Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bugün annem kayınvalidem çarşıya çıktık. malum düğün arefesi ihtiyaçlar var, e maddi açıdan da zor dönemler biliyorum. ben de bu konularda dengeli bir insan olduğumu düşünüyorm yani boşa para vermeyi uygun bulmam, ne lazımsa güzeliyle onu alırım yeter.
işte bugun gittik alışverişe. alacaklarımızı aldık. fiyatları da ucuz değildi yani. ama hallettik. ama inanın bu sırada bunalım geçiriyorum çünkü kayınvalidem her gördüğümüzü almak istiyor. mont, ayakkabı, etek, gömlek alalım da alalım. annecim lütfen diyorum bi ihtiyacım yok, olursa sonra bakarız. aaa yok olmaz. dönercinin önünden geçiorz döner alalım ki daha yarım saat önce lokantadan çıkmışız. mısırcının önünden geçiyoruz mısır alalım, kestaneciden aynı şekilde. aklınıza ne gelirse yaa anlatamam.
sadece bana da değil, küçük kardeşime mesela ayakkabı alalm şunu alalım. vs vs.
şimdi okuyanlar ne nankörsün diyecek ama inanın kızlar ifade edemiyorm ve çok bunaldım, annem de öyle artık en sonunda lütfen artık dedi.
başım kazan gibi oldu ya. madem alacaklarımız pahalı tutuyor daha bunlara ne gerek var. kaldıki istemiyorum, gerekli olanlar en güzeliyle olsun yeterli. gerçekten başıma ağrı girdi.
Evet bu yapılan masrafların kimin cebinden çıktığını söylememişsin. Eşin mi karşılayacak? Yoksa ortak mı? Bana da gösteriş gibi geldi yapılanlar. Elbette teklif edilir ama her satılan yiyecek değil.
Vallahi bazen sunuda düsünmüyor degilim, Türkiye`de kaynana olmak bir suc.
Yaparsin bunalirlar, yapmazsin kötü kaynana olursun, sunun ortasi yokmu be kardesim?
Aaayyyyy Allah insani kayinvalide yapmasin Türkiye`de, bunlar ne fessat cümleler arkadaslar ya???
Insan paranoyak olur bir kayinvalide olarak?
Acaba sunumu ima etti, yok bu isin altinda birsey var gibi sinsi düsünmeler????
Bence bu hayatta evlenenlere kimse yardim etmesin, evlenmekmi istiyorsunuz? Buyurun calisin, kazanin evinizi tutun dügününüzü yapin olur biter.
Bu ne ya???
Insallah bu demode dönemlerde gececek ve herkes kendi parasiyla evlenecek ne kaynana, nede kaynatalar bir kurus vermeden herkes kendi bütcesiyle evlenecek.
En güzeli bu.
Vallahi cocuklarim olsa bir kurus vermem, gelin melinde istemem etrafimda, senede bir beni ziyaret etsinler yeter, o bile cok yani.
bugün annem kayınvalidem çarşıya çıktık. malum düğün arefesi ihtiyaçlar var, e maddi açıdan da zor dönemler biliyorum. ben de bu konularda dengeli bir insan olduğumu düşünüyorm yani boşa para vermeyi uygun bulmam, ne lazımsa güzeliyle onu alırım yeter.
işte bugun gittik alışverişe. alacaklarımızı aldık. fiyatları da ucuz değildi yani. ama hallettik. ama inanın bu sırada bunalım geçiriyorum çünkü kayınvalidem her gördüğümüzü almak istiyor. mont, ayakkabı, etek, gömlek alalım da alalım. annecim lütfen diyorum bi ihtiyacım yok, olursa sonra bakarız. aaa yok olmaz. dönercinin önünden geçiorz döner alalım ki daha yarım saat önce lokantadan çıkmışız. mısırcının önünden geçiyoruz mısır alalım, kestaneciden aynı şekilde. aklınıza ne gelirse yaa anlatamam.
sadece bana da değil, küçük kardeşime mesela ayakkabı alalm şunu alalım. vs vs.
şimdi okuyanlar ne nankörsün diyecek ama inanın kızlar ifade edemiyorm ve çok bunaldım, annem de öyle artık en sonunda lütfen artık dedi.
başım kazan gibi oldu ya. madem alacaklarımız pahalı tutuyor daha bunlara ne gerek var. kaldıki istemiyorum, gerekli olanlar en güzeliyle olsun yeterli. gerçekten başıma ağrı girdi.