Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
3001 genel kadrolar oluyor. bölümünden atama yoksa ondan tercih yapabilirsin
bölümünü söylersen yardımcı olurum
mesajımı editledim canım![]()
85 ve ben daha kıtap bıle almadım
Pekı dıyelımkı 70 den az aldım tercıh yapamıyorum dımı
Ikıncı tercıhler vs oluyor sanırım bos kalan kadrolar ıcın o zamandamı tercıh yapamıyorum o nasıl oluyor
puan sınırı yok canım her tercih döneminde tercih yapabilirsin ama kadro az olunca puan yüksekte kalır
bir de açıktan alım yapan kurumların barajı 70 olur genelde onlara başvuramazsın
Anladım çok tesekkurederım ... Önerebılecegın kıtap var mı pekı
belli başlı yayınlar var onlardan kullanabilirsin. konu için ihtiyaç ve data, soru için yediiklim, uzman, pegem, yargı.. hepsini kullanıyorum ben
sen isteğine ve bütçene göre alabilirsin bunlardan
yalnız şimdiden başla 6 ayda ancak oturur
Hatta gec bıle kaldım inşallah olur... Sen lisans lise önlısans neye hazrlanıorsun
lisans okudum ama dondurdum önlisanstan gireceğim bende
Hatta gec bıle kaldım inşallah olur... Sen lisans lise önlısans neye hazrlanıorsun
badem acaba bilgisayar programclar en az kaç puanla atanır sen biliyor musu:26:n
canımcım geçen haziranda 81 puanla atananlar oldu kasımda biraz yükselmişti ama 82 civarındadır. Senide 83 84 85 ilk atamalar için kurtarır
canım hiçbirşey için geç değil bu şekilde düşünme bu açığı kapatmak senin elinde. Ben de hemen hemen adam akıllı yeni başladım sayılır en az günde bir konu bitirmeyi hedefledm inşallah hayırlısı diyelim.
canımcım geçen haziranda 81 puanla atananlar oldu kasımda biraz yükselmişti ama 82 civarındadır. Senide 83 84 85 ilk atamalar için kurtarır