2 yila yakin evliyim ve 6 aylik bi kizim var. Onceki gun tesadufen esimin msjlarina baktim ve beni rahatsiz eden, 1 gun boyunca acaba beni aldatmaya mi yelteniyo diye dusunduren o msji gordum. Once bi sure daha takipte kalip isin ic yuzunu ogrenmeye karar verdim ama dun dayanamadim ve yanina giderek askim bi sey sorucam, bu msj nedir diye gayet sakin bi sekilde sanki normal bisey gosterir gibi sordum. Ve o andan sonra msjin normal bi msj olmadigini anladim. Hemen telefonu elimdeyken rehbere whatsupa bakmaya calisti, tel hala benim elimde bu arada. Napiyosun? Ben sana bu msji soruyorum cvp verir misin dedikce bi dk diyip karistirmaya devam etti. Sonra cektim teli elinden napiyosun neye bakiyosun su soruma cvp ver dedim ayaga kalkti aciklama yapmadan zorla telefonu elimden almaya calisti. Ben direndikce o iyice kolumu acitmaya basladi ve sonunda aldi elimden. Sonra yine karistirdi teli ve hem msji hem de numarayi rehberden sildi. Ben iyice zivanadan cikmistim bagirdim buna bu is bitti artik dedim. Diger odaya gectim, sonra yanima gelmis sacma sapan aciklamalar yapiyor. Yok o msj yeni degill taa 2011 tarihine ait bi msj. Telimi guncelledigim icin eski msjlarda geri yukleniyo, sen gorme diye de elinden aldim sildim vs akla gelebilecek en salak yalanlari siraladi. Tabi biz 2 saat boyunca tartistik ama boyle laf oyunu yaparak cildirtti beni. Sonra vakit kazandi ya uydurdu bi senaryo onu anlatip duruyo ilk soylediklerinden cok farkli olarak.
Ben onu artik o kadar iyi taniyorum ki, bakisindan nefesinden bile yalan soyledigini bi haltlar karistirdigini anlayabiliyorum.
Tartismalar devam etti. Ama gozumden tek yas akmiyor, normalde cok duygusalim aglamaktan kavga dahi edemem ama nasil biktirmissa artik, buz kesildim.
Oturup dusundum bi karar vermek zorundaydim cunku birakin affetmeyi adam ben bisey yapmadim diyip af dahi istemiyor.
Kizim olmasaydi hemen bosanirdim ama onun minicik melek gibi yuzune bakip bosanamiyorum. Bunu ona da soyledim senden bosanamiyorum kizim icin ama bu saatten sonra kari koca iliskimiz bitti. Ayni ewi paylasan 2 kisiyiz sadece.
Ne olacak bu isin sonu bilmiyorum, hic kimseye anlatamadim sadece burada paylasabildim belki bi ses olursunuz diye
Ben onu artik o kadar iyi taniyorum ki, bakisindan nefesinden bile yalan soyledigini bi haltlar karistirdigini anlayabiliyorum.
Tartismalar devam etti. Ama gozumden tek yas akmiyor, normalde cok duygusalim aglamaktan kavga dahi edemem ama nasil biktirmissa artik, buz kesildim.
Oturup dusundum bi karar vermek zorundaydim cunku birakin affetmeyi adam ben bisey yapmadim diyip af dahi istemiyor.
Kizim olmasaydi hemen bosanirdim ama onun minicik melek gibi yuzune bakip bosanamiyorum. Bunu ona da soyledim senden bosanamiyorum kizim icin ama bu saatten sonra kari koca iliskimiz bitti. Ayni ewi paylasan 2 kisiyiz sadece.
Ne olacak bu isin sonu bilmiyorum, hic kimseye anlatamadim sadece burada paylasabildim belki bi ses olursunuz diye