi olman gerek. Çünkü şuana kadar aklı başında tek bir cümleni okumadım. Oğlun nerde?

rica etsem psikoloğunuzun ismini öğrenebilir miyim, özelden yazarsanız çok sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…