evet canım bende ilk olarak arkadaşlar gibi düşündüm ama
durumun gerçekten çok üzücü
peki mor çatı gibi yerler sadece şiddet olduğunda mı sığınılıyor
bence 183 arasan belki yardım ederler:26:
Ah sagol onerin icin ama henuz mor catilik bi durum yok
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet canım bende ilk olarak arkadaşlar gibi düşündüm ama
durumun gerçekten çok üzücü
peki mor çatı gibi yerler sadece şiddet olduğunda mı sığınılıyor
bence 183 arasan belki yardım ederler:26:
benim diyecek fazla sözüm yok.
Allah yardımcınz olsn.
💑💓
İnsan o anki can havliyle mantıklı karar verip,mantıklı konuşmalar yapamayabiliyor.aklı,yüreği o kadar doluyken keşke boşanmıcam deseydiniz demek mantıksız.evet hepimiz,mantıklı bi şekilde oturup,soğuk soğuk düşününce demeseydiniz diyebiliyoruz ama o an kimbilie ne fırtınalar koptu içiniZde..eşinizin aldattığına dair bir ispat yok bence ama kaçamak yapmaya yeltenmiş sanki..bakalım hatasından ders alacak mı?o da sizin gibi herşeyden önce kızım var deyip yuvasına,size sahip çıkabilecek mi?daha bir soğukkanlı oluyor erkekler sanki..umarım kayınvalideler gelince ortak yok bulabilirsiniz.daha fazla üzülmeden bu işi halledebilirsiniz zira aynı evde arkadaş gibi yaşamak sizi de onu da daha fazla yıpratır ve bir süre sonra yeter be,madem karım değil hiç olmasın konumuna getirir..bunu ancak konuşarak atlatabilirsiniz,boşanmayacaksanız sizi ikna etmesine izin verin.yoksa hayat çekilmez olur..
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Gidip konusmayi dusunuyorum, bakalim ne diyecek
Gidip konusmayi dusunuyorum, bakalim ne diyecek
Bi kac kez msjlasmislar ama oncekileri silmis.
Sana daha once msj atmistim ama cvp vermedigin icin silmistim numarani diye basliyo. Kiz da aaa be zaman diyo, bu da 2-3 hafta once atmistim cok hayal kirikligina ugradim diyo. Sonra kiz problemini anlatiyo bu islemi nasil yapabilirim diyo o da ordan yapamazsin buraya gelmen lazim vs. Kiz ben surda calisiyorum cok yogunum gelemem diyo. Bu da aa cok yakinmisiz gel ama geldiginde tanistigimizi belli etme diyo. İste mxjin kilit noktasi burasi. Tanistigimizi belli etme
Lutfen arkadaslar ya konuyu bastan okuyarak yorum yazin ya da bastan biraz sondan biraz okuyup kendi kendinize oturdugunuz yerden ahkam kesmeyin. Yok cocugumu bahane ediyomusum yok madem bosanmiyorum ne diye adamin mesjini buluyomusum yok ikinciyi yapip kendime baglayan tiplerdenmisim falan filan.
Ben bir anneyim cocugumun mutlulugu tabi ki benimkinden once gelir. Simdiki durumu cizmeden 5 sene sonrasini nasil dusuneyim? Diyelim ki bosandim bu sartlarda. Yeni ev, yeni esya, e tabi dul ve yalniz olunca oyle her muhitte de oturulmaz site ici guvenlikli temiz bi muhit olmali ki en az kiraya 1000 lirayi gozden cikarmaliyim. E bi de bakici var tabi tanimadigim bilmedigim. Yavrumu ona teslim edip sabah 8 akdam 8 eve gelicem, o da bakici dover mi ac mi birakir tum bu kuskularla yasayarak. Esim ben bosanmiyim diye zaten dunyanin rezaletini cikarir. Yalniz yasadigim ewe gelir ve artik herseyini kaybetmis biri olarak bana zarar vermekten de cekinmez. Her gun goruyoruz ne egitimli insanlar karisini oldurebiliyor. Hadi ondan da gectim verecegim bir canim var onu da alsin, ya sonra o masum anasiz babasiz mi buyusun, gerci simdi de sen korkuyosun kizi bahane etme diyenlerde olur. Babasi dusunmezse dusunmesin ben dusunmek zorundayim. Baba evim olsaydi eger o gunun sabahinda cekip gitmistim. Ama gel gor ki kimsesizlik zor bunu yasamayan bilemez.
Benim zaten kafamda su an 40 tilki dolasiyo nasil ederim nasil hallederim bu konuyu diye. Ama kimilerinin destek olacagi yerde beni yargilamalari ve nerdeyse hesap sormalari gercekten yaraliyor beni. Hepimiz insaniz hepimizin basina gelebilir boyle seyler. Daha 2 gun once burdan okuyorum konulari ve yapmaz heralde benim esim diyodum. Tam 2 gun sonra basima geldi. Ozellikle bekara bosamak kolay.
Cocugum perisan olmadan su an icin ne yapabilirim onun icin tavsiye verenlerde tesekkur ederim
Bu mesajin kilit noktasi mi orasi? Bu mesajlar bastan asagi ofsayt.. Tek bir aldatma olayi da yok. Senin esin capkin bir adam. Kim bilir senin bilmedigin neler var. Cok da piskin uzerini kapatiyor. Adamla sex yapmayarak cozemezsin bu sorunu. Su an heralde son umrunda olan sey seninle sevismektir. Artik karismayacagin icin de bol bol takilir milletle.
Ben sustukca onun isine geliyo sanirim. Zamanla konu kapanir saniyo, haberi yok daha da buyudugunun. Gidip konussam mi?
aynı ev içinde olunca bide hiç sex yapmadan sürdürebileceğini sanıyo
bkalım ne yapmış merak ettim..
Ayni evin icinde sex yapmadan yillarca yasanabilir, sorun su ki aldatan adami boyle cezalandiramazsin. Karisiyla cinsel hayatindan memnun olsa zaten aldatmaya calismaz. Baska durumda neyse de aldatan adama bu ceza olmaz. Bilakis kurcalamayacagi icin daha rahat halleder isini disarda