Selam kızlar, uzun süredir hem siteyi hemde diyet yazılarını takip ediyordum. Benimde diyete yada bana göre sağlıklı yaşamaya ihtiyacım var ama sürekli erteleme yolunu seçiyordum bende. Ama bugün kararlıyım, artık daha sağlıklı ve daha düzenli beslenicem. kendimi için yada bana benziyenler için (kilo boy vs.) günlük ne yediklerimi yazıcam. kendimi anlatıyım kısaca ; 1.60 boyunda 57.3 kg ım. (2 gün önce tartılmıştım). genel olarak zayıf ve normal kiloda oldum. Ama son 2 senedir özellikle bacaklarımda selülütler, basenlerde genişlemeler var, zaten basenlerim geniş. Ben;Çalışıyorum,çocuğum henüz yok ve yeni evliyim, doğal olarak dışarıdan ve aburcubur yemelerim bitmiyor hatta artarak devam ediyor. Tatlı hastasıyım çok ama çok severim hemde her türlüsünü
tüm bu bilgiler ışığında kendime bi yemek yeme alışkanlığı belirlemek istiyorum sizlerinde önerileri ile. günde 2 öğün meyva, 1 öğün sebze, 1 öğün protein yemek gibi. ben başlangıcını yapıyorum , sizinde desteklerinizi bekliyorum.
Bugün öğün: sabah sandviç eğmeğine peynirli zeytinli sandviç.
Ara: 3 tane kayısı.

tüm bu bilgiler ışığında kendime bi yemek yeme alışkanlığı belirlemek istiyorum sizlerinde önerileri ile. günde 2 öğün meyva, 1 öğün sebze, 1 öğün protein yemek gibi. ben başlangıcını yapıyorum , sizinde desteklerinizi bekliyorum.
Bugün öğün: sabah sandviç eğmeğine peynirli zeytinli sandviç.
Ara: 3 tane kayısı.