O'nu aklımdan silemiyorum

sweet_pie

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2011
27
0
36
Diğer
selam kizzlarr daha oncee yazmisitim Turkiyedeki Erkek arkadasimdan bahsetmisitim... ben onu unutmaya karar verdim mesela her aksam yatakta veya her aynaya kendime soz veriyorum unutucm diyorum ama baska bir erkegin Gozlerinin icine bile bakamiyorum normal bi arkadasim gecsin erkek hemen oo aklima geliyo niye boyleyim bilemiyoroum cook garip bi duygu hic bole degildim hic kimseye dokunamiyorum bile cuma gunu tekvando dersine gitmistim hareketin birini yanlis yaptim hoca gelip elimden tuttu soyle vuracaksin dedi oo kadar hizli cektim ki elimi sankii kendimi yabani gibi hissediyorumm boyle davraninca... diyorum ki ilk gelen teklife gidicem diye geciyo kafamdan unut onu diyorum ama ilgimi cekmiyooo sanki bi tek o var dunyada benim icin yardim edin silip atmam lazim bunu noluuur:43:

selam kizzlarr daha oncee yazmisitim Turkiyedeki Erkek arkadasimdan bahsetmisitim... ben onu unutmaya karar verdim mesela her aksam yatakta veya her aynaya kendime soz veriyorum unutucm diyorum ama baska bir erkegin Gozlerinin icine bile bakamiyorum normal bi arkadasim gecsin erkek hemen oo aklima geliyo niye boyleyim bilemiyoroum cook garip bi duygu hic bole degildim hic kimseye dokunamiyorum bile cuma gunu tekvando dersine gitmistim hareketin birini yanlis yaptim hoca gelip elimden tuttu soyle vuracaksin dedi oo kadar hizli cektim ki elimi sankii kendimi yabani gibi hissediyorumm boyle davraninca... diyorum ki ilk gelen teklife gidicem diye geciyo kafamdan unut onu diyorum ama ilgimi cekmiyooo sanki bi tek o var dunyada benim icin yardim edin silip atmam lazim bunu noluuur:43:

saplantiya donusmus. bir psikologdan yardim alsaniz iyi olur!

bende öyle olduğunu düşünürdüm ama ne zamanki ilişkiyi kafamda bitirdim ve ogün hayata döndüm ben. Sen bu ilişkiyi bitirmek için önce kendini ikna etmelisin. Kullanman gereken cümle unutamıyorum değil artık o yok hayatımda ikimizde farklı yollardan devam edicez hayata nerdeee yenii aşklarrr olmalı :) bunu dediğin gün bu saplantından kurtulacak ve benim gibi yeni bi aşkın peşine düşeceksin ;) Allah yardımcın olsun ;)

karsına hala asık olabılecegın bırı cıkmamıs ,o yuzden hıc kımse dıkkatını cekmıyor.

şu an onu halen sevdiğin için böyle hissediyorsun alışkanlık yapmış ama hiç unutamam diyenler bile unuttu sende bir gün unutursun ileride geçmişi düşündüğünde gülüp gececeksin

canım hemen bıtmesını bekleyemezsın kendınden acıcak acıtıcaksın kendını ama sen bıle anlamıcaksın nasıl gectıgını hayat bı sekılde katıp katıstırıyor onune ıstesende ıstemesende unutacaksın hayat boyle gonul neler ısterdı ama olmadımı olmuyo o yuzden acını yasa bunun ıcınde kendıne sakın kızma yasaman gerekıyor hayattaki süzgeçlerin hepsınden gecıceksın tekrar asık olcak allah korusun tekrar yanılacaksın belkıde cok mutlu olcaksın ama hayata kat kendını acını yasamaktan korkma ...:34:

ha diyince unutulsa aşk acısı diye birşey olmazdı.
biraz sabredin. kimi 1 ayda unutur kimi 1 sende.
5 sene aşk acısı çeken tanıyorum ben.
kendinizi oyalayacak şeyler bulun meşgul edin yani.
zamanla geçecektir. Allah yardımcınız olsun :71:

ben kendimi bos kalmamak icin herseyi yapiyorum ama yaptigim hic biseyey dogru durust konastre bile olmuyor ben evin duvarlarini 1 ayda 6 defa sildim yikadigim bulasiklari tekrar yikiyormusum

Back
X