O'nsuz yapamıyorum

fatmahzzzl

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2015
1
0
1
32
Hayatımda iki kere gördüğüm adama aşık oldum. Bu nasıl mümkün olabilir bunu bende bilmiyorum.
Bir yıldır yazışıyoruz.Çok iyiyiz genelde ama bazen çok soğuk davranıyo ve şuanda yine konuşmamaya başladık. Bana önemsendiğimi hissettiriyo her zaman. Ben de buna karşılık veriyorum. Sevgili olamadık hala ama bana karşı davranışları sevgiliymişiz gibi. çok kıskanc ve sürekli ona az yazmamdan şikayetçi. Şimdi onunla konuşamıyoruz bile. Nasıl davranmam gerek bilemiyorum. Onu aramak istiyorum ama yapamıyorum. Nasıl davranayım, onu aramalımıyım

Yazışmak yerine daha sık görüşmeyi deneseniz duygularını daha iyi anlarsınız...

Kesinlikle katılıyorum. Görüşün .Yüzyüze farklı,mesajlasarak farklı.

1 yıldır sadece konuşuyor musunuz sevgili olmadan ? E nereye kadar böyle gidicek

çok kıskanıyorum bende..içim hiç rahat değil

zaten bu mesafe ulaşılmazlık sana bu hisleri yaşatıyor, yan yana olsanız bu kadar abartı hisler yaşamazsınız belki çoktan kopmuş bile olurdunuz

Erkekler dengesiz... Bayanlar kadar düşünmeyen düz mantıkta ilerleyenler... O yüzden telefonda sürekli konuşmayı çıkar kafandan. Mesela bir günde bir kaç kez konuşun. Kendine ve onun hayatına zaman ayırmasını sağla. Konuşmadığınız zaman onu stalkayalabileceğin bir şey yok mu yaa ne biçim Türk kızısın sen Senin ata sporun stalklamak! Gir bak bakalım başka biri mi var yazan mı var...

Evli falan olmasın çok mu uzaksınız ki sadece yazışmakla yetiniyorsunuz. Bir yıldır insan farklı şehirlerde bile olsa görüşebilir bence bunun altında başka bir şey var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…