Önlisans kpss hiç bir kural bilmiyorum... Varmı yardımcı olacak

venus0

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2011
8.076
25
0
İstanbul
Merhaba
Ben önlisans matbaacılık mezunuyum. Bu sene hayatımda ilk defa kpss ye girmek istiyorum. Gruplar var sanırım yada mesela 3001 den gırcem falan dıyolar. Ben neye çalışıcam napıcam hiç bir şey bilmiyorum. Daha hiç kitap açmadım çokmu geç kaldım bilmiyorum.

3001 genel kadrolar oluyor. bölümünden atama yoksa ondan tercih yapabilirsin
bölümünü söylersen yardımcı olurum

edit: çok pardon yazmışsın zaten. baktım googledan ama çok fazla atamanız yokmuş 3 5 kişi ancak
o yüzden girersen 3001den yani bilgisayar sertifikası gibi özel şartlı kadrolardan tercih yapabilirsin
oda en az 85 demek

Son düzenleme:
sacma sorular sorabılırım huc bır sey bılmıyorum cunku nolur gulmeyın :)

Son düzenleyen: Moderatör:
85 ve ben daha kıtap bıle almadım:(
Pekı dıyelımkı 70 den az aldım tercıh yapamıyorum dımı
Ikıncı tercıhler vs oluyor sanırım bos kalan kadrolar ıcın o zamandamı tercıh yapamıyorum o nasıl oluyor

puan sınırı yok canım her tercih döneminde tercih yapabilirsin ama kadro az olunca puan yüksekte kalır
bir de açıktan alım yapan kurumların barajı 70 olur genelde onlara başvuramazsın

Son düzenleme:
puan sınırı yok canım her tercih döneminde tercih yapabilirsin ama kadro az olunca puan yüksekte kalır
bir de açıktan alım yapan kurumların barajı 70 olur genelde onlara başvuramazsın

Anladım çok tesekkurederım ... Önerebılecegın kıtap var mı pekı

Anladım çok tesekkurederım ... Önerebılecegın kıtap var mı pekı

belli başlı yayınlar var onlardan kullanabilirsin. konu için ihtiyaç ve data, soru için yediiklim, uzman, pegem, yargı.. hepsini kullanıyorum ben
sen isteğine ve bütçene göre alabilirsin bunlardan
yalnız şimdiden başla 6 ayda ancak oturur

belli başlı yayınlar var onlardan kullanabilirsin. konu için ihtiyaç ve data, soru için yediiklim, uzman, pegem, yargı.. hepsini kullanıyorum ben
sen isteğine ve bütçene göre alabilirsin bunlardan
yalnız şimdiden başla 6 ayda ancak oturur

Hatta gec bıle kaldım inşallah olur... Sen lisans lise önlısans neye hazrlanıorsun

Hatta gec bıle kaldım inşallah olur... Sen lisans lise önlısans neye hazrlanıorsun

canım hiçbirşey için geç değil bu şekilde düşünme bu açığı kapatmak senin elinde. Ben de hemen hemen adam akıllı yeni başladım sayılır en az günde bir konu bitirmeyi hedefledm inşallah hayırlısı diyelim.

badem acaba bilgisayar programclar en az kaç puanla atanır sen biliyor musu:26:n

canımcım geçen haziranda 81 puanla atananlar oldu kasımda biraz yükselmişti ama 82 civarındadır. Senide 83 84 85 ilk atamalar için kurtarır

canım hiçbirşey için geç değil bu şekilde düşünme bu açığı kapatmak senin elinde. Ben de hemen hemen adam akıllı yeni başladım sayılır en az günde bir konu bitirmeyi hedefledm inşallah hayırlısı diyelim.

Ay umut verdin bana cok tesekkuredrım canım bnm...
Belkı olur allah buyuktur

canımcım geçen haziranda 81 puanla atananlar oldu kasımda biraz yükselmişti ama 82 civarındadır. Senide 83 84 85 ilk atamalar için kurtarır

80 puan ıcın baya baya net gerekır dımı allah yardım etsın bıze

66 nete 82 puan geldi..:31: 75 net yapanlar 85 civarı aldı 2012de:6:

Back
X